זה כוחו של ליברמן קונה חלה והופ המכירות מזנקות....גיא לרר מפרסם שחברת אנג׳ל הגבירה את המכירות אחרי החרם. אבי גרינצייג: אנג׳ל מתדרכת שהמכירות בכלל גדלו. איך נגיד בעדינות, זה הטריק התקשורתי הכי ישן בספר לחברה שעשתה שטות מול קבוצת צרכנים, וזה טריק שרוב מנהלי המשברים כבר מחקו מהספר.
גיא לרר מפרסם שחברת אנג׳ל הגבירה את המכירות אחרי החרם.
נעבעך... בטח הם מפסידים עכשיו המון... מהלחם המסובסד ה"לא רווחי"
הפה שאסר...מנחם טוקר: לאחר ששוחחתי עם עומר בר לב והתברר שהוא בכלל לא הפגין מול הבית של ראש הישיבה אלא מאות מטרים ממנו. ולא דיבר שום מילה נגד הרב. אני חוזר לקנות אנג'ל
(לא לכעוס עליי ולא לסמן לי)
יותר מזה המפגינים אמרו שהולכים להפגין מול ישיבת פונוביץ הוא יכל להשחיל לו מילה אבל זה היה נגד ישיבה את זה כן ידעת??ועם זה בבני ברק כן ידעת?מעניין, הקשבתי ל"מתיחה" בחדשות הסקופים, ואת ההכחשה של עומר בר לב, לא שמעתי אפילו פעם אחת שואל אותו "על מה כן הפגנת?"
מוזר מאוד, משהו פה לא אוטנטי
כאן נימדד ערך של עיתונאיזה טוב שאנשי הטוויטר יעזבו את החרם, כך לא יהיה לאנשים תירוץ שהם לא רוצים ללכת עם חרם של אנשי הטוויטר,
עכשיו מתנגדי החרם יהיו ביחד עם אני הטוויטר, ואנחנו עם הרב זילברשטיין ושאר גדולי ישראל.
מישהו שם הציג נתונים?
או שכרגיל: "באנג'ל אומרים לי הערב..... בלה בלה בלה"
בנתונים שפרסם הערב (שלישי) העיתונאי גיא לרר, שלטענתו נבדקו באופן אובייקטיבי, הוא חושף כי בשבוע לפני החרם מכירות המאפייה עמדו על 8.6 מיליון ש"ח, בעוד בשבוע שלאחר תחילת החרם הציגה החברה עלייה במכירות עם 8.9 מיליון.
אוי, באמת חשבתם שהם קונים את הלחם הפשוט וה'לא רווחי'?גיא לרר מפרסם שחברת אנג׳ל הגבירה את המכירות אחרי החרם.
נעבעך... בטח הם מפסידים עכשיו המון... מהלחם המסובסד ה"לא רווחי"
הקהל החילוני שנעמד כעת לצידו, ובניגוד להם, רוכש בעיקר לחמים יקרים
מדהים לראות איך אנג'ל משווקת תדמית אנטי חרדית ב-ynetהמאפייה שנקטה באופן ברור בקו אנטי-חרדי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: