כ-50 עוגיות כפולות בקוטר 5-6 ס"מנכתב ע"י EC;1985556:שאלה-- מה הכמות בערך שיוצאת מנגלה אחת כזאת?
עייפתי עכשיו. מקווה לזכור להעלות מתכון מחרנכתב ע"י פלאפון;1985643:בקר...............כמו תמיד את אלופה בלגרות
את רואה שאת עושה לנו קורסים מידי פעם , לא הצלחת להתחמק ...
אז דבר ראשון נראה לי שסתם טעים לאכול אותה ככה ריקה לא ?
שנית , אולי תגלי לנו את הסוד איך באמת מכינים ריבת חלב ביתית??
העוגיה טעימה ריקה אבל....
יש למיה כמה סוגים. חלקם יותר נוזליים חלקם פחות. כמו שכתבתי הכי טוב בצנצנת זכוכית.נכתב ע"י זוהר טל;1985675:וואי, תודה על המתכון.
חייבת לנסות.
אני שומרת 2 צנצנות של ריבת חלב בשביל זה...
אגב, הריבת חלב של מיה היא מאד נוזלית ולא נוחה כ"כ לעבודה.
כשהייתי משתמשת בה, הייתי מקפיאה קודם ועובדת כשזה קפוא.
היום אני כבר משתמשת בריבת חלב של טופ מותגים בצנצנת זכוכית, מאד טעימה ויותר מוצקה.
אגב, בקר, למה העוגיות יוצאות כאלה נשברות ולא חלקות? יש אפשרות שיצאו יותר חלקות?
העוגיות יוצאות בד"כ יותר חלקות. את אלו אפיתי בתנור של שכנה [אילוצים טכניים] ולא כל כך הסתדרתי איתו. תנור קצת בעייתי.