אדריכלית פרילנס
משתמש רשום
אני גם הייתי בבי"ס והיה מצוין
דיברתי על בי"ס שעושה חבילה,ולא כולם פשוט צריך לבדוק טוב אצל כמה תלמידים
דיברתי על בי"ס שעושה חבילה,ולא כולם פשוט צריך לבדוק טוב אצל כמה תלמידים
תעשה בדיקה במקום פרטי לדעת מה המספר שלך.אני בהלם!
עשיתי היום בדיקת עיניים, ואמרו לי שלכאורה אני צריך משקפים כי התקשיתי לזהות את המספרים, הוא הדגיש שאני צריך משקפים לפי הקריטריונים של משרד התחבורה - לצורך הרכב וראיה מרחוק, ולא בהכרח באופן קבוע.
זה עוד יותר מוזר משום שאני נחשב אחד עם ראיה מאוד חדה וברורה, ומעולם לא הייתה לי בעיה בראיה, וככה אני גם מרגיש היום וככה גם כל משפחתי.
נתקלתם / שמעתם על מקרה כזה, למישהו יש רעיון אולי מה צריך לעשות, אולי לעשות בדיקה במקום אחר?!
בקיצור אני אובד עצות...
יכול להיות שזה עניין של צילינדרים קטניםאני בהלם!
עשיתי היום בדיקת עיניים, ואמרו לי שלכאורה אני צריך משקפים כי התקשיתי לזהות את המספרים, הוא הדגיש שאני צריך משקפים לפי הקריטריונים של משרד התחבורה - לצורך הרכב וראיה מרחוק, ולא בהכרח באופן קבוע.
זה עוד יותר מוזר משום שאני נחשב אחד עם ראיה מאוד חדה וברורה, ומעולם לא הייתה לי בעיה בראיה, וככה אני גם מרגיש היום וככה גם כל משפחתי.
נתקלתם / שמעתם על מקרה כזה, למישהו יש רעיון אולי מה צריך לעשות, אולי לעשות בדיקה במקום אחר?!
בקיצור אני אובד עצות...
הספר הרגיל ממש לא רעאשמח להמלצות על ספרים אפקטיביים ללימוד תאוריה (ולא דרך אתר, כי זה פחות נגיש לי).
תודה
מה שמו?הספר הרגיל ממש לא רע
זה לא חומר קשה מדי
תחפש את הספר עם השאלות והתשובות על כל נושא
חצי ממה שצריך זה להבין את הסגנון שאלות
אשמח להמלצות על ספרים אפקטיביים ללימוד תאוריה (ולא דרך אתר, כי זה פחות נגיש לי).
תודה
אפשר להריץ אצלו?יש לך את ג'קי פרג'ון ברמלה אני הייתי אצלו ויש פה עוד
זה נשמע לי ממש קולע אבל אני מחפש באזור בי"ש?!אח שלי למד בצפון לא מזמן- מורה תותח ועלה לו 110 שקל!!!
אני לומדת עכשיו במודיעין- 180 שקל
אגב אח שלי בחור ישיבה וגם הוא הריץ שיעורים בכמויות בבין הזמנים- 5 ימים בשבוע*3 שיעורים ביום
תכלס אחרי שהוא לא עבר 2 טסטים הוא הוריד את הלחץ עשה הפסקות, נתן למוח זמן לעכל וב"ה עבר בשלישי
יש אחד ברמלהאשמח להמלצות (או דיס) על מורי נהיגה, טובים ומוצלחים, סבלניים ואדיבים!,
ובעיקר, מורים שמתקתקים את התהליך ומקצרים איפה שרק ניתן , נותנים שיעורים צמודים אפי' כמה בשבוע (אני רוצה לזרז עד כמה שניתן!)
באזור בי"ש (רמלה / לוד, וכו')
כל מי שהתנסה/מכיר/ יודע / שמע, אשמח מאוד שיחווה דעתו פה, כולל, מה הכללים אצלו מבחינת התשלומים, מחיר / תשלום מראש או שלא.
תודה ויישר כח לכולם
???וזו המטרה של טסט פנימי- להרגיל לחוויה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: