נכון,את בטוחה בזה?
כי אני הבנתי שכרגע גם מי שמחזיר בשיטה הישנה הם בסופו של דבר מנקים לו 25 ש"ח
ואז צריך להתקשר אליהם ולהגיד להם שכבר שילמת דמי משלוח
והם מזכים אותך על ה25 ש"ח
נכון,את בטוחה בזה?
כי אני הבנתי שכרגע גם מי שמחזיר בשיטה הישנה הם בסופו של דבר מנקים לו 25 ש"ח
אני רשמתי להם מכתב יפה באנגלית בו הסברתי כי אני מעוניינת בשיטה הישנה וכי שילמתי כבר על דמי המשלוח ואני מבקשת לא לנכות 25 ש"ח.נכון,
ואז צריך להתקשר אליהם ולהגיד להם שכבר שילמת דמי משלוח
והם מזכים אותך על ה25 ש"ח
נראה לי שזה יורד אוטומטיאני רשמתי להם מכתב יפה באנגלית בו הסברתי כי אני מעוניינת בשיטה הישנה וכי שילמתי כבר על דמי המשלוח ואני מבקשת לא לנכות 25 ש"ח.
את המכתב צירפתי לפריטים עצמם בתוך החבילה.
לא עזר לי
קיבלתי הבוקר מייל שניכו לי 25 ש"ח מדמי ההחזרה... עכשיו צריכה להתקשקש איתם בטלפון שיחזירו לי.. (את פייפאל ניצלתי כבר וקיבלתי החזר על התשלום המקורי)
התכתבתי עם נציג בצ'אט היום והוא כתב לי שגם אם אני שולחת בשיטה הישנה מנקים 25 ש"ח ואח"כ מחזירים אותם עפ"י דרישה.אני רשמתי להם מכתב יפה באנגלית בו הסברתי כי אני מעוניינת בשיטה הישנה וכי שילמתי כבר על דמי המשלוח ואני מבקשת לא לנכות 25 ש"ח.
את המכתב צירפתי לפריטים עצמם בתוך החבילה.
לא עזר לי
קיבלתי הבוקר מייל שניכו לי 25 ש"ח מדמי ההחזרה... עכשיו צריכה להתקשקש איתם בטלפון שיחזירו לי.. (את פייפאל ניצלתי כבר וקיבלתי החזר על התשלום המקורי)
דיברתי איתם וביקשו שאשלח למייל שלהם צילום של הקבלה (היה לי כי הרי שלחתי את זה לפייפאל) אבל התעקשתי איתו שזה כאב ראש וכתבתי כבר מכתב והיה על מקבלי החבילה לראות שכבר שילמתי.התכתבתי עם נציג בצ'אט היום והוא כתב לי שגם אם אני שולחת בשיטה הישנה מנקים 25 ש"ח ואח"כ מחזירים אותם עפ"י דרישה.
אשמח שתעדכני אם הצלחת לקבל החזר בקלות כדי שאדע באיזו דרך לשלוח להם. תודה.
נשמע ממש כאב ראשדיברתי איתם וביקשו שאשלח למייל שלהם צילום של הקבלה (היה לי כי הרי שלחתי את זה לפייפאל) אבל התעקשתי איתו שזה כאב ראש וכתבתי כבר מכתב והיה על מקבלי החבילה לראות שכבר שילמתי.
הוא טען שרובוט פותח את החבילות טלכן לא ראו...
התעקשתי שאין סיכוי שרובוט הצליח לפתוח את כל הסלוטייפ שלי...
בקיצור עשיתי לו חיים קצת קשים.. עד שנמאס לו ממני ונתן זיכוי מבלי שאשלח הוכחת תשלום.
כמובן שאמרתי לו שאם זה הכאב ראש שהם גורמים לנו בהחזרות, אז אני וחברותי נשקול פעמיים לפני רכישה בנקסט....
אני עשיתי החזרה בשיטה הקודמת, בקשתי כתובת בצאט, ושלמתי משלוח בדואר רשום עם חשבונית ,קבלתי החזר מפאיפאל, אמנם ירד לי 25 ש"ח ,אבל ברגע שקבלתי עדכון על ההחזרה מNEXT כתבתי להם במייל ששלמתי על המשלוח , לעשות את זה כי באופן הזה ההחזרה בחינם.התכתבתי עם נציג בצ'אט היום והוא כתב לי שגם אם אני שולחת בשיטה הישנה מנקים 25 ש"ח ואח"כ מחזירים אותם עפ"י דרישה.
אשמח שתעדכני אם הצלחת לקבל החזר בקלות כדי שאדע באיזו דרך לשלוח להם. תודה.
אכן מחזירים אבל זה קצת מתיש ויש סיכוי טוב שנשכח לבקש.נשמע ממש כאב ראש
אבל למי שמשלם דרך פייפאל לא משתלם בכלל להחזיר לפי השיטה החדשה.
אז אכן מחזירים את הכסף לפי דבריך?! מעודד
נשמע טוב.אכן מחזירים אבל זה קצת מתיש ויש סיכוי טוב שנשכח לבקש.
למפרע הבנתי מפייפאל שאפשר לשלוח בשיטה החדשה ולהוכיח להם שבוצע ניכוי של 25 שח ויחזירו לך את הסכום.
ראי צילום מסך בקובץ המצורף.
כן. יש מייל רשמיאיפה ראיתם שניכו את ה 25 ש"ח, במייל?
שלחתי לפני שבועיים והגיע.נשמע טוב.
פייפאל מזכים עד 30 יום משליחת החבילה
השאלה אם ההחזר מנקסט יקרה תוך 30 יום
שלחתי בשיטה הישנה כמה פעמים ולא זוכרת שקבלתי מייל כזה, אז לא ניכו לי?כן. יש מייל רשמי
שלחתי לפני שבועיים והגיע.
לא אמור לקחת חודש.
תמיד כשהחזרתי לקח מקסימום שבועיים
תמיד מקבלים הודעה על החזר ובהודעות החדשות כתוב גם על ההחזר של 25 ש"ח , תחפשי במייל שלך בטוח קבלת משהו מהכתובת הזאת NextDirect <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>שלחתי בשיטה הישנה כמה פעמים ולא זוכרת שקבלתי מייל כזה, אז לא ניכו לי?
תודה שעדכנת, עכשיו אני שמה לב לזה.תמיד מקבלים הודעה על החזר ובהודעות החדשות כתוב גם על ההחזר של 25 ש"ח , תחפשי במייל שלך בטוח קבלת משהו מהכתובת הזאת NextDirect <<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>
צפה בקובץ המצורף 738503צפה בקובץ המצורף 738503
אין תגובה???סליחה
אבל לא הבנתי איך אני אמורה להחזיר בשיטה החדשה???
ומה זה פאייפל?
בשיטה החדשה את נכנסת לקישור ושם את מורידה דף שאותו את מדביקה על החבילה ואז את מגיעה לדואר ולא צריכה לשלם על המשלוח, סכום המשלוח הוא 25 ש"ח ומתקזז מההחזר של נקסט.אין תגובה???
אף אחת?
גם לי כנ"לבינתיים לא ראיתי שקיזזו לי בהחזר (למרות שבמייל שנקסט שלחו מופיע השורה שדמי החזרה בסך 25 ש"ח ירדו מההחזר). המחיר של הפריטים שהחזרתי מופיע כזיכוי מלא בפייפל. אני מפספסת משהו?
מחזירים רק דמי משלוח בהחזרה או גם על משלוח בקבלת הבגדים? (במידה וקניתי בפחות מ100 בנקסט למשל..)בשיטה החדשה את נכנסת לקישור ושם את מורידה דף שאותו את מדביקה על החבילה ואז את מגיעה לדואר ולא צריכה לשלם על המשלוח, סכום המשלוח הוא 25 ש"ח ומתקזז מההחזר של נקסט.
פייפאל- זו חברת גביה שניתן לשלם דרכה בצורה מאובטחת בנקסט (או בהרבה חברות אחרות), חברה זו בשיטה הישנה היתה מחזירה את דמי המשלוח ששילמת (סוג של שירות ע"מ שנעשה זאת דרכם) היו שולחים להם חשבונית של הדואר והיו מקבלים החזר של דמי המשלוח לחשבון שלהם ובקניה הבאה היית יכולה להזדכות בסכום זה.
מקווה שהבנת.
וואי. תודה על זה^יש לי חדשות טובות לפרסם כאן:
דברתי כעת עם הנציג של נקסט והתלוננתי באזניו על שיטת ההחזרות החדשה.
הוא מאוד התפלא והסביר לי בג'נטלמניות אירופאית טיפוסית - שהשיטה החדשה (טוב, לא 'מיתווה...') נוצרה בעקבות פניות הציבור הישראלי: דואר ישראל גובה לפי משקל, ונוצר מצב שלא משתלם להחזיר פריטים כבדים.
הם יצרו את השיטה החדשה רק למי שעלות ההחזרה בדואר ישראל תהיה לו יקרה יותר ולא משתלמת.
ניתן להמשיך להחזיר בשיטה הישנה. הוא שלח לי במייל פתק עם כתובת של נקסט כמו בעבר.
לסיכום:
חבילה קלה וזולה- אפשר לשלוח בשיטה הישנה והמוכרת.
חבילה כבדה שעלותה גבוהה משתלם יותר להחזיר בניכוי קבוע של 25 ש"ח.
מקוה שהסברתי טוב, נהניתי שהם קשובים לצרכים ומודעים להתלבטויות של הלקוחות...
בהצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: