אם הוא סוכן פנסיוני או סוכן ביטוח או משווק פנסיוני, אז הוא בהחלט עובד עם חברות.כיצד אפשר לדעת אם יועץ עובד עם חברות או לא?
אין לי מושג למה הוא התכוון, אבל לא כל מסלולי ההשקעה בכל החברות נקראים השקעה פאסיבית.
אין משהו שמתאים לכולם.וואו
כמה שיטות
כמה ידע קיים בפורום הזה
תודה לכל הכותבים פה
אבל כמה שאלות יש לי
ואשמח למענה
תודה מראש לכל העונים
אני מעוניין לדעת מה הכי מומלץ
שיהיה מסלול הלכה אבל הכי מומלץ?
ממלאים טופס העברה בחברה שאליה רוצים להעביר.ובאם יש לי צורך להעביר ילדים נוספים לאותו מסלול שתמליצו לי עליו
איך אני מעביר אותם?
אין כאן כל כך הרבה שיטותוואו
כמה שיטות
כמה ידע קיים בפורום הזה
תודה לכל הכותבים פה
אבל כמה שאלות יש לי
ואשמח למענה
תודה מראש לכל העונים
אני מעוניין לדעת מה הכי מומלץ
שיהיה מסלול הלכה אבל הכי מומלץ?
ובאם יש לי צורך להעביר ילדים נוספים לאותו מסלול שתמליצו לי עליו
איך אני מעביר אותם?
לפי הנאמר כאן ע"י מומחיםהאם כדאי להעביר ילד בן 10 ממנורה מבטחים לאינפיניטי הלכה?
זו תשובה שאת מאד אוהבת לדקלם, אבל בהקשר של חיסכון לכל ילד היא תמוהה מאד.אין משהו שמתאים לכולם.
ולכן יש לכם שני אפשרויות כדי לא לעשות טעויות, או שתלמדו את הנושא היטב, [ויש פה בפורום הרבה מידע] ואז תדעו.
או שתפנו לעזרה של יועץ מקצועי בלתי תלוי כזה שאתם משלמים לו, ולא אחד כזה שהחברות שאליהם הוא מפנה משלמות לו ושבהתאם לכך ההמלצות שלו...
איפה ראיתם שנכתב כזה דבר??לפי הנאמר כאן ע"י מומחים
אז התשובה היא כן
היו כאן לדוגמא אנשים שהעבירו חסכון לכל ילד של ילדים בני 18 לקופה בסיכון גבוה דקה לפני הירידות הגדולותזו תשובה שאת מאד אוהבת לדקלם, אבל בהקשר של חיסכון לכל ילד היא תמוהה מאד.
למה שאותו משהו לא יתאים לכל הילדים שנולדים עכשיו ואמורים למשוך את הכסף רק בעוד 18 שנים??? מה יכול להיות שונה מילד בכור לילד עשירי, מילד אשכנזי לילד ספרדי, לילד ממשפחה אמידה לילד ממשפחה ענייה?
בהקשר הזה קטונתי לחלוטין להבין את התשובה הלקונית
היו כאן לדוגמא אנשים שהעבירו חסכון לכל ילד של ילדים בני 18 לקופה בסיכון גבוה דקה לפני הירידות הגדולות
למה שאותו משהו לא יתאים לכל הילדים שנולדים עכשיו ואמורים למשוך את הכסף רק בעוד 18 שנים??? מה יכול להיות שונה מילד בכור לילד עשירי, מילד אשכנזי לילד ספרדי, לילד ממשפחה אמידה לילד ממשפחה ענייה?
אני חושבת שזה לא ראוי כ"כ לתגובה, אבל בכ"א אני אתייחס כי את לא הראשונה שחושבת ככה.זו תשובה שאת מאד אוהבת לדקלם, אבל בהקשר של חיסכון לכל ילד היא תמוהה מאד.
לא הגעתי ממקום מתקיף. הגעתי ממקום שמנסה להבין את התגובה. מבינה שנפגעת. התנצלויותי.אני חושבת שזה לא ראוי כ"כ לתגובה, אבל בכ"א אני אתייחס כי את לא הראשונה שחושבת ככה.
ואני אשאל אותך שאלה פשוטה, את חושבת שאת מתמצאת בנושא של השקעות לפחות כמוני?
כי לפעמים גם לא להבין משהו זה בסדר, וזה גם הבנה חשובה מאד.
ואני לא חושבת שאחרי כל המידע הרב שאני נתתי ונותנת פה בשפע רב בפורום יש איזה מקום לבוא אליי בטענות כשאני לא עונה בדיוק לפי מה שמישהו חשב שאני צריכה לענות.
בתקווה להבנה.
אז אני מכירה הרבה מומחים בהשקעות וכו', ואני לא מכירה מומחה אחד שאומר שבחיסכון לכל ילד יש משהו אחד שמתאים לכולם, ועוד יותר מכך אני חושבת שמי שיאמר כזה דבר אז הוא לא יכול להיקרא מומחה!!כששאלתי שאלה פשוטה לחלוטין: אם מדי הרבה מומחים סוברים שהתשובה חד משמעית (הפקדה בלידה, כן?) - למה את מתנה את זה בנתונים שונים?
תגובתי הקודמת היתה ספציפית על תשובה לתינוק שעכשיו נולד.נ.ב. רוב השאלות פה הם לאו דווקא על תינוק שעכשיו נולד. [שגם במקרה כזה זה משתנה בהתאם לנתונים האישיים]
אשמח שתסירי את הלוט ותספרי לנו מהם הנתונים האישיים בהם יש להתחשב.משתנה בהתאם לנתונים האישיים]
מצטערת אבל אין לי את הזמן הפנוי בשביל לפרט פה את כל הנתונים שיכולים להשפיע על בחירת הקופה לילד, ואיך ומה משפיע כל נתון ונתון, ואח"כ גם לפרט מה לעשות בהתאם לשינויים בנתונים השונים בין אחד לשני.אשמח שתסירי את הלוט ותספרי לנו מהם הנתונים האישיים בהם יש להתחשב.
גיל?- אני מדברת על בחירת קופה לתינוקות שנולדו זה עתה
מצב כלכלי? לא רלוונטי לחסכון לכל ילד
אז משהו שקשור למצב השוק?
כמובן לא חייבת לענות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: