איך מנחם טוקר הודיע את זה בטוויטר או ברדיו?למה הוא חושב שאנחנו טיפשים ...?
כי אם ברדיו אז לא צריך להיות טיפשים בשביל להאמין לו, יש לו את הכשרון והרטוריקה להכניס למאזינים כל שטות שירצה ע"י עקיפת כל מנגנוני ההגנה של הרציונל וההגיון שלהם.
איך מנחם טוקר הודיע את זה בטוויטר או ברדיו?למה הוא חושב שאנחנו טיפשים ...?
ההוא שהתחיל (יחד עם עוד כמה צייצנים) את המחאהמנחם טוקר: לאחר ששוחחתי עם עומר בר לב והתברר שהוא בכלל לא הפגין מול הבית של ראש הישיבה אלא מאות מטרים ממנו. ולא דיבר שום מילה נגד הרב. אני חוזר לקנות אנג'ל
אל תיקח את זה אישי...(לא לכעוס עליי ולא לסמן לי)
ושוב החברות העיסקיות בישראל מוכיחות את 'בקיאותן' הרבה במגזר ובמניעיו...ההוא שהתחיל (יחד עם עוד כמה טוויטרים) את המחאה
הושכר ע"י אנג'ל (ככל הנראה) כדי לשכך אותה...
הכי חמוד זה כל אלו שאין להם קצה קצהו של מושג איך מסתכלים על מניות (אפילו מבחינת פרספקטיבה של זמן)
עיתונאים כלכליים עם המון ידע כלכלי וכו', עשו כך בדיוק לממשלה הנוכחית במסגרת הקמפיין הכלכלי נגד הרפורמה המשפטית. רצו למרקר (תרתי משמע...) כל ירידונת קטנה בכל מדד כלשהו.הכי חמוד זה כל אלו שאין להם קצה קצהו של מושג איך מסתכלים על מניות (אפילו מבחינת פרספקטיבה של זמן)
והם רצים לסמן לך לייק בהתלהבות...
בחייאת, רק שלא יבוא מנכ"ל חברת החשמל או המים, אין לי כוח ללכת לשאוב מים ולהדליק נרות...מארגני מחאות השמאל מכריזים על הפגנה מחר בערב בבני ברק
בא נראה איזה חברה תיפול בפח הפעם
או שמישהו עשה מתיחה לטוקר וחיקה את עומר בר לבמענין אם טוקר לא דיבר עם עומר בר לב לפני המתיחה...
1. למה הוא חיקה את יריב לוין הרי כל כל בר דעת מבין שזה לא יכול להיות אמיתי, ויבין שזה מתיחה.. (הרצוג לא היה טוב יותר? ...)
2.איך שעומר בר לב השיב לו, עפעס, היה נשמע זהיר ויודע בדיוק מה לענות..ולמי ששמע קצת על עומר בר לב הוא פחות בתחום של לענות ברור בלי הכנה...וד"ל
לא! זה מישהו אחר . מנחם טוקר זה ההוא שאוהב בכל ליבו את יאיר לפיד....זה ההוא שרצה להקים מפלגה חרדית בהנחיית יאיר לפיד ?????
בראיון שקיים איתו, הסביר טוקר שהוא חרדי מתון...אולי אני לא זוכר טוב....
זה ההוא שרצה להקים מפלגה חרדית בהנחיית יאיר לפיד ?????
וגם זה שהוא אמר בתחילת השיחה- מדבר מנחם...מענין אם טוקר לא דיבר עם עומר בר לב לפני המתיחה...
1. למה הוא חיקה את יריב לוין הרי כל כל בר דעת מבין שזה לא יכול להיות אמיתי, ויבין שזה מתיחה.. (הרצוג לא היה טוב יותר? ...)
2.איך שעומר בר לב השיב לו, עפעס, היה נשמע זהיר ויודע בדיוק מה לענות..ולמי ששמע קצת על עומר בר לב הוא פחות בתחום של לענות ברור בלי הכנה...וד"ל
כמובן, שאם עומר בר לב היה רוצהמנחם טוקר: לאחר ששוחחתי עם עומר בר לב והתברר שהוא בכלל לא הפגין מול הבית של ראש הישיבה אלא מאות מטרים ממנו. ולא דיבר שום מילה נגד הרב. אני חוזר לקנות אנג'ל
(לא לכעוס עליי ולא לסמן לי)
איזה נס שטוקר דיבר איתו היום.מנחם טוקר: לאחר ששוחחתי עם עומר בר לב והתברר שהוא בכלל לא הפגין מול הבית של ראש הישיבה אלא מאות מטרים ממנו. ולא דיבר שום מילה נגד הרב. אני חוזר לקנות אנג'ל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: