וגם זה למי שבכלל זכה לראות את הבוחן... יש עשרות ומאות שאולי ראו רק את החתימה שלו???
אולי המטרה המקורית
במציאות כולנו יודעים מה זה טסט פנימי
וגם זה למי שבכלל זכה לראות את הבוחן... יש עשרות ומאות שאולי ראו רק את החתימה שלו???
אולי המטרה המקורית
במציאות כולנו יודעים מה זה טסט פנימי
יש גם עתר "עברתי". טוב מאוד ופתוח בנטפריאתר בשם "למד שלי", מושלם ללימוד תאוריה!
כלולצריך היום להוציא הצהרת בריאות חוץ מבדיקת עיניים וטופס ירוק, או שזה כלול?
יש אחד באשדוד מלמד על טסלה יש לי חבר שלומד עכשייו אצלו ומאד נענהאשמח להמלצות (או דיס) על מורי נהיגה, טובים ומוצלחים, סבלניים ואדיבים!,
ובעיקר, מורים שמתקתקים את התהליך ומקצרים איפה שרק ניתן , נותנים שיעורים צמודים אפי' כמה בשבוע (אני רוצה לזרז עד כמה שניתן!)
באזור בי"ש (רמלה / לוד, וכו')
כל מי שהתנסה/מכיר/ יודע / שמע, אשמח מאוד שיחווה דעתו פה, כולל, מה הכללים אצלו מבחינת התשלומים, מחיר / תשלום מראש או שלא.
תודה ויישר כח לכו
זה הכי טוב לתרגול :איזה אתר יותר מומלץ ללימוד וחזרה למבחן, "עברתי" או "למד"?
הוספה קטנה קחו בחשבון שכל דקת שיעור שווה כ-5 ש''ח, לכן מורה שיקח 200 לשיעור ונותן את כולו במלואו שווה יותר ממורה שלוקח 170 וממלא איתך מידי פעם דלק, ומבקש ממך שניה לקנות קפה (או מנייעס איתך מה נשמע וכד').!
*לידע, המחירון לשיעור נהיגה בשוק עומד כרגע על 170 ש"ח ל-40 דק'
בפריפריות, בערים מסוימות, במורה שאין לו מספיק ביקוש, בשיעורים כפולים, בסגירת דיל קבוצתי וכד'- ניתן לשלם פחות ממחיר שנקבע בשוק.
זה נראה יותר למי שכבר מכיר את החוקים ורוצה לעשות סימולציות, אני מדבר על לימוד ראשוני וידיעת החוקים והכללים, איפה הכי טוב?זה הכי טוב לתרגול :
מבחני תיאוריה
learndrive.co.il
אכן כתבתי: לתרגול...זה נראה יותר למי שכבר מכיר את החוקים ורוצה לעשות סימולציות, אני מדבר על לימוד ראשוני וידיעת החוקים והכללים, איפה הכי טוב?
בעיקרון הזמינות שלו יחסית גבוהה, אבל הוא עובד בעיקר 'מהיום למחר', .מישהו יודע כמה זמן לוקח בממוצע להשיג תור אצל ג'קי פרגון?
כן, יש אפשרות.מישהו יודע אם במבחן התאוריה (האמיתי), יש אפשרות לחזור לשאלה הקודמת ולתקן אותה?
לא זוכר ככ אבל נראה לי שכןוכן, האם השאלות והתשובות (והאיורים) לחזרה למבחן בכל האתרים של התאוריה מנוסחים בדיוק כמו במבחן?
אם אתה בכל מקרה חייב לשלם על 28 שיעורים, וממילא אחריהם תיגש לטסט (מי שמרגיש שעושה את השיעורים רק לצאת ידי חובה ובלעדיהם היה עושה פחות), למה לא להשתמש בזה גם כמונית?..לכן גם לא שווה להשתמש במורה כנהג מונית שיאסוף אותך מהבית כי הוא הרבה יותר יקר ממונית!!!
זה שיש מתי מעט שמספיק להם פחות מ-28 שיעורים זה נכון, אבל עוד לא פגשתי את הבן אדם (כולל מושבניקים שנוהגים מגיל 11) שהשיעורים מיותרים לו - לעבור טסט זה תורה בפני עצמה של תרגול אין סופי של דגשים ספצפיים לכל רחוב וצומת מועדים, גם נהגים ותיקים יכשלו בטסט על דברים פעוטים, לכן אם אתה מילא משלם לפחות תפיק מזה תועלת לבצע שיעור באיזור הטסטים ולא באיזור שאתה גר.אם אתה בכל מקרה חייב לשלם על 28 שיעורים, וממילא אחריהם תיגש לטסט (מי שמרגיש שעושה את השיעורים רק לצאת ידי חובה ובלעדיהם היה עושה פחות), למה לא להשתמש בזה גם כמונית?..
מה שאתה אומר בעצם זה, שאף אחד לא עובר טסט בפעם הראשונה, כי זה בלתי נמנע להיכשל?!גם נהגים ותיקים יכשלו בטסט על דברים פעוטים,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: