חיסכון לכל ילד הכל על חיסכון לכל ילד, האם כדאי להוסיף 50 ש"ח לכל ילד? ועוד...

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
כיצד אפשר לדעת אם יועץ עובד עם חברות או לא?
אם הוא סוכן פנסיוני או סוכן ביטוח או משווק פנסיוני, אז הוא בהחלט עובד עם חברות.
ובגדול אם הוא לא מבקש ממכם סכום הגון על השירות אז הוא מרוויח את שכרו מהחברות...

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
אז כל המושג של השקעה פאסיבית לטווח ארוך הוא לא נכון ולא בטוח?
בלבלתם...
@מקצועי בלבד
אין לי מושג למה הוא התכוון, אבל לא כל מסלולי ההשקעה בכל החברות נקראים השקעה פאסיבית.
ובאפן כללי עד כמה שידוע לי אז בכל המסלולים והחברות בטווח ארוך מרוויחים.
רק שיש מצב שאם ההשקעה מניבה תשואה נמוכה שהאינפלציה תעלה יותר מהתשואה ואז בעצם הכסף הזה יכול לקנות פחות.

השקעות R הון

מנהל פורום השקעות
מנהל
מנוי פרימיום
אני מתכוון רק לומר שיש כמה סיכונים
ואין הבטחת תשואה.
למרות שאלו סיכונים שמוגדרים זניחים.

צריך להשקיע
כי לא להשקיע
זה סיכון גדול מידי.

משב רוח

משתמש צעיר
לא חשבתי שמישהו באמת מבטיח לי תשואה
אבל עקרונית ועל פי נתוני העבר ועל פי ההסתברות לא אמור להיות הפסד בהשקעה פאסיבית לטווח של עוד 15 שנים

אחד משלנו

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
וואו
כמה שיטות
כמה ידע קיים בפורום הזה
תודה לכל הכותבים פה
אבל כמה שאלות יש לי
ואשמח למענה
תודה מראש לכל העונים
אני מעוניין לדעת מה הכי מומלץ
שיהיה מסלול הלכה אבל הכי מומלץ?
ובאם יש לי צורך להעביר ילדים נוספים לאותו מסלול שתמליצו לי עליו
איך אני מעביר אותם?

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
וואו
כמה שיטות
כמה ידע קיים בפורום הזה
תודה לכל הכותבים פה
אבל כמה שאלות יש לי
ואשמח למענה
תודה מראש לכל העונים
אין משהו שמתאים לכולם.
ולכן יש לכם שני אפשרויות כדי לא לעשות טעויות, או שתלמדו את הנושא היטב, [ויש פה בפורום הרבה מידע] ואז תדעו.
או שתפנו לעזרה של יועץ מקצועי בלתי תלוי כזה שאתם משלמים לו, ולא אחד כזה שהחברות שאליהם הוא מפנה משלמות לו ושבהתאם לכך ההמלצות שלו...
איך אני מעביר אותם?
ממלאים טופס העברה בחברה שאליה רוצים להעביר.

השקעות R הון

מנהל פורום השקעות
מנהל
מנוי פרימיום
וואו
כמה שיטות
כמה ידע קיים בפורום הזה
תודה לכל הכותבים פה
אבל כמה שאלות יש לי
ואשמח למענה
תודה מראש לכל העונים
איך אני מעביר אותם?
אין כאן כל כך הרבה שיטות
תקראו כאן>>>

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
אין משהו שמתאים לכולם.
ולכן יש לכם שני אפשרויות כדי לא לעשות טעויות, או שתלמדו את הנושא היטב, [ויש פה בפורום הרבה מידע] ואז תדעו.
או שתפנו לעזרה של יועץ מקצועי בלתי תלוי כזה שאתם משלמים לו, ולא אחד כזה שהחברות שאליהם הוא מפנה משלמות לו ושבהתאם לכך ההמלצות שלו...
זו תשובה שאת מאד אוהבת לדקלם, אבל בהקשר של חיסכון לכל ילד היא תמוהה מאד.
למה שאותו משהו לא יתאים לכל הילדים שנולדים עכשיו ואמורים למשוך את הכסף רק בעוד 18 שנים??? מה יכול להיות שונה מילד בכור לילד עשירי, מילד אשכנזי לילד ספרדי, לילד ממשפחה אמידה לילד ממשפחה ענייה?
בהקשר הזה קטונתי לחלוטין להבין את התשובה הלקונית

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
למה שאותו משהו לא יתאים לכל הילדים שנולדים עכשיו ואמורים למשוך את הכסף רק בעוד 18 שנים??? מה יכול להיות שונה מילד בכור לילד עשירי, מילד אשכנזי לילד ספרדי, לילד ממשפחה אמידה לילד ממשפחה ענייה?
היו כאן לדוגמא אנשים שהעבירו חסכון לכל ילד של ילדים בני 18 לקופה בסיכון גבוה דקה לפני הירידות הגדולות
בשביל סיכון גבוה למשל צריך לקחת טווח של 15 שנה לפחות לפי המומחים.
צריך להבין מה זה אומר סיכון גבוה... כמו לדוגמא לא למשוך בירידות וכו...

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
היו כאן לדוגמא אנשים שהעבירו חסכון לכל ילד של ילדים בני 18 לקופה בסיכון גבוה דקה לפני הירידות הגדולות

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
אני חושבת שזה לא ראוי כ"כ לתגובה, אבל בכ"א אני אתייחס כי את לא הראשונה שחושבת ככה.

ואני אשאל אותך שאלה פשוטה, את חושבת שאת מתמצאת בנושא של השקעות לפחות כמוני?
כי לפעמים גם לא להבין משהו זה בסדר, וזה גם הבנה חשובה מאד.
ואני לא חושבת שאחרי כל המידע הרב שאני נתתי ונותנת פה בשפע רב בפורום יש איזה מקום לבוא אליי בטענות כשאני לא עונה בדיוק לפי מה שמישהו חשב שאני צריכה לענות.
בתקווה להבנה.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
אני חושבת שזה לא ראוי כ"כ לתגובה, אבל בכ"א אני אתייחס כי את לא הראשונה שחושבת ככה.

ואני אשאל אותך שאלה פשוטה, את חושבת שאת מתמצאת בנושא של השקעות לפחות כמוני?
כי לפעמים גם לא להבין משהו זה בסדר, וזה גם הבנה חשובה מאד.
ואני לא חושבת שאחרי כל המידע הרב שאני נתתי ונותנת פה בשפע רב בפורום יש איזה מקום לבוא אליי בטענות כשאני לא עונה בדיוק לפי מה שמישהו חשב שאני צריכה לענות.
בתקווה להבנה.
לא הגעתי ממקום מתקיף. הגעתי ממקום שמנסה להבין את התגובה. מבינה שנפגעת. התנצלויותי.
לעצם העניין. ברור לחלוטין שאני לא מבינה פרומיל ממך (בהשקעות), ולרגע לא הגעתי בטענות. צר לי שאת רואה כך את הדברים.
לקחת את זה למקום אישי, כששאלתי שאלה פשוטה לחלוטין: אם מדי הרבה מומחים סוברים שהתשובה חד משמעית (הפקדה בלידה, כן?) - למה את מתנה את זה בנתונים שונים?
השאלה הזו ספציפית שונה לחלוטין מכל שאלה אחרת בהשקעות. האם נכון לענות את אותה תשובה? זכותך לחשוב שכן, ואני מכבדת. זכותי לנסות ולהבין למה.
מעולם לא באתי בדרישות או בטענות. אף אחד לא חייב לי כלום. השאלה שלי היתה ספציפית על הנושא הזה.
(בשקט אעז לומר שאני לא מבינה מה הקשר בין השאלה ששאלתי בתחום הספציפי הנ"ל, לבין הבנתי. יש לך תשובה - תעני. אין לך - זו גם תשובה...)

נערך לאחרונה ב:

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
כששאלתי שאלה פשוטה לחלוטין: אם מדי הרבה מומחים סוברים שהתשובה חד משמעית (הפקדה בלידה, כן?) - למה את מתנה את זה בנתונים שונים?
אז אני מכירה הרבה מומחים בהשקעות וכו', ואני לא מכירה מומחה אחד שאומר שבחיסכון לכל ילד יש משהו אחד שמתאים לכולם, ועוד יותר מכך אני חושבת שמי שיאמר כזה דבר אז הוא לא יכול להיקרא מומחה!!

נ.ב. רוב השאלות פה הם לאו דווקא על תינוק שעכשיו נולד. [שגם במקרה כזה זה משתנה בהתאם לנתונים האישיים]

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
נ.ב. רוב השאלות פה הם לאו דווקא על תינוק שעכשיו נולד. [שגם במקרה כזה זה משתנה בהתאם לנתונים האישיים]
תגובתי הקודמת היתה ספציפית על תשובה לתינוק שעכשיו נולד.

לגבי יתר השאלות - מסכימה לחלוטין שזה תלוי בנתונים משתנים.

משב רוח

משתמש צעיר
משתנה בהתאם לנתונים האישיים]
אשמח שתסירי את הלוט ותספרי לנו מהם הנתונים האישיים בהם יש להתחשב.
גיל?- אני מדברת על בחירת קופה לתינוקות שנולדו זה עתה
מצב כלכלי? לא רלוונטי לחסכון לכל ילד
אז משהו שקשור למצב השוק?
כמובן לא חייבת לענות...

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
אשמח שתסירי את הלוט ותספרי לנו מהם הנתונים האישיים בהם יש להתחשב.
גיל?- אני מדברת על בחירת קופה לתינוקות שנולדו זה עתה
מצב כלכלי? לא רלוונטי לחסכון לכל ילד
אז משהו שקשור למצב השוק?
כמובן לא חייבת לענות...
מצטערת אבל אין לי את הזמן הפנוי בשביל לפרט פה את כל הנתונים שיכולים להשפיע על בחירת הקופה לילד, ואיך ומה משפיע כל נתון ונתון, ואח"כ גם לפרט מה לעשות בהתאם לשינויים בנתונים השונים בין אחד לשני.
ומי שלא מתעצל, אז בגדול כתבתי פה בפורום את הרוב המוחלט של המידע הדרוש לשם בחירת מסלול השקעה מתאים בחיסכון לכל ילד.

החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה