אז זה אומר שאפשר לשים פלאפון של חבר ?פעם אחת בטופס ירוק שממלאים באינטרנט ושם חייבים sms
אז זה אומר שאפשר לשים פלאפון של חבר ?פעם אחת בטופס ירוק שממלאים באינטרנט ושם חייבים sms
אולי תיסע לרמלהאני מחפש מורה נהיגה בבית שמש וכל מורה שאני מתקשר אומר ליש שהוא עממוס בחודש הקרוב..
למישהו יש רעיון על מורה טוב בבית שמש שפנוי לשיעורים ???
לך למודיעין אני נמצא שם ותוך שבוע מהטלפון למורה היה לי שיעורים וכל שבוע יש לי כפולותאני מחפש מורה נהיגה בבית שמש וכל מורה שאני מתקשר אומר ליש שהוא עממוס בחודש הקרוב..
למישהו יש רעיון על מורה טוב בבית שמש שפנוי לשיעורים ???
כןאז זה אומר שאפשר לשים פלאפון של חבר ?
תכפיל בשתים... מקסימום תישאר עם עודףלא כזה הרבה 4500
אני מילאתי היום, ומקום שהיה צריך sms נתן גם אפשרות להודעה קולית.צריך פעמיים פלאפון
פעם אחת בטופס ירוק שממלאים באינטרנט ושם חייבים sms
ג'קי?היום אפשר להוציא טופס ירוק און ליין
וגם תאוריה כדאי לך לעשות הדמיה של מבחני תאוריה באינטרנט וזה מאוד קל אח"כ לעבור את המבחן
ולגבי לימודים אני גם מבית שמש ובגלל הלחץ למדתי ברמלה (זה 20 דקות נסיעה ברכבת) ושם יש פחות לחץ
אם אתה מעונין בהמלצה על המורא שאני למדתי אצלו ומאוד נעניתי ממנו תשאיר הודאה (אני עברתי אצלו בטסט ראשון)
+1אני נהניתי רק עברתי בשלישי
מלווה לנהג חדש יכול להיות:
סתם מעצבן.מי שמלאו לו 24 שנים והוא בעל רישיון נהיגה בר-תוקף לפחות 5 שנים לסוג הרכב שבו מתבצע הליווי;
נראה לי שהרוב עוברים בפעם הראשונה.מבחני תאוריה, עוברים בד"כ בפעם הראשונה או שעושים כמה פעמים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: