ניק כמעט בלי ראש
משתמש מקצוען
ג"א שלחתישלחתי תגובה נזעמת במיוחד!!!
אין עניין להתלהם
מהיום לא קונים ממכם , אנחנו לא מפרנסים אנשים שפוגעים בנו
כמה פשוט וכואב
ג"א שלחתישלחתי תגובה נזעמת במיוחד!!!
אם כולם ישלחו להם אולי זה יוזיז להם והם יוזיזו את החצוף הזה מהחברה שלהםשלחתי גם !!!!!!!!!!!
הסיפור הוא פשוט, שנאת חרדים ותלמידי חכמים טהורה!!מה קרה על מה הרעש? ועוד אצל הרב אדלשטיין?
מה הסיפור?
כמו שכתובהסיפור הוא פשוט, שנאת חרדים ותלמידי חכמים טהורה!!
כמובן שאני גם הפסתקי לקנות וזה הכי חשובמה הקטע לשלוח? הם צריכים להרגיש את זה היטב בכיס.
ואני לא בעד חרמות ומלחמות, אבל כאן נחצה גבול
ולי לא מריחה טוב התגובה הזאת.צר לי ,אך החרמות הללו מריחים לי סוג של "נראה להם מי אנחנו"
מה שלא כ"כ מסתדר עם היהדות שאני מכיר!
וחוצמיזה אם מובילי החרם אלו צייצני הטוויטר ה'חרדים' ,אינני שם ,לגמרי לגמרי .
פשוט לכתוב להם שמכיוון ויו"ר הדרירקטוריון שלכם הפגין נגד הרב אדלשטייןאפשר לכתוב דוגמא של תגובה?
אני גם אשלח
לאיזו עדה כבודו משתייך?צר לי ,אך החרמות הללו מריחים לי סוג של "נראה להם מי אנחנו"
מה שלא כ"כ מסתדר עם היהדות שאני מכיר!
וחוצמיזה אם מובילי החרם אלו צייצני הטוויטר ה'חרדים' ,אינני שם ,לגמרי לגמרי .
נכון, אבל עד שירגישו בפועל בכיס ייקח זמן, שליחת מחאה זה מיידי.מה הקטע לשלוח? הם צריכים להרגיש את זה היטב בכיס.
אל תיכנס לשםלאיזו עדה כבודו משתייך?
מבינה מאודאין קשר לויתור, זה לא הילדים מבקשים לקנות דווקא את זה.
אני קונה את זה, כי זה נשמר אצלי הכי טוב ואת זה הם אוכלים הכי טוב.
לא יכולה לפגוע בכלכלה של הילד.....
כשלא היה אנגל אחרי פסח הילדים החזירו את הלחמים ששלחתי בבוקר.... הם לא עושים את זה בכוונה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: