בגמל נט.היכן ניתן לעקוב?
בגמל נט.היכן ניתן לעקוב?
יש אולי סרטון או כתבה כל שהיא איך להבין את הנתונים הללו?בגמל נט.
גוגל: חיסכון לכל ילד – קופה מומלצת - השקעות Rהוןתכלס את הקטן שלי רשמתי לאינפיניטי, אבל יש לי 3 שרשומים בהראל הלכה
בני 9, 6,4 איך אני יודעת אם כדאי להעביר אותם או להשאיר?
אינפיניטי הלכה עדיין המסלול המרוויח ביותר מבין מסלולי הלכה?
זה לא משנה מה קורה בזמן מסוים.אינפיניטי הלכה עדיין המסלול המרוויח ביותר מבין מסלולי הלכה?
היכן ניתן לעקוב?
אבל אם מתוכנן ממילא להשאיר את הכסף ל-15-18 שנה בלי לגעת מתוך הסתמכות על כך שהשקעה פאסיבית תרוויח בכל מקרה, למה נדרש להבין בזה?זה לא משנה מה קורה בזמן מסוים.
כדי להשקיע באינפיניטי במסלול הלכה חייבים להבין את המשמעות ואיך להתנהל עם זה!!
אם מבינים שזה אמור להיות באותו מקום 15-18 שנים אז זה כבר הבנה חשובה.אבל אם מתוכנן ממילא להשאיר את הכסף ל-15-18 שנה בלי לגעת מתוך הסתמכות על כך שהשקעה פאסיבית תרוויח בכל מקרה, למה נדרש להבין בזה?
קראתי כבר,אם מבינים שזה אמור להיות באותו מקום 15-18 שנים אז זה כבר הבנה חשובה.
אני מזמינה אתכם לקרוא את המאמר שלי בנושא.
ולא השתנה כלום מאז.חיסכון לכל ילד כל מה שצריך וכדאי לדעת
במאמר הזה אני רוצה לסקור עוד מוצר השקעה בשוק ההון שיש כמעט בכל משפחה, ואיך משתמשים בו בחכמה ובצורה שתניב לנו בעז"ה את הרווחים הכי גדולים, האם כדאי להוסיף לחיסכון עוד כסף? מתי אפשר להשתמש בכסף? האם לכל הילדים מומלץ אותו אפיק השקעה? על כך ועוד...www.prog.co.il
אם קראת את כל המאמרים שלי, וגם את המאמר שהפניתי אליו, אז אני לא ממש מבינה מה השאלה שלך.קראתי כבר,
אני קוראת אדוקה של המאמרים שלך...
אני יודעת שהפקדה בכל קופה תרוויח במצב ששמים את הכסף שם לשנים רבות,
אבל מלכתחילה עדיף להכניס לקופה שהוכיחה את עצמה במשך שנים כרווחית.
לכן שאלתי האם אינפיניטי עדיין רווחית כמו שדובר כאן.
זה מה שרציתי לדעתוכפי שכתבתי לא השתנה כלום מאז.
כך בכל החברות והמסלולים שהשקיעו דרך הבורסה בשנת 2022.וזה נראה שהחיסכון נמוך יותר מהקרן..
זה לא משנה מתי, אם אתם מחליטים לעבור.שווה עכשיו לעבור או לחכות שזה יעלה ואז?
פתחתי מכתב שקיבלתי מאלטשולר שחם על מסלול ההלכה סיכום שנתי
וזה נראה שהחיסכון נמוך יותר מהקרן..
שווה עכשיו לעבור או לחכות שזה יעלה ואז?
זהו שלא בקיאים מספיק אם להחליט לעבור...ולאןזה לא משנה מתי, אם אתם מחליטים לעבור.
אז או שתלמדו את הנושא היטב, [ויש פה בפורום הרבה מידע] ואז תדעו.זהו שלא בקיאים מספיק אם להחליט לעבור...ולאן
אין משהו שמתאים לכולם.שלום ,
יש לי ראש קטן בנושא ואני לא מבינה בזה.
אשמח אם משהיא תוכל להמליץ לי לאיזה קופת חיסכון להכניס את הבן שלי .
זה לא נכון.אני יודעת שהפקדה בכל קופה תרוויח במצב ששמים את הכסף שם לשנים רבות,
שלום ,
יש לי ראש קטן בנושא ואני לא מבינה בזה.
אשמח אם משהיא תוכל להמליץ לי לאיזה קופת חיסכון להכניס את הבן שלי .
כיצד אפשר לדעת אם יועץ עובד עם חברות או לא?תפנו לעזרה של יועץ מקצועי בלתי תלוי כזה שאתם משלמים לו, ולא אחד כזה שהחברות שאליהם הוא מפנה משלמות לו ושבהתאם לכך ההמלצות שלו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: