יוני כהנוביץ'
משתמש חדש
תודה אבל מעדיף לא לפרסם כאן את הטלפון שליתכתב לי טלפון או מייל ואשלח לך אנשים שגרים בשכונת החורש
רק שאלה קטנה
בזמנו הבנצי שיש דיבור על פתיחת בית כנסת ישיבתי ליטאי בשכונה
זז עם זה משהו?
תודה אבל מעדיף לא לפרסם כאן את הטלפון שליתכתב לי טלפון או מייל ואשלח לך אנשים שגרים בשכונת החורש
נכון לגמרידרך אגב חריש היא עיר נפלאה ויכולה להתאים להרבה אנשים בעיקר צעירים
אבל מי שמגיע לשכירות לעיר לא בטוח שמבחינה כלכלית שווה לו הוא צריך לחשב גם הוצאות של רכב ואילו במרכז לא צריך רכב
מי שמגיע לשכירות בשביל לבדוק האם שווה לו לקנות דירה בהחלט שווה
תודה אבל מעדיף לא לפרסם כאן את הטלפון שלי
רק שאלה קטנה
זז עם זה משהו?
נפתח בית כנסת בשם בית השם פעיל בשבתות בנוסף לבית כנסת קיים בשם חניכי הישבות עם כולל שפעיל גם בימות החולתודה אבל מעדיף לא לפרסם כאן את הטלפון שלי
רק שאלה קטנה
זז עם זה משהו?
נכון אבל לא מדיוק כי נראה לי שאפשר להשיג בבית שמש דירה 3 חדרים מרווחת עם מרפסת במחיר של 4500, אלף שקל יותר מדירה 4 חדרים בחריש וגם יש לחשב את הארנונהנכון לגמרי
רק ההבדל הוא שבמקום לקבל יחידת דיור עם קצת חלונות וכו וכו בירושלים וכדו' אתה מקבל 4 חדרים חדשה גדולה עם נוף,
כן כדאי לחשב שמסתבר שעוד כמה שנים מסתבר שהשכירות תטפס
לארנונה בד"כ יש הנחות לאברכים כך שזה לא משמעותינכון אבל לא מדיוק כי נראה לי שאפשר להשיג בבית שמש דירה 3 חדרים מרווחת עם מרפסת במחיר של 4500, אלף שקל יותר מדירה 4 חדרים בחריש וגם יש לחשב את הארנונה
בחריש מאוד קשה להשיג הנחה בארנונה בשונה מערים אחרות אלא אם אתה מזייף מסמכיםלארנונה בד"כ יש הנחות לאברכים כך שזה לא משמעותי
למה בערים אחרות זה עובד עם שכנוע ?בחריש מאוד קשה להשיג הנחה בארנונה בשונה מערים אחרות אלא אם אתה מזייף מסמכים
בחריש מחשיבים כל הוצאה שהיא בעו"ש בשלושת החודשיים האחרונים של השנה גם אם היא חד פעמית כמו למשל אם קיבלת מזומן בחתונה והחלטת להכניס את זה לחשבון בשלושת החודשיים האחרונים זה יחשב כהכנסה או כל דבר אחר מה שאין בשאר הערים למיטב ידיעתילמה בערים אחרות זה עובד עם שכנוע ?
יש 2 חשבונות בנקמזומן בחתונה והחלטת להכניס את זה לחשבון בשלושת החודשיים האחרונים זה יחשב כהכנסה או כל דבר אחר מה שאין בשאר הערים למיטב ידיעתי
כל מילה!@מקצועיות,
מעיון בהודעותיך הקודמות, נראה כי יש סחף אדיר לחריש, ואוטוטו כל הדירות נתפסות בידי חרדים,
אז בוא תרגע, הרצון שלך לשווק את העיר לא עולה בקנה אחד עם המצב בשטח, נכון שישנו ציבור חרדים ויר"ש, אך עדיין הרוב הם לא כאלה לצערנו, וביקור בעיר מעלה תמונה עגומה למדי של יותר כלבים מאנשים, הרבה רוסים, ובכלל - עיר חילונית ברובה.
יתכן שהמצב ישתנה לטובה, והלוואי.
כרגע אנו רחוקים משם.
אין כמעט דירות בבית שמש...נכון אבל לא מדיוק כי נראה לי שאפשר להשיג בבית שמש דירה 3 חדרים מרווחת עם מרפסת במחיר של 4500, אלף שקל יותר מדירה 4 חדרים בחריש וגם יש לחשב את הארנונה
יש גם כאלה שגרים בבני ברק בית שמש ומחזיקים רכבדרך אגב חריש היא עיר נפלאה ויכולה להתאים להרבה אנשים בעיקר צעירים
אבל מי שמגיע לשכירות לעיר לא בטוח שמבחינה כלכלית שווה לו הוא צריך לחשב גם הוצאות של רכב ואילו במרכז לא צריך רכב
מי שמגיע לשכירות בשביל לבדוק האם שווה לו לקנות דירה בהחלט שווה
אפשר לפנות במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אשמח אם תענו על זה
מוזמן לפנות ולקבל שרותאשמח לקבל הצעה לקניית דירה 4 חדרים דירה חדשה נוף מחסן חנייה r0583280239.gmail.com
ראיתי מישהו פרסם דירה 5 חדרים טובה ב 3400 ש"ח!נכון אבל לא מדיוק כי נראה לי שאפשר להשיג בבית שמש דירה 3 חדרים מרווחת עם מרפסת במחיר של 4500, אלף שקל יותר מדירה 4 חדרים בחריש וגם יש לחשב את הארנונה
מספר הדירות למכירה ולשכירות לא משתקפים באמת ביד 2.מספר הדירות להשכרה ביד2 ממשיך לרדת בעקביות מדי יום, וכרגע עומד על 126 - ירידה של 21% מלפני כ3 שבועות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: