השתנו הרבה דברים בשנה האחרונה.(מעודכן ללפני שנה, יתכן שהתשנו דברים).
השתנו הרבה דברים בשנה האחרונה.(מעודכן ללפני שנה, יתכן שהתשנו דברים).
זה מה שהסביר לי מי שדיברתי איתויש שמה גם איזה אחוז קטן שלא מושקע בצורה מדויקת בהתאם למדיניות ההשקעה שהם דוגלים בה.
יש בחיסכון לכל ילד רק שני מסלולים שהם בהכשר של גלאט הון.בהנחה שאנחנו לא רוצים את המסלול המנייתי של אינפיניטי בגלל הסיבה הזו.
מה המסלול ההלכתי המומלץ ביותר שמתאים לטווח ארוך ולרמת סיכון גבוהה?
מתעקשים במובן החיובי של המילה.אמנם בהכשר גלאט הון מתעקשים שיש שמה גם איזה אחוז קטן שלא מושקע בצורה מדויקת בהתאם למדיניות ההשקעה שהם דוגלים בה.
43%-46% חשיפה למניות זה סיכון בינונישניהם זה מסלולים בסיכון נמוך שרוב הכסף א מושקע במניות.
זה עכשיו בכיוון מטה.43%-46% חשיפה למניות זה סיכון בינוני
תוכלי לפרט במה מדובר?אמנם בהכשר גלאט הון מתעקשים שיש שמה גם איזה אחוז קטן שלא מושקע בצורה מדויקת בהתאם למדיניות ההשקעה שהם דוגלים בה
אני לא יודעת למה גלאט הון מתכוונים.תוכלי לפרט במה מדובר?
תודה
זאת אומרת שגלאט הון כרגע הודו לכם שהמסלול עומד בכללים של גלאט הון, וכל הדרוש בשביל הכשר רשמי שלהם, זה רק חתימה של אינפיניטי שזה גם יישאר ככה?בשיחה שהייתה לי היום עם הג"ר יעקב לנדא הוא אמר לי שכל מה שחברת אינפיניטי צריכה לעשות כדי לקבל גם את כשרות גלאט הון זה לסדר עניין פעוט ופשוט (איזושהי חתימה - אין לי מושג על מה מדובר, אני לא מכיר את הפן ההלכתי) ושהם כוועד כשרות לא יכולים כמובן ללחוץ עליהם לעשות את זה וזה צריך להגיע מהציבור.
אולי יש למישהו רעיון איך אפשר לקדם את זה לטובת אלו שמעדיפים את כשרות גלאט הון?
למה לא?האם כדאי להוסיף עוד 50 ש"ח
כי מכניסים את זה לחשבון של הילד ואז ההורים לא הרויחו כלום לחתונה
בהחלט,האם כדאי להוסיף עוד 50 ש"ח
כי מכניסים את זה לחשבון של הילד ואז ההורים לא הרויחו כלום לחתונה
יש אינפיניטי ומורלא הבנתי כ"כ (סליחה שלא קראתי את ה35 דפים כאן)
אבל בעצם אין מסלולי סיכון גבוה= מסלולים מניבים, במסלולים הכשרים?
רק במקרים חריגים. ה"י.ונראה לי שפעם שמעתי שאפשר להוציא גם קודם גיל 18 ואז אתה יכול לקחת את הכסף לעצמך
לא רק שהם לא הודו אלא אמרו מפורשות שכרגע להיכנס למסלול הנ"ל זה בעיה (לשיטתם כמובן) מעיקר הדין [ולא חיסרון בהידור או בחומרה כך דברי הרב לנדא], אלא שלדברי הרב בעיה זו יכולה להיפטר בקלות אם החברה תהיה מעוניינת בכך. ובכל אופן גם אם כיום זה עומד בכללים זה לא ממש עוזר למי שרוצה להכניס למסלול ולשכוח מזה ל 15 שנים הקרובות בלי צורך להיות עם יד על הדופק לוודא שאין שינויים ובפרט למי שבכלל לא מבין על איזה שינויים מדובר.זאת אומרת שגלאט הון כרגע הודו לכם שהמסלול עומד בכללים של גלאט הון, וכל הדרוש זה רק חתימה שזה גם יישאר ככה?
לפנות לאינפיניטיתכל'ס יש מה לעשות בענין?
מי שסומך על תשואה כהלכה שמתחייבים לפקח שזה לא ישתנה יכול להיות רגוע גם עכשיו שזה עומד בכללים הכי מחמירים.ובכל אופן גם אם כיום זה עומד בכללים זה לא ממש עוזר למי שרוצה להכניס למסלול ולשכוח מזה ל 15 שנים הקרובות בלי צורך להיות עם יד על הדופק לוודא שאין שינויים ובפרט למי שבכלל לא מבין על איזה שינויים מדובר.
לא ישתנה בתוך הגבולות שלדעתם מותר, יש התחייבות כזו?מי שסומך על תשואה כהלכה שמתחייבים לפקח שזה לא ישתנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: