תתפלאו אבל הם שולחים.יש לי עצה גאונית!!!
פשוט להגיד שאין לכם אשראי ועם אתם רוצים אפשר שלוח מעטפה לכתובת...מנסיון אף אחד לא באמת שולח......
או שפשוט לתרום כמה שקלים והם ירדו מימכם.....
סבבה זה כבר התקדמות.....תתפלאו אבל הם שולחים.
ועל המעטפה שאמורים להחזיר להם כתוב בכתב יד את שם הטלפנית [כנראה בשביל הבונוס/אחוזים].
זה רק בארגונים עם טלפניות.סבבה זה כבר התקדמות.....
יש לי עצה גאונית!!!
פשוט להגיד שאין לכם אשראי ועם אתם רוצים אפשר שלוח מעטפה לכתובת...מנסיון אף אחד לא באמת שולח......
או שפשוט לתרום כמה שקלים והם ירדו מימכם.....
יש לי חבר שעונה כך:תתפלאו אבל הם שולחים.
ועל המעטפה שאמורים להחזיר להם כתוב בכתב יד את שם הטלפנית [כנראה בשביל הבונוס/אחוזים].
לי בכל אופן זה עבד....יש לי חבר שעונה כך:
"אני לא תורם באשראי"
"אם תרצו אתה יכולים לשלוח שליח ואתן לו מזומן בדלת בל"נ..."
ואז הנציגה שואלת: "וכמה תיתן??..."
והתשובה באה תיכף:
"לא יודע!! לא יכול להתחייב על סכום!! אני יחליט לפי כמה שיהיה לי באותו רגע בכיס..." (משהו כמו 5 עד 10 ש"ח)
ואז מגיע התשובה המוחצת של הנציגה:
"אבל אנו לא שולחים שליח לפחות מ-x כסף"
וכך גם מסיימים את השיחה בכיף וגם יצאת בלי "נזק".........
המצינג זה כבר עוד סיפור.....זה רק בארגונים עם טלפניות.
אני התרמתי במשפחה עבור ארגון מסויים (מצינג) ואחת הדודות הזקנות אמרה שהיא תורמת רק במעטפה.
ביקשתי מהארגון שישלחו לה מעטפה.
מאז כל פעם שאני מדבר אתה היא מזכירה לי שעדיין לא קבלה מעטפה מהארגון.
כבר התיאשתי.
אגב לאן נעלמו כל המצ'ינגים ??המצינג זה כבר עוד סיפור.....
אנשים עדיין מתפרנסים מזההיה ישראבלוף אחד גדול....
נכון מאודכל אדם חייב ליתן צדקה, אפילו, עני המתפרנס מן הצדקה חייב ליתן ממה שיתנו לו. ומי שנותן פחות ממה שראוי ליתן, בית דין היו כופין אותו ומכין אותו מכת מרדות עד שיתן מה שאמדוהו ליתן, ויורדים לנכסיו בפניו ולוקחין ממנו מה שראוי לו ליתן.
פעם היו נותנים מכות. היום סה''כ קצת מטרידים בטלפון. תגידו תודה.
זה לצדקה. כאן זה הרבה ארגונים שלא ברור מה טיבם.כל אדם חייב ליתן צדקה, אפילו, עני המתפרנס מן הצדקה חייב ליתן ממה שיתנו לו. ומי שנותן פחות ממה שראוי ליתן, בית דין היו כופין אותו ומכין אותו מכת מרדות עד שיתן מה שאמדוהו ליתן, ויורדים לנכסיו בפניו ולוקחין ממנו מה שראוי לו ליתן.
העניין הוא, שזה עשו רבני העיר, אחרי ידיעה מהימנה כמה האיש יכול לתת, ובצורה מסודרת ככתוב בהלכות צדקה, לא זרקו לאויר בלגן שכזה!כל אדם חייב ליתן צדקה, אפילו, עני המתפרנס מן הצדקה חייב ליתן ממה שיתנו לו. ומי שנותן פחות ממה שראוי ליתן, בית דין היו כופין אותו ומכין אותו מכת מרדות עד שיתן מה שאמדוהו ליתן, ויורדים לנכסיו בפניו ולוקחין ממנו מה שראוי לו ליתן.
פוגע.אני חושב שהפתרון הכי פשוט והכי קל ולא מזלזל, פשוט לנתק את השיחה תוך כדי הרצאת הטלפנית ואז לא צריך להיכנס לויכוחים והסברים למיניהם.....
ב. רוב האנשים כבר נותנים צדקה כראוי להם. או לכל הפחות מי אמר לאותו מטריד שהמוטרד לא נותן מספיק צדקה?העניין הוא, שזה עשו רבני העיר, אחרי ידיעה מהימנה כמה האיש יכול לתת, ובצורה מסודרת ככתוב בהלכות צדקה, לא זרקו לאויר בלגן שכזה!
כמעט התפתתי.
ברגע האחרון התעשתתי
וזעקתי "אני לא רוצה שתתפללו עלי בשום קבר!"
וטרקתי את הטלפון.
התנשמתי אחר כך כמה דקות.
להגיד- מצטערת, אני לא יכולה כרגע לתרום. שיהיה לך בהצלחה ויום טוב ולנתק. לא לחכות לשמוע את התגובה שלה- אולי בכל אופן וכו' כי זה לא יגמר..
היא כן בחרה להתעלל באנשים.
יש כאן כאלו שכתבו רעיונות פחות פוגעים.ועוד רעיון נפלא...
חבר נוסף עונה בטלפון בצורה חד משמעית ותקיפה:
"אצלי, אין תרומות בטלפון"
וכך חוזר חלילה (תקליט שבור)
החכמה היא להעלות גם אותם!יש כאן כאלו שכתבו רעיונות פחות פוגעים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: