אולי לחמניות יעבוד?אין קשר לויתור, זה לא הילדים מבקשים לקנות דווקא את זה.
אני קונה את זה, כי זה נשמר אצלי הכי טוב ואת זה הם אוכלים הכי טוב.
לא יכולה לפגוע בכלכלה של הילד.....
כשלא היה אנגל אחרי פסח הילדים החזירו את הלחמים ששלחתי בבוקר.... הם לא עושים את זה בכוונה...
יכולה לוותר על כל מוצר אחר של אנג'ל בעז"ה
נ.ב מה עם כל החלוקות השכונתיות? הם מביאים אנג'ל למיטב ידיעתי.
לא מענין אותי התנערות פומבית !!!!!!!!"כאב לי להיחשף לעזות והחרפה של יו"ר הדירקטוריון שלכם, אני אישית אפסיק מיידית לצרוך כל מוצר מתוצרתכם עד להתנערות פומבית "על גבי העיתונות והמדיה החרדית" מההתנהגות הנלוזה והמסיתה שלו, ברמת חשיפה שוות ערך לכל הפחות."
מבחינתו להוציא הצהרה זה לרדת על הברכיים וזה מספיק שלא יעיז להבא.הוא יוציא הצהרה שלא בא להתריס נגד הרב וכו
נראה מה יותר קל להם לפרסם התנצלות על עמוד שלם ביתד של יום שלישי וכדו', ולירות לעצמם שוב ברגל, או פשוט להבין שהו "מזיק"!לא מענין אותי התנערות פומבית !!!!!!!!
רק פיטורין !!!!!!!!!!!
הרי מה יקרה
הוא יוציא הצהרה שלא בא להתריס נגד הרב וכו
והעולם יעביר את זה.
מה אשמה הפקידה האומללה?הטלפון של אנג'ל
1800-200-125
אפשר לשאול אותם נניח האם הם בעד או נגד הרפורמה
האם אנג'ל בעד גיוס חרדים
וכד'
כרגע אני חושבת שאני אפילו לא אספר להם שקרה מקרה חמור שכזה!אך רק תחשבי על האפקט החינוכי החזק שזה יכול להנחיל לילדייך
שלא מוותרים על ביזוי תלמידי חכמים
חה חה חהכרגע אני חושבת שאני אפילו לא אספר להם שקרה מקרה חמור שכזה!
ואכן אפסיק לקנות מוצרים אחרים של אנג'ל.
הבד"ץ לא יכול למחות על כבוד גדול ישראל שמצביע בבחירותבלת"ק
לדעתי הבד"ץ שמספק את הכשרות צריך להתערב ולעשות מעשה!
מסכנהמה אשמה הפקידה האומללה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: