דרוש מידע החזרות נקסט לפי המתווה החדש- מי התנסתה?

אננס טרופי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכון,
ואז צריך להתקשר אליהם ולהגיד להם שכבר שילמת דמי משלוח
והם מזכים אותך על ה25 ש"ח
אני רשמתי להם מכתב יפה באנגלית בו הסברתי כי אני מעוניינת בשיטה הישנה וכי שילמתי כבר על דמי המשלוח ואני מבקשת לא לנכות 25 ש"ח.
את המכתב צירפתי לפריטים עצמם בתוך החבילה.
לא עזר לי
קיבלתי הבוקר מייל שניכו לי 25 ש"ח מדמי ההחזרה... עכשיו צריכה להתקשקש איתם בטלפון שיחזירו לי.. (את פייפאל ניצלתי כבר וקיבלתי החזר על התשלום המקורי)

נערך לאחרונה ב:

רותי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני רשמתי להם מכתב יפה באנגלית בו הסברתי כי אני מעוניינת בשיטה הישנה וכי שילמתי כבר על דמי המשלוח ואני מבקשת לא לנכות 25 ש"ח.
לא עזר לי
קיבלתי הבוקר מייל שניכו לי 25 ש"ח מדמי ההחזרה... עכשיו צריכה להתקשקש איתם בטלפון שיחזירו לי.. (את פייפאל ניצלתי כבר וקיבלתי החזר על התשלום המקורי)
נראה לי שזה יורד אוטומטי
ונראה לי שהם לא קוראים מכתבים
פעם כתבתי מכתב ג"כ לגבי הבגדים ולא נראה לי קראו את זה

נושנושית

משתמש מקצוען
לא עזר לי
התכתבתי עם נציג בצ'אט היום והוא כתב לי שגם אם אני שולחת בשיטה הישנה מנקים 25 ש"ח ואח"כ מחזירים אותם עפ"י דרישה.
אשמח שתעדכני אם הצלחת לקבל החזר בקלות כדי שאדע באיזו דרך לשלוח להם. תודה.

אננס טרופי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
התכתבתי עם נציג בצ'אט היום והוא כתב לי שגם אם אני שולחת בשיטה הישנה מנקים 25 ש"ח ואח"כ מחזירים אותם עפ"י דרישה.
דיברתי איתם וביקשו שאשלח למייל שלהם צילום של הקבלה (היה לי כי הרי שלחתי את זה לפייפאל) אבל התעקשתי איתו שזה כאב ראש וכתבתי כבר מכתב והיה על מקבלי החבילה לראות שכבר שילמתי.
הוא טען שרובוט פותח את החבילות טלכן לא ראו...
התעקשתי שאין סיכוי שרובוט הצליח לפתוח את כל הסלוטייפ שלי...
בקיצור עשיתי לו חיים קצת קשים.. עד שנמאס לו ממני ונתן זיכוי מבלי שאשלח הוכחת תשלום.
כמובן שאמרתי לו שאם זה הכאב ראש שהם גורמים לנו בהחזרות, אז אני וחברותי נשקול פעמיים לפני רכישה בנקסט....

נושנושית

משתמש מקצוען
דיברתי איתם וביקשו שאשלח למייל שלהם צילום של הקבלה (היה לי כי הרי שלחתי את זה לפייפאל) אבל התעקשתי איתו שזה כאב ראש וכתבתי כבר מכתב והיה על מקבלי החבילה לראות שכבר שילמתי.
הוא טען שרובוט פותח את החבילות טלכן לא ראו...
התעקשתי שאין סיכוי שרובוט הצליח לפתוח את כל הסלוטייפ שלי...
בקיצור עשיתי לו חיים קצת קשים.. עד שנמאס לו ממני ונתן זיכוי מבלי שאשלח הוכחת תשלום.
כמובן שאמרתי לו שאם זה הכאב ראש שהם גורמים לנו בהחזרות, אז אני וחברותי נשקול פעמיים לפני רכישה בנקסט....
נשמע ממש כאב ראש
אבל למי שמשלם דרך פייפאל לא משתלם בכלל להחזיר לפי השיטה החדשה.
אז אכן מחזירים את הכסף לפי דבריך?! מעודד

אתי ק

משתמש רשום
D I G I T A L
אני עשיתי החזרה בשיטה הקודמת, בקשתי כתובת בצאט, ושלמתי משלוח בדואר רשום עם חשבונית ,קבלתי החזר מפאיפאל, אמנם ירד לי 25 ש"ח ,אבל ברגע שקבלתי עדכון על ההחזרה מNEXT כתבתי להם במייל ששלמתי על המשלוח , לעשות את זה כי באופן הזה ההחזרה בחינם.

אננס טרופי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נשמע ממש כאב ראש
אבל למי שמשלם דרך פייפאל לא משתלם בכלל להחזיר לפי השיטה החדשה.
אז אכן מחזירים את הכסף לפי דבריך?! מעודד
אכן מחזירים אבל זה קצת מתיש ויש סיכוי טוב שנשכח לבקש.
למפרע הבנתי מפייפאל שאפשר לשלוח בשיטה החדשה ולהוכיח להם שבוצע ניכוי של 25 שח ויחזירו לך את הסכום.
ראי צילום מסך בקובץ המצורף.

קבצים מצורפים

• 20201008_002504.jpg
    20201008_002504.jpg
    KB 267 · צפיות: 73

mgv

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
איפה ראיתם שניכו את ה 25 ש"ח, במייל?

נושנושית

משתמש מקצוען
אכן מחזירים אבל זה קצת מתיש ויש סיכוי טוב שנשכח לבקש.
למפרע הבנתי מפייפאל שאפשר לשלוח בשיטה החדשה ולהוכיח להם שבוצע ניכוי של 25 שח ויחזירו לך את הסכום.
ראי צילום מסך בקובץ המצורף.
נשמע טוב.
פייפאל מזכים עד 30 יום משליחת החבילה
השאלה אם ההחזר מנקסט יקרה תוך 30 יום

אננס טרופי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
איפה ראיתם שניכו את ה 25 ש"ח, במייל?
כן. יש מייל רשמי

נשמע טוב.
פייפאל מזכים עד 30 יום משליחת החבילה
השאלה אם ההחזר מנקסט יקרה תוך 30 יום
שלחתי לפני שבועיים והגיע.
לא אמור לקחת חודש.
תמיד כשהחזרתי לקח מקסימום שבועיים

mgv

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
כן. יש מייל רשמי

שלחתי לפני שבועיים והגיע.
לא אמור לקחת חודש.
תמיד כשהחזרתי לקח מקסימום שבועיים
שלחתי בשיטה הישנה כמה פעמים ולא זוכרת שקבלתי מייל כזה, אז לא ניכו לי?

אתי ק

משתמש רשום
D I G I T A L

mgv

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים

לב זהבה

משתמש מקצוען
אין תגובה???
אף אחת?
בשיטה החדשה את נכנסת לקישור ושם את מורידה דף שאותו את מדביקה על החבילה ואז את מגיעה לדואר ולא צריכה לשלם על המשלוח, סכום המשלוח הוא 25 ש"ח ומתקזז מההחזר של נקסט.
פייפאל- זו חברת גביה שניתן לשלם דרכה בצורה מאובטחת בנקסט (או בהרבה חברות אחרות), חברה זו בשיטה הישנה היתה מחזירה את דמי המשלוח ששילמת (סוג של שירות ע"מ שנעשה זאת דרכם) היו שולחים להם חשבונית של הדואר והיו מקבלים החזר של דמי המשלוח לחשבון שלהם ובקניה הבאה היית יכולה להזדכות בסכום זה.
מקווה שהבנת.

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בינתיים לא ראיתי שקיזזו לי בהחזר (למרות שבמייל שנקסט שלחו מופיע השורה שדמי החזרה בסך 25 ש"ח ירדו מההחזר). המחיר של הפריטים שהחזרתי מופיע כזיכוי מלא בפייפל. אני מפספסת משהו?

חני 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
בינתיים לא ראיתי שקיזזו לי בהחזר (למרות שבמייל שנקסט שלחו מופיע השורה שדמי החזרה בסך 25 ש"ח ירדו מההחזר). המחיר של הפריטים שהחזרתי מופיע כזיכוי מלא בפייפל. אני מפספסת משהו?
גם לי כנ"ל

מטבע הדברים

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
בשיטה החדשה את נכנסת לקישור ושם את מורידה דף שאותו את מדביקה על החבילה ואז את מגיעה לדואר ולא צריכה לשלם על המשלוח, סכום המשלוח הוא 25 ש"ח ומתקזז מההחזר של נקסט.
פייפאל- זו חברת גביה שניתן לשלם דרכה בצורה מאובטחת בנקסט (או בהרבה חברות אחרות), חברה זו בשיטה הישנה היתה מחזירה את דמי המשלוח ששילמת (סוג של שירות ע"מ שנעשה זאת דרכם) היו שולחים להם חשבונית של הדואר והיו מקבלים החזר של דמי המשלוח לחשבון שלהם ובקניה הבאה היית יכולה להזדכות בסכום זה.
מקווה שהבנת.
מחזירים רק דמי משלוח בהחזרה או גם על משלוח בקבלת הבגדים? (במידה וקניתי בפחות מ100 בנקסט למשל..)
ויש עוד הטבות? שווה לעבור לתשלום דרך פייפאל?

חרסינה

משתמש רשום
יש לי חדשות טובות לפרסם כאן:

דברתי כעת עם הנציג של נקסט והתלוננתי באזניו על שיטת ההחזרות החדשה.
הוא מאוד התפלא והסביר לי בג'נטלמניות אירופאית טיפוסית - שהשיטה החדשה (טוב, לא 'מיתווה...') נוצרה בעקבות פניות הציבור הישראלי: דואר ישראל גובה לפי משקל, ונוצר מצב שלא משתלם להחזיר פריטים כבדים.
הם יצרו את השיטה החדשה רק למי שעלות ההחזרה בדואר ישראל תהיה לו יקרה יותר ולא משתלמת.
ניתן להמשיך להחזיר בשיטה הישנה. הוא שלח לי במייל פתק עם כתובת של נקסט כמו בעבר.

לסיכום:

חבילה קלה וזולה- אפשר לשלוח בשיטה הישנה והמוכרת.
חבילה כבדה שעלותה גבוהה משתלם יותר להחזיר בניכוי קבוע של 25 ש"ח.

מקוה שהסברתי טוב, נהניתי שהם קשובים לצרכים ומודעים להתלבטויות של הלקוחות...

בהצלחה!
וואי. תודה על זה^
סתם הפסדתי 25 ש''ח. אדע להבא

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה