מה הקטע?
מה הקטע?
בטעות הגבתי פה חשבתי שההודעה מהפורום הסגורמה הקטע?
תודה על ההסבר המפורט.יש לי חדשות טובות לפרסם כאן:
דברתי כעת עם הנציג של נקסט והתלוננתי באזניו על שיטת ההחזרות החדשה.
הוא מאוד התפלא והסביר לי בג'נטלמניות אירופאית טיפוסית - שהשיטה החדשה (טוב, לא 'מיתווה...') נוצרה בעקבות פניות הציבור הישראלי: דואר ישראל גובה לפי משקל, ונוצר מצב שלא משתלם להחזיר פריטים כבדים.
הם יצרו את השיטה החדשה רק למי שעלות ההחזרה בדואר ישראל תהיה לו יקרה יותר ולא משתלמת.
ניתן להמשיך להחזיר בשיטה הישנה. הוא שלח לי במייל פתק עם כתובת של נקסט כמו בעבר.
לסיכום:
חבילה קלה וזולה- אפשר לשלוח בשיטה הישנה והמוכרת.
חבילה כבדה שעלותה גבוהה משתלם יותר להחזיר בניכוי קבוע של 25 ש"ח.
מקוה שהסברתי טוב, נהניתי שהם קשובים לצרכים ומודעים להתלבטויות של הלקוחות...
בהצלחה!
את בטוחה בזה?דברתי כעת עם הנציג של נקסט והתלוננתי באזניו על שיטת ההחזרות החדשה.
הוא מאוד התפלא והסביר לי בג'נטלמניות אירופאית טיפוסית - שהשיטה החדשה (טוב, לא 'מיתווה...') נוצרה בעקבות פניות הציבור הישראלי: דואר ישראל גובה לפי משקל, ונוצר מצב שלא משתלם להחזיר פריטים כבדים.
הם יצרו את השיטה החדשה רק למי שעלות ההחזרה בדואר ישראל תהיה לו יקרה יותר ולא משתלמת.
ניתן להמשיך להחזיר בשיטה הישנה. הוא שלח לי במייל פתק עם כתובת של נקסט כמו בעבר.
את בטוחה בזה?
כי אני הבנתי שכרגע גם מי שמחזיר בשיטה הישנה הם בסופו של דבר מנקים לו 25 ש"ח
החזרתי כמה פעמים:הגיעו לי היום שתי הזמנות גדולות, בכל אחת מהן פריט או שניים שברצוני להחזיר.
קראתי 4 פעמים את ההנחיות ו-צר לי, לא הבנתי... לא רק את הפרקטיקה, גם את הרעיון...
אני אמורה לשלם לדואר ישראל את משקל החבילה וגם ינוכה 25 ש"ח מההחזר?!
קראתי כאן שיש מי שהחזירה לנקסט בשיטה הישנה אבל רשמה את הכתובת בכתב ידה- מהי אם ככן הכתובת העדכנית להחזרה?
ובשיטה החדשה- מה עושים, תכל'ס?
ולקינוח: שמתם לב שפייפאל כבר לא מחזירה את עלות המשלוח, בטענה שחלפו יותר מ-X ימים בין ההחזרה ועד שהחבילה הגיעה ליעדה?
ברכישה האחרונה ניהלתי איתם ויכוח עיקש ולא הצלחתי... היה עיכובים בדואר ונקסט אישרו את הגעת החבילה אליהם הרבה אחרי ששלחתי, ובפועל לא קבלתי החזר.
אם יש למשהי מידע לתרום אודה לה מאוד!
החזרתי כמה פעמים:
1. בדואר לא גובים ממך דמי משלוח, נותנים לך מספר מעקב בלבד.
בינתיים אני רואה החזרים מלאים לפייפל ללא גבייה של 25 ש"ח.
2. לגבי פייפל, את לא צריכה לחכות שהמוצר יגיע לנקסט כדי לבקש החזר. שולחים בדואר רשום, סורקים את הקבלה+הדף עם מספר המעקב ומעלים לפייפל. ההחזר מתקבל תוך כמה ימים. כי אם עובר חודש מהזמן ששלחת, הם לא מזכים.
כשאת שולחת בדואר רשום, את מקבלת מהדואר קבלה על התשלום ודף עם מדבקה שעליה מספר מעקב. את שניהם את מעלה לפייפל. דוגמהאיזה דף עם מס' מעקב?
הם מבקשים איזו שהיא הוכחה לכתובת של נקסט
אני תמיד שולחת להם את המייל שנקסט שולחים לי...
כשאת שולחת בדואר רשום, את מקבלת מהדואר קבלה על התשלום ודף עם מדבקה שעליה מספר מעקב. את שניהם את מעלה לפייפל. דוגמה
שלחת כנראה בדואר רגיל לא רשום ואז פייפאל נותנים החזר רק אחרי שמקבלים אישור מנקסט על קבלת הפריטים,עד עכשיו הייתי מעלה רק את הקבלה בלי הטופס האדום...
האמת לא הביאו לי שום טופס אדום!
שלחת כנראה בדואר רגיל לא רשום ואז פייפאל נותנים החזר רק אחרי שמקבלים אישור מנקסט על קבלת הפריטים,
ואז את יכולה לפספס את הזמן, בדואר רשום את מקבל אישור מיידי.
כן, עולה יותר.אוקיי, עכשיו הכל מובן.
וזה עולה יותר, לא?
כן, עולה יותר.
זה עולה יותר, על חשבון פייפל.אוקיי, עכשיו הכל מובן.
וזה עולה יותר, לא?
למה תחנונים?אז אם במקום לשלם 11.90 העלות תתקרב ל-25 ש"ח, אחזיר כבר בשיטה החדשה של נקסט וחסל תחנונים לפאייפל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: