מי שלא עובר את המבחן תאוריה, כמה זמן צריך לחכות עד שיוכל לעשות שוב?
לא נורא
תנסה מחר ...
מי שלא עובר את המבחן תאוריה, כמה זמן צריך לחכות עד שיוכל לעשות שוב?
אפשר יום אחרי יום, אתה בטוח?!לא נורא
תנסה מחר ...
כן, אפשר יום אחרי .אפשר יום אחרי יום, אתה בטוח?!
עוד לא עשיתי אבל אני רוצה לעשות, ובגלל שאני לא בטוח במאה אחוז שאני מוכן אני רוצה לדעת מתי אוכל לעשות שוב במקרה הגרוע.כן, אפשר יום אחרי .
ותלמד טוב קודם ...
על כמה נפלת ?<
בטוח אפשר יום אחרי.עוד לא עשיתי אבל אני רוצה לעשות, ובגלל שאני לא בטוח במאה אחוז שאני מוכן אני רוצה לדעת מתי אוכל לעשות שוב במקרה הגרוע.
אין צורך בהמתנהמי שלא עובר את המבחן תאוריה, כמה זמן צריך לחכות עד שיוכל לעשות שוב?
טסט פנימי- תוך ימים ספוריםכמה זמן בממוצע מחכים לתור לטסט ממתי שהמורה ייעד אותך לטסט?
מה הכוונה פנימי וחיצוני, אני מדבר על טסט להוצאת רישיון, כן?!טסט פנימי- תוך ימים ספורים
טסט חיצוני- תוך כחודש, פלוס מינוס
כל אחד צריך לעבור 2 טסטיםמה הכוונה פנימי וחיצוני, אני מדבר על טסט להוצאת רישיון, כן?!
אני לא מצליח להבין, אדם שלומד נהיגה עובר טסט פנימי וחיצוני?!כל אחד צריך לעבור 2 טסטים
פנימי- כמו מגן
(אחד מהחברים של המורה בוחן)
חיצוני- כמו בגרות
(מישהו חיצוני שאין למורה נהיגה שלך קשר אישי איתו)
השאלה אם עברת את הפנימי?
הטסט פנימי הוא כביכול מטעם המורה שבודק כמה אתה כשיר לטסט חיצוני ..אני לא מצליח להבין, אדם שלומד נהיגה עובר טסט פנימי וחיצוני?!
טסט, זה לא בודק שבוחן איך אתה נוהג וזהו, מה יש לו לבדוק פנימי וחיצוני?
(חדש בתחום...)
וזה בד"כ המתנה של בערך חודש (לחיצוני), או שיכול להיות גם פחות (שבוע שבועיים)?הטסט פנימי הוא כביכול מטעם המורה שבודק כמה אתה כשיר לטסט חיצוני ..
הא, והוא גם עולה 200 ש''ח ...
וזה בד"כ המתנה של בערך חודש (לחיצוני), או שיכול להיות גם פחות (שבוע שבועיים)?
אתה מדבר על טסט פנימי או חיצוני ?וזה בד"כ המתנה של בערך חודש (לחיצוני), או שיכול להיות גם פחות (שבוע שבועיים)?
תלוי בזמינות בעיר שאתה ניגש לטסט,לחיצוני
מינימום 28 שיעורים, וכשיראה שהתלמיד מוכן, אא"כ זה מורה שמוכן לעגל פינות....אחרי כמה שיעורים עושים את הפנימי?
כל המושג של 'טסט פנימי' זה ברדק אחד גדול ...מינימום 28 שיעורים, וכשיראה שהתלמיד מוכן, אא"כ זה מורה שמוכן לעגל פינות....
בגלל ההיכרות בין המורים, או מה?כל המושג של 'טסט פנימי' זה ברדק אחד גדול ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: