עוגות/עוגיות הדרכה מצולמת -עוגיות אלפחורס

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1987643:
אה, והעוגיות יצאו לך מדהימות - יפות ומגרות, את יכולה לשלוח לי אחד?

בתאבון
חני

בשמחה.
אני ישלח לך בפקס...
 

לבן

משתמש סופר מקצוען
תודה על המתכון המדהים!
אפרופו, שנה שעברה למשלוחי מנות, הכנתי לשכנים 2 סוגי עוגיות וליד זה צנצנת של ריבת חלב ביתית. זה היה מדהים.
מאד חשוב להוריד את הריבה מהאש מיד כשהיא מוכנה אחרת היא מתקשה והופכת לדביקה ובלתי אכילה.
אני משתמשת במתכון של מייזליק.
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
רעיון מעולה ומדהים של קרין גורן:
יוצרים "נקניק" שמן ולא סימטרי מהבצק.
מניחים על נייר אפיה בשליש.
מקפלים את הנייר על הגליל ובעזרת סרגל ארוך מהדקים את הגליל כך שהנייר יעטוף אותו צמוד. (הבנתם???? חבל שאין תמונה:()
הגליל נלחץ ומתקבל סימטרי מאוד.
מקפיאים מעט עטוף בנייר אפיה ואחר כך פורסים את הגליל לפרוסות שוות.
בדיסק שמצורף לספר סודות מתוקים 2 יש הסרטה ואז זה יותר מובן.
ניסיתי וזה עוזר מאוד!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י miri kazav;1987872:
רעיון מעולה ומדהים של קרין גורן:
יוצרים "נקניק" שמן ולא סימטרי מהבצק.
מניחים על נייר אפיה בשליש.
מקפלים את הנייר על הגליל ובעזרת סרגל ארוך מהדקים את הגליל כך שהנייר יעטוף אותו צמוד. (הבנתם???? חבל שאין תמונה:()
הגליל נלחץ ומתקבל סימטרי מאוד.
מקפיאים מעט עטוף בנייר אפיה ואחר כך פורסים את הגליל לפרוסות שוות.
בדיסק שמצורף לספר סודות מתוקים 2 יש הסרטה ואז זה יותר מובן.
ניסיתי וזה עוזר מאוד!!

צריך להקפיד שיהיה באמת קפוא כמו שצריך אחרת הגליל נמעך....
למה כל כך קשה לרדד בצק ולקרוץ עיגולים. כך הם תמיד שווים....תמהני...
 

עוגת בוקר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
ממש לא צריך להקפיא היטב.
רק לחכות שזה יתקשה קצת כי זה בצק רך
קרין כותבת לעשות את זה עם עוגיות חמאה נמסות פעמיים...
וחוצמזה, זה רק טיפ, אף אחד לא אמר לעשות כך מראש....
תנו ליצירתיות לפרוץ...:D:D:D
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י miri kazav;1988403:
ממש לא צריך להקפיא היטב.
רק לחכות שזה יתקשה קצת כי זה בצק רך
קרין כותבת לעשות את זה עם עוגיות חמאה נמסות פעמיים...
וחוצמזה, זה רק טיפ, אף אחד לא אמר לעשות כך מראש....
תנו ליצירתיות לפרוץ...:D:D:D

הבעיה שזה יוצא פחות מדויק כי קשה לכוון לאותו עובי.
כשאת מרדדת וקורצת, יוצא לך גם אותו עובי גם אותו גודל.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י miri kazav;1988403:
ממש לא צריך להקפיא היטב.
רק לחכות שזה יתקשה קצת כי זה בצק רך
קרין כותבת לעשות את זה עם עוגיות חמאה נמסות פעמיים...
וחוצמזה, זה רק טיפ, אף אחד לא אמר לעשות כך מראש....
תנו ליצירתיות לפרוץ...:D:D:D

אני פשוט רוצה למנוע עוגמת נפש מראש. בעוגיות אלפחורס שהבצק כל כך עדין כי אין בו קמח רגיל זה פשוט לא מומלץ. מניסיון.
בעוגיות עם קמח הבצק יציב יותר.
 

yael1

משתמש רשום
איזה כיף!!!!
מי היה מאמין שיום אחד זה יראה כ"כ פשוט להכין את כל הדברים המשוכללים האלו..
 

צחצח

משתמש רשום
עזרה דחופה!

האם למשהו יש דירה לשבת זו באיזור עזרא בבני ברק זוג עם תינוק קטן
 

שוקו

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
בקר,
יש לך רעיון מה ניתן לעשות עם החלבונים?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י שוקו;1988894:
בקר,
יש לך רעיון מה ניתן לעשות עם החלבונים?

קצפיות

בסיס פבלובה ולמלא בקרם פטיסייר ופירות

להוסיף לחביתה של הילדים או של עצמך- אין בהם כמעט קלוריות. הקלוריות מתרכזות בחלבון שהוא למעשה שומן.
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  30  פעמים

לוח מודעות

למעלה