היי תייגת אותי ואני @כח הרצון ולא @כח רצון@כח הרצון זה תלוי נטו בזמנים
עכשיו אני מבין למה היום בצהרים קבלתי הודעה מרגשת מהנהלת הפורום על היותי מנוי פרימיום מה שהופרך לי אחרי מספר שעות של תהילה לאחר שהתווית נעלמה כמו שבאה
היי תייגת אותי ואני @כח הרצון ולא @כח רצון@כח הרצון זה תלוי נטו בזמנים
אתה מסכים להתחלף בשםהיי תייגת אותי ואני @כח הרצון ולא @כח רצון
עכשיו אני מבין למה היום בצהרים קבלתי הודעה מרגשת מהנהלת הפורום על היותי מנוי פרימיום מה שהופרך לי אחרי מספר שעות של תהילה לאחר שהתווית נעלמה כמו שבאה
תעבור על הכלבשביל לחזור למבחן ב "עברתי" צריך לעבור על מאות העמודים שם?
מסכן בטח לא הבנת למה לא קבלת את המנוי לאחר התשלום...אתה מסכים להתחלף בשם
דווקא בשמחה פרגנתי לך את הכמה שעות של ההתרגשות מהפרמיוםמסכן בטח לא הבנת למה לא קבלת את המנוי לאחר התשלום...
דווקא בשמחה פרגנתי לך את הכמה שעות של ההתרגשות מהפרמיום
אני דווקא חושב ללמוד איפה שהוא באזור בי"ש שם אוכל למצוא יותר מהר, וגם מורים אדיבים וסבלניים יותר בגלל שיש להם פחות ביקוש, לא?!אם אתה רציני ואתה מתכנן ללמוד בבית שמש כדאי לך לפני הכל לסכם עם מורה כי ההמתנה בבית שמש מאוד ארוכה עד שמתחילים ללמוד
לא בטוח אני למדתי לתאוריה רבע שעה!עד שאתה בוחן את עצמך ורואה שאתה יודע טוב הכל!
לא רק בשביל המבחן
גם בשביל החיים עצמם לכשתנהג...
המורה חייב לסרוק למערכת את האישור של התיאוריהאין לו דרך לבדוק את זה, הוא שואל אותך וזהו,
לחילופין 38 שיעורים שכל שיעור 30 ד'*המינימום עפ"י חוק זה 28 שיעורים (כל שיעור 40 דק') כל שיעור עולה כ150 ש"ח.
25 דקות לפחות ועד 35 ד'לאחר 20 דק' לערך
לי יצא 4300תיערך לפחות ל 6000-6500 ש"ח (עוד טסט ותוספת שיעורים), תמיד עדיף שיישאר ולא תתקע באמצע.
מי שיש לו כשר מקבל קוד קוליאבל איך נרשמים לבית הספר לנהיגה ואיך עושים טסט למי שאין לו SMS ?
ראיתי שם שצריך לקבל איזה קוד או הודעה בSMS !
תלוי מי המורה שלךלמעשה חוזרים על הכל בשיעורים
לפני כמה זמן למדת ובאיזה עיר?לי יצא 4300
לא בטוח אני למדתי לתאוריה רבע שעה!
עברתי בנס (4 טעויות)
לי יצא 4300
יש מצב שאתה מגיע איתי ביחד..מי שיש לו כשר מקבל קוד קולי
בלת"קהכי קרוב בתלפיות קניון האחים ישראל
1)"מלווה", הכוונה אדם עם רישיון?אם עשית רישיון עד גיל 24 תצטרך מלווה שלוש חודשים ביום ובלילה ואחכ שלוש חודשים רק בלילה
אחרי 24 לא צריך מלווה בכלל
אם נהיית באמצע 24 מתבטל הכל
לא כזה הרבה 4500והכי חשוב להכין המון אבל המון כסף.....
לא חייב שזה יהיה הפלאפון שלך ?חייב SMS תצטרך להשיג מישהו שאתה מכיר ואתה יכול לשלוח למספר שלו.
צריך פעמיים פלאפוןלא חייב שזה יהיה הפלאפון שלך ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: