מסכים !במקומך הייתי מחכה
בדיוק!במקומך הייתי מחכה
בסוף זה יעלה, השאלה מתי.
השאלה היאבטח שיכול להיות!
כמובן שיש עוד דעות מן הסתם הפוכות."כפי שפירטנו רבות במהלך השנה האחרונה, הרי שלהערכתנו, בבנק ישראל מעוניינים לאפשר לשער החליפין לנוע לעבר רמת איזון בפעילות המטבעית והדולר צפוי להמשיך ולהיחלש אל מתחת לרמת 3 שקלים לדולר. להערכתנו שער האיזון של דולר שקל הוא ברמה של 2.8 שקלים לדולר. מאידך זעזוע בשוק המניות יכול להביא לפיחות חד ומהיר בשער הדולר, כפי שקרה במרץ 2020", מוסיף פריימן.
גם האנליסטים בחו"ל סבורים כי בנק ישראל ויתר על הניסיון להחזיק את השער ברמה של 3.3 שקלים ויותר. וסיליוס קיונאקיס, ראש אסטרטגיית המט"ח של הבנק השוויצרי לומברד אודייר: "השקל נחשב מבחינתנו לאחד המטבעות עם הביצועים הטובים ביותר, וערכו ביחס לדולר שאנו צופים שיסתיים השנה ב-3.20. מאזן התשלומים החזק של ישראל אמור לפצות ואף יותר על החזרה לתשואות ריאליות שליליות. חשוב לציין כי אנו סבורים שבנק ישראל מפגין מחויבות נמוכה יחסית להתערב כדי למחזר את יתרות המט"ח – התערבות החודשית הממוצעת ירדה מ-4.2 מיליארד דולר בחציון הראשון של 2021, לקרוב יותר למיליארד דולר בחציון השני עד כה."
מקור
השקל בצמיחה, לא חושב שהדולר עומד להתחזק מול השקל, רק הפוך, יש אינפלציה בארה"ב, המצב שם לא הכי טוב בכלל.השאלה היא
עד לאיזה שפל זה יכול להגיע?
וכמה אמריקה תזרום עם השפל הזה?
הרי סוף כל סוף,
לפחות עד שמשיח יגיע,
הכלכלה האמריקאית תהיה חזקה וגדולה יותר
מהכלכלה של ישראל הקטנה.
לא?!
יש לנו סכום די גדול של דולרים
זכורני לפני כמה שנים טובות [נ"ל 15] היתה תקופה שהדולר גם צנח צניחה חופשיתיש לנו סכום די גדול של דולרים, והדולר רק יורד יורד.
האם כדאי לפרוט מהר לשקלים כדי להציל את מה שיש?
או שעדיף לחכות כי מסתבר שבסוף הוא יעלה חזרה?
הרי סוף כל סוף,
לפחות עד שמשיח יגיע,
הכלכלה האמריקאית תהיה חזקה וגדולה יותר
מהכלכלה של ישראל הקטנה.
לא?!
אז מה עושים?עמליה דואק: הדולר ממשיך להיחלש במסחר: עד כה הוא איבד היום 0.47% מערכו וירד לשער של 3.075 שקל. שער האירו כבר ירד ב-0.94% ונסחר סביב 3.477 שק. השער היציג נקבע בשעה 15:30
מעוניינת להמיר 1000 דולר למי שמעוניין.יש לי 3000+ שאני צריכה להמיר לדולרים.
מישהו מעוניין?
מעוניינת להמיר 1000 דולר למי שמעוניין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: