אני פשוט אף פעם לא קונה אנג'ל אז כך לא היה לי התלבטות. (אני לא ליברמן שקונה דווקא אנג'ל חההההה)@ברכה וישועה
אתה באמת אוכל אנג'ל?
או שאתה שואל כדי להבין?
יש חקירה בפוסקים האם יש דין "ונטמטתם" על אוכלי אנג'ל(תיקח את זה ברוח טובה)
אני פשוט אף פעם לא קונה אנג'ל אז כך לא היה לי התלבטות. (אני לא ליברמן שקונה דווקא אנג'ל חההההה)@ברכה וישועה
אתה באמת אוכל אנג'ל?
או שאתה שואל כדי להבין?
יש חקירה בפוסקים האם יש דין "ונטמטתם" על אוכלי אנג'ל(תיקח את זה ברוח טובה)
למה זה מסוכן עכשיו יותר ?דבר ראשון אני מתנצל על הטעות
אין לי המבשר [אמנם הביאו עסקן פוליטי, אבל בכו"א היה כתוב] ויש לי המודיע ייתכן שהיה ביום שישי האחרון מאמר שלא ראיתי
אני בכלל לא נותן לפרוג כזה מקום רציני, שאחד כותב דעה הוא מחליט למוסס את החרם נא להרגיע.
לגבי עצם החרם אני חוזר על דעתי שזה מאוד מסוכן אפי' שעכשיו זה נראה שאנחנו חזקים אף אחד לא יכול לדעת איך דינמיקה מתפתחת זה בפרוש יכול להיות טיימינג לאיחוד החילונים כולל הימיניים. ואם לא חרם כזה החרם הבא שנעשה.
אם חרם נגד אנג'ל הוא מסוכן, למה חרם נגד מחללי שבת אינו מסוכן?דבר ראשון אני מתנצל על הטעות
אין לי המבשר [אמנם הביאו עסקן פוליטי, אבל בכו"א היה כתוב] ויש לי המודיע ייתכן שהיה ביום שישי האחרון מאמר שלא ראיתי
אני בכלל לא נותן לפרוג כזה מקום רציני, שאחד כותב דעה הוא מחליט למוסס את החרם נא להרגיע.
לגבי עצם החרם אני חוזר על דעתי שזה מאוד מסוכן אפי' שעכשיו זה נראה שאנחנו חזקים אף אחד לא יכול לדעת איך דינמיקה מתפתחת זה בפרוש יכול להיות טיימינג לאיחוד החילונים כולל הימיניים. ואם לא חרם כזה החרם הבא שנעשה.
אפשר לדפדף בעיתונים ופרוג ובכל מקום שהתחיל ברפורמה המשפטית אף אחד לא חלם שזה יגיע לאן שזה הגיע, רובם כתבו הם יצעקו והשיירה תמשיך, [עדיין לא נאמרה המילה האחרונה במהפכה המשפטית] ואני רוצה רק להראות שקשה לצפות את הנולד.
לגבי החילוקים בין זה לחברות שמחללות שבת ונותנות פרסומת זה ברור שעם חברת אנג'ל הייתה ממנת את ההפגנה או שהיה לה חלק בזה אני גם הייתי מאוד בעד החרם (בגלל כל החילוקים שנכתבו כאן), אבל כאן יש חילוק אחד ענק שלדעתי זה הרבה יותר חזק מכל הצדדים האחרים.
שחברה מחללת שבת החברה עצמה מחללת שבת ולא אדם שמקבל שם משכורת של 120,000 בשנה. שהחברה נותנת תמיכה לדברי תועבה זה החברה עצמה ולא מנהל החברה. שמנהל עושה דברים אף אחד לא חלם להחרים
אני באופן אישי לא הולך לאתרים מחללי שבת וכן לא לחנויות מחללי שבת
מה שברור שלא להיכנס למקומות של מחללי שבת וכדו' היה קריאה מגדולי ישראל בצורה מפורשת וכל הפשטלך שנכתבו למעלה שכאן זה יותר חמור, גדולי ישראל לא אוחזים כך. כמו כן היה על זה עשרות מאמרים בעיתונות החרדים אז נא להשיר מבט לאמת
משהו פה בטענות לא ברור לידבר ראשון אני מתנצל על הטעות
אפשר לדפדף בעיתונים ופרוג ובכל מקום שהתחיל ברפורמה המשפטית אף אחד לא חלם שזה יגיע לאן שזה הגיע, רובם כתבו הם יצעקו והשיירה תמשיך, [עדיין לא נאמרה המילה האחרונה במהפכה המשפטית] ואני רוצה רק להראות שקשה לצפות את הנולד.
לגבי החילוקים בין זה לחברות שמחללות שבת ונותנות פרסומת זה ברור שעם חברת אנג'ל הייתה ממנת את ההפגנה או שהיה לה חלק בזה אני גם הייתי מאוד בעד החרם (בגלל כל החילוקים שנכתבו כאן), אבל כאן יש חילוק אחד ענק שלדעתי זה הרבה יותר חזק מכל הצדדים האחרים.
שחברה מחללת שבת החברה עצמה מחללת שבת ולא אדם שמקבל שם משכורת של 120,000 בשנה. שהחברה נותנת תמיכה לדברי תועבה זה החברה עצמה ולא מנהל החברה. שמנהל עושה דברים אף אחד לא חלם להחרים
אני באופן אישי לא הולך לאתרים מחללי שבת וכן לא לחנויות מחללי שבת
מה שברור שלא להיכנס למקומות של מחללי שבת וכדו' היה קריאה מגדולי ישראל בצורה מפורשת וכל הפשטלך שנכתבו למעלה שכאן זה יותר חמור, גדולי ישראל לא אוחזים כך. כמו כן היה על זה עשרות מאמרים בעיתונות החרדים אז נא להשיר מבט לאמת
1. הסיכון הוא שתופסים אדם פרטי שעשה מעשה פרטי שהחברה עושה דבר זה הרבה יותר מובןלמה זה מסוכן עכשיו יותר ?
העולם לא נברא אתמול...
אל-על
שפע שוק
לאומי
לא חסר שהציבור החרדי הפגין את כוחו וגם הכה שוק על ירך את החברות.
ח"ו. אני הקטן מאוד מאוד מעריך את הראש ישיבה הגרי"ג שליט"א, מי אני בכלל שיהיה לי אתו תקר.האם אתה מרגיש שההפגנה הייתה מתחת לביתו של הרב שאולי היה לך איזה תקר איתו באיזשהו שלב בחיים שלך?
ולא אאריך בזה יותר
אך א"כ אין מה לנסות להסביר
נניח שאתה מנהל חברת אנג'ל ואתה גם מאוד מאוד אוהב את החרדים1. הסיכון הוא שתופסים אדם פרטי שעשה מעשה פרטי שהחברה עושה דבר זה הרבה יותר מובן
2. כל חרם חושבים כמה פעמים ולכן לא עושים על כל דבר
חבל מאד!ולכן לי אישית לא מפריע מה שעשה עומר בר לב
אבהיר:חבל מאד!
מעניין אותי כמה אנג'ל שילמו על הפוסט הזהמנחם טוקר: לאחר ששוחחתי עם עומר בר לב והתברר שהוא בכלל לא הפגין מול הבית של ראש הישיבה אלא מאות מטרים ממנו. ולא דיבר שום מילה נגד הרב. אני חוזר לקנות אנג'ל
(לא לכעוס עליי ולא לסמן לי)
אז נגד מי הוא הפגין שםמנחם טוקר: לאחר ששוחחתי עם עומר בר לב והתברר שהוא בכלל לא הפגין מול הבית של ראש הישיבה אלא מאות מטרים ממנו. ולא דיבר שום מילה נגד הרב. אני חוזר לקנות אנג'ל
למה הוא חושב שאנחנו טיפשים ...?מנחם טוקר: לאחר ששוחחתי עם עומר בר לב והתברר שהוא בכלל לא הפגין מול הבית של ראש הישיבה אלא מאות מטרים ממנו. ולא דיבר שום מילה נגד הרב. אני חוזר לקנות אנג'ל
אולי אני לא זוכר טוב....מנחם טוקר: לאחר ששוחחתי עם עומר בר לב והתברר שהוא בכלל לא הפגין מול הבית של ראש הישיבה אלא מאות מטרים ממנו. ולא דיבר שום מילה נגד הרב. אני חוזר לקנות אנג'ל
נדמה לי שצפו פה מראש את הקמפיין שיצוץ פתאום בקרב "מובילי דעת קהל"...למה הוא חושב שאנחנו טיפשים ...?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: