עוגות/עוגיות הדרכה מצולמת -עוגיות אלפחורס

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י EC;1985556:
שאלה-- מה הכמות בערך שיוצאת מנגלה אחת כזאת?
כ-50 עוגיות כפולות בקוטר 5-6 ס"מ

נכתב ע"י פלאפון;1985643:
בקר...............כמו תמיד את אלופה בלגרות :)
את רואה שאת עושה לנו קורסים מידי פעם , לא הצלחת להתחמק ...;)
אז דבר ראשון נראה לי שסתם טעים לאכול אותה ככה ריקה לא ?
שנית , אולי תגלי לנו את הסוד איך באמת מכינים ריבת חלב ביתית??
עייפתי עכשיו. מקווה לזכור להעלות מתכון מחר
העוגיה טעימה ריקה אבל....

נכתב ע"י זוהר טל;1985675:
וואי, תודה על המתכון.
חייבת לנסות.
אני שומרת 2 צנצנות של ריבת חלב בשביל זה...
אגב, הריבת חלב של מיה היא מאד נוזלית ולא נוחה כ"כ לעבודה.
כשהייתי משתמשת בה, הייתי מקפיאה קודם ועובדת כשזה קפוא.
היום אני כבר משתמשת בריבת חלב של טופ מותגים בצנצנת זכוכית, מאד טעימה ויותר מוצקה.

אגב, בקר, למה העוגיות יוצאות כאלה נשברות ולא חלקות? יש אפשרות שיצאו יותר חלקות?
יש למיה כמה סוגים. חלקם יותר נוזליים חלקם פחות. כמו שכתבתי הכי טוב בצנצנת זכוכית.
העוגיות יוצאות בד"כ יותר חלקות. את אלו אפיתי בתנור של שכנה [אילוצים טכניים] ולא כל כך הסתדרתי איתו. תנור קצת בעייתי.
 

FL

משתמש צעיר
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1985491:
והכי טעים ומשובח - של אמא שלי...
אבל את זה לא תצליחו לקנות בשום מחיר,
אני מוכנה לכתוב מתכון, אם יהיה ביקוש...

חני

אני ממש ישמח למתכון!
 

בת יהודה

משתמש פעיל
אח, נמס לי בפה רק מלראות. אלופה!
וכיף לקרוא את ההדרכות שלך, ברורות כל כך, ועוד בתוספת תמונות. בשום ספר מתכונים אין את זה. מקוה שתאספי אותם באיזשהו שלב לספר. הניקיות פה יהיו הראשונות להמליץ...
 

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י chely;1985582:

נכתב ע"י FL;1985709:
אני ממש ישמח למתכון!

בבקשה:
1 ליטר חלב
250 גר' סוכר
1/2 חבילת חמאה

שמים בסיר מביאים לרתיחה. נזהרים שלא יגלוש,
מנמיכים קצת את האש אבל דואגים שימשיך לבעבע
שמים כמה גולות של משחק (חדשות ונקיות) בסיר,
הן מערבבות במקומך במשך כשעה,
כששומעים שהן מפסיקות לזוז מוציאים אתם,
מוסיפים מעט סודה לשתיה (חצי כפית בערך) ועוברים לעירבוב ידני במשך כעשרים דקות,
עד שזה ניהיה סמיך ובצבע קרמלי.

בהצלחה
חני
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י אסתר;1985857:
בקר, תודה על המתכון הקל והברור.
חשבתי שאלפחורס הן הרבה יותר מסובכות.

בעז"ה, מקווה להכין בהקדם!

לא מסובכות, רק דורשות דיוק בהכנה וזהירות בשל היותן עדינות ושבירות...
 

בת יהודה

משתמש פעיל
אויש, חשבתי להכין לשכנים לפורים. מפחדת לקחת סיכון, ולהסתבך בדקה האחרונה עם עוגיות נשברות...
איך הן בהקפאה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י בת יהודה;1986657:
אויש, חשבתי להכין לשכנים לפורים. מפחדת לקחת סיכון, ולהסתבך בדקה האחרונה עם עוגיות נשברות...
איך הן בהקפאה?

מהיכרותי איתך כאן בפורום....יצא לך מהמם!!!!!
מצויינות בהקפאה.
 

שיר המעלות

משתמש פעיל
מעולות בהקפאה. אני מכינה כמות של עוגיות ומקפיאה. וביום שישי מוציאה קצת לשבת ממלאה ריבת חלב ומגלגלת בקוקוס.
אפשר להקפיא אותן גם עם המילוי
 

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
וואו מגרה
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י ציפור הנפש;1986804:
מנסיון, כדאי לקרוץ את העיגולים מפקק בקוטר רחב,
כמו של בקבוק 'ספרינג', למשל.
כל קורצן עגול הוא מצוין.
בבקבוק יש תמיד סיכוי שהעוגיה שקרצת תישאר תקועה בתוך הפקק. כשהקורצן הוא רק טבעת אז אפשר תמיד לשחרר עוגיה שנתקעה בלחיצה קלה עם האצבע.
 

נעמי קרלינסקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
1 מרגרינה או 200 גרם חמאה
2 כוסות אבקת סוכר
4 חלמונים
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות קורנפלור
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה

למילוי: 1 קופסא ריבת חלב.
לציפוי בצדדים: קוקוס

מעבדים סוכר ומרגרינה או חמאה עם אבקת סוכר לקרם חלק.


איפה יש סוכר?
או שזה טעות?
 

שוקו

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
האם אפשר להמיר את הקורנפלור בקמח תפו"א?
 

Ok - מירי טריטל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י nomi123;1986968:
1 מרגרינה או 200 גרם חמאה
2 כוסות אבקת סוכר
4 חלמונים
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות קורנפלור
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה

למילוי: 1 קופסא ריבת חלב.
לציפוי בצדדים: קוקוס

מעבדים סוכר ומרגרינה או חמאה עם אבקת סוכר לקרם חלק.


איפה יש סוכר?
או שזה טעות?

אבקת סוכר, לא סוכר רגיל
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י שוקו;1986970:
האם אפשר להמיר את הקורנפלור בקמח תפו"א?

נראנ לי יהיה בסדר, אבל לא ניסיתי...
 

ינח

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אני מכירה מתכון אחר ללא מרגרינה.
שמן.
 

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
פעם קראתי פטנט ליצירת עוגיות עגולות אחידות ויפות -
יוצרים גליל ודוחסים אותו בתוך גליל ריק של נייר כסף.
מקפיאים כמה דקות, מוציאים וחותכים פרוסות.
אפשר לראות פה הדרכה איך לעשות זאת.
אני לא ניסיתי אף פעם.

חני
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  30  פעמים

לוח מודעות

למעלה