עובד שהוצא לחלת והוחזר ב1/6 אבל בפועל אין עבודה המעסיק רוצה להוציא אותו שוב . יש אפשרות כזו?
מקפיצה שוב... שמעתי שזה צריך לקבל אישור ממשלה. יש למישהו עדכון?מישהו שמע על זה: תוארך תקופת הזכאות לכלל המענקים שנותנת הממשלה במסגרת משבר הקורונה, ולכן תקופת ההטבות והזכאות לדמי אבטלה תחל מתאריך 19.4.20 ולא מתאריך 15.3.20.
מקור: https://www.93fm.co.il/radio/616824/
חלת זה לא פחות מ30 יוםעשיתי הכל כנדרש, קיבלתי אבטלה ונגמרו לי ימי הזכאות (67 ימים) עדיין המעסיק לא מחזיר אותי כי אין עבודה, יש אפשרות להרשם שוב? אני אקבל שוב דמי אבטלה?
אושר חוק שיהיה כפל קצבאות-הבנתי שאם את מקבל כבר איזה שהיא קיצבה מביטוח לאומי
נכות או אשה גרושה וכו' לא נותנים חלת אין כפל מבצעים
אם עדיין לא חזרת לעבודה, יכול להיות שיאריכו שוב את ימי הזכאות. זה בדיונים כרגע.עשיתי הכל כנדרש, קיבלתי אבטלה ונגמרו לי ימי הזכאות (67 ימים) עדיין המעסיק לא מחזיר אותי כי אין עבודה, יש אפשרות להרשם שוב? אני אקבל שוב דמי אבטלה?
בב"ל אמרו שהם לא מכירים את החוק הזה.לפני כמה זמן דובר שיאריכו בחודש את ימי הזכאות.
מישהי יודעת אם זה באמת חוקק?
מי שנמצא בחל"ת וימי הזכאות נגמרים ימשיך לקבל אבטלה?
אודה מאד לתשובתכם!
אם הוא מקבל תלוש כחוק דומני שכן.@shira bira
האם מי שעובד במשק בית כבר שנה, יכול לצאת לחל"ת ולקבל דמי אבטלה מהביטוח לאומי?
עבודה במשק בית היא בלי תלוש, היא דרך פנקס תשלומים בביטוח לאומיאם הוא מקבל תלוש כחוק דומני שכן.
אם אחד מבני הזוג אברך כולל ומקבל דתות, אין אפשרות להבטחת הכנסה.לא יודעת אם קשור לכאן, כרגע בחל"ת מקבלת אבטלה מה לגבי הבטחת הכנסה? צריך לדווח הכנסות מהכולל? ואיך זה הולך ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: