אני בתהליך וכבר התעייפתי מלרדוף אחריהם, כל רגע מבקשים מסמכים אחרים,זה אפשרי אבל יותר מסורבל.מישהי ניסתה להחזיר בשיטה החדשה וקיבלה את הכסף מפאייפל?
אני בתהליך וכבר התעייפתי מלרדוף אחריהם, כל רגע מבקשים מסמכים אחרים,זה אפשרי אבל יותר מסורבל.מישהי ניסתה להחזיר בשיטה החדשה וקיבלה את הכסף מפאייפל?
אכןמישהי ניסתה להחזיר בשיטה החדשה וקיבלה את הכסף מפאייפל?
היה לי כזה דבר בדיוק בהזמנה שעשיתי לחגים. התכתבתי בצאט עם נציג כדי שיעשה לי הוא את החזרות, הכניס לי את הכל לאותו ברקוד ככה שגבו רק 25 שח על הכל, ויותר מזה - הסברתי לו על נעל שהמידה בה לא הגיונית והיתה הרבה יותר קטנה וכ' ולמרות שהשתמשתי בה כבר, זיכה אותי עליה...@מילה בסלע תודה על המידע המפורט!
יש לי שאלה, אשמח לתשובה מהמנוסות...
יש לי פריטים להחזיר מ3 הזמנות נפרדות.
אם אני מחזירה לפי השיטה החדשה יגבו ממני 25 ש"ח על כל חבילה? כלומר, 75?
כי אם כך זה ממש לא משתלם...
מצד שני, אם אחזיר בשיטה הישנה בתשלום משלוח לדואר ישראל, יש מצב שנקסט יגבו את הכסף בכל מקרה?
כי אז זה בודאי לא ישתלם לי...
תשלחי לנקסט מייל הם ישלחו לך את הדף שוב ותוכלי לסמן,מישהי יודעת איך אפשר להחזיר אם זרקתי בטעות את הדף שהם שולחים עם ההזמנה וצריכים לסמן למה מחזירים? יקבלו בלי זה?
והם מקפידים על זה שמחזירים רק תוך חודש, או שקצת מעבר זה נסלח?
ואיך קל יותר לקבל החזר מפייפאל, על משלוח בתשלום או ניכוי של 25 מנקסט?
תודה
אפשר הסבר איך אני עושה את זה?מישהי החזירה לאחרונה לנקסט וקבלה החזר על הניכוי מפייפל?
את ההחזרה או פייפאל?אפשר הסבר איך אני עושה את זה?
אי אפשר לבטלמישהי יודעת נכון להיום מה הדרך שהכי כדאי להחזיר פריטים ולקבל החזר מלא ?
וגם האם אפשר לבטל פריט שהזמנתי היום?
אם מכתבתים איתם באותו יום, הם מוותרים על הניכוי של 25 ש"חאי אפשר לבטל פריט שהוזמן.
אין כבר החזר מלא.
מנקים לך 25 ש"ח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: