לא מידי מסובך תעבור על החוברת ותעשה כמה מבחנים באינטרנטכמה זמן בהערכה זהירה צריך ללמוד כדי לעבור את התאוריה?
תלוי כמה זמן משקיעים.כמה זמן בהערכה זהירה צריך ללמוד כדי לעבור את התאוריה?
?
עד שאתה בוחן את עצמך ורואה שאתה יודע טוב הכל!כמה זמן בהערכה זהירה צריך ללמוד כדי לעבור את התאוריה?
?
לעניין תשלום:לסיכום.
כמה יצא לכם לשלם על כל הפרויקט הזה (תלמיד ממוצע)?
כמה זמן מהתחלה (חזרה ולימוד לקראת מבחן תאוריה) ועד שיש לך את הרישיון (ממוצע)?
בגלל הרעיון שיותר קשה לקנות הרגלים ככל שהאדם יותר מבוגר.בס"ד
מענין לענין באותו ענין
האם בגיל 40+ יותר קשה לעשות רשיון אם בכלל
משהו אמר לי שמשעושה רשיון בגיל כזה כל החיים יהיה לו בעיה האם זה נכון?
המחיר של השיעורים זינק בשנה האחרונה ,לעניין תשלום:
ספר תיאוריה 100
מבחן 63
בדיקת עיניים 50
סיכום ביניים: 213
רישום לבית הספר 150
28 שיעורים*150 4200
טסט פנימי 180
טסט 369
סה"כ: 5112
תיערך לפחות ל 6000-6500 ש"ח (עוד טסט ותוספת שיעורים), תמיד עדיף שיישאר ולא תתקע באמצע.
מבחינת זמן:
בממוצע 3-6 חודשים (תלוי ב3 גורמים, כמה זמן מאז שהחלטת להתחיל עד שגמרת עם התיאוריה, כמה זמינות יש למורה נהיגה וכמה שיעורים הוא נותן לך בשבוע, כמה שיעורים תצטרך וכמה טסטים תעשה)
ההבדל בין ידני לאוטומט מבחינת הנהיגה, אין הבדל בין פעם להיום. בידני צריך להעביר את ההילוכים ידני, וצריך ללמוד איך עושים את זה, ובאוטומט זה עובר לבד.מה ההבדל המעשי ברכבים של היום בין ידני לאוטומט, ומה עושים היום רוב האנשים שעושים רישיון?
בזבוז כסף. אפשר ללמוד דרך האינטרנט, למעלה הבאתי קישור לאתר 'למד שלי', אתר פצצה שלמדתי בו תאוריה.*מומלץ לקנות (או לקחת מחבר) ספר ללימודי תיאוריה, יש כמה אתרים שאפשר לעשות דרכם סימולציה של מבחן עלות הספר היא כ 100 ש"ח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: