מדובר על תוצאות, לא נקמה חלילה, וחוץ מזה שזה יותר דרך בית לחם מאשר דרך התורה, הלא אם אין קמח אין תורה, וקמח טוחנים בדרך שבה טוחנים קמח.דרך התורה איננה בחרמות ונקמות .
מדובר על תוצאות, לא נקמה חלילה, וחוץ מזה שזה יותר דרך בית לחם מאשר דרך התורה, הלא אם אין קמח אין תורה, וקמח טוחנים בדרך שבה טוחנים קמח.דרך התורה איננה בחרמות ונקמות .
ואם תחנכי את ילדך לוותר על זה כי ביזו את גדול ישראלעצוב מאוד
אבל אצלי אוכלים רק אנג'ל... לא מסתדרים עם החברות המקבילות.
מה קרה על מה הרעש? ועוד אצל הרב אדלשטיין?יו״ר דירקטוריון אנג׳ל הפגין הבוקר מול ביתו של מנהיג הציבור החרדי הרב אדלשטיין ועוד מנופף בכך!!!
לך תמחה בו, מה הקשר לא לקנות אנג'ל.דרך התורה היא כן למחות בכל דרך על כל ביזוי של גדולי הדור!!!!!!!!!!!!!!!!
ידע כל אדם שאם מזלזל בגדול ישראל יעשו הכל כדי שהוא יסבוללך תמחה בו, מה הקשר לא לקנות אנג'ל.
מה לעשות שזו שרק זו הדרך שהם מביניםלך תמחה בו, מה הקשר לא לקנות אנג'ל.
המחאה בו החזקה ביותר הוא ע"י חרם על אנג'ל עד שיפוטר...לך תמחה בו, מה הקשר לא לקנות אנג'ל.
צר לי ,אך החרמות הללו מריחים לי סוג של "נראה להם מי אנחנו"ידע כל אדם שאם מזלזל בגדול ישראל יעשו הכל כדי שהוא יסבול
והחברה פשוט תפטר אותו מיד אם הם יראו קצת ירידה במכירות!!!
אין קשר לויתור, זה לא הילדים מבקשים לקנות דווקא את זה.ואם תחנכי את ילדך לוותר על זה כי ביזו את גדול ישראל
מבטיחה לך שתיראי נחת יהודית!!!!!!
כנראה האף שלך קצת סתוםצר לי ,אך החרמות הללו מריחים לי סוג של "נראה להם מי אנחנו"
מה שלא כ"כ מסתדר עם היהדות שאני מכיר!
וחוצמיזה אם מובילי החרם אלו צייצני הטוויטר ה'חרדים' ,אינני שם ,לגמרי לגמרי .
שלחתי גם !!!!!!!!!!!שלחתי תגובה נזעמת במיוחד!!!
כולם לשלוח להם תגובות נזעמות אני שלחתי כבר!!!
כן אם כולם ישלחו להם תגובה אולי זה יוזיז להם והם יוזיזו את החצוף הזה מהחברה שלהםשלחתי
חייבים למחות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: