מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

ואם כל אחד יחכה שנה-שנתיים-שלוש זה אומנם יפתור את הבעיה.
התגובה הבאה שלי זה לא רק על המשפט שלך אלא אל כל ההתכתבויות של היומיים האחרונים,
בתקופות כאלו שיש מקסימום 20 א' דירות בשנה בהגרלה, מה שיקרה שבהתחלה סדרה א' יהיו 2-3 שכבות גיל ובהמשך יתווספו לתור עוד ועוד שכבות והתור יתארך עד שאנשים יתייאשו ויבינו שזה לא ריאלי (כמו זכאי דיור ציבורי...).
בקיצור יתגלה הבלוף וכולם ירוצו לקנות דירות, אולי אפי' בפריפריה
יהי' לזה חיסרון של עליית מחירי הדירות ויתרון שזו"צ ינתחו את מצבם בצורה יותר ריאלית והפריפריה תתחיל לפרוח.
יובהר: במצב העכשוי שאכן יש איזה סיכוי לכ"א אולי כן ההמלצה להמתין קצת, מה שכתבתי זה לגבי מצב תיאורטי.

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
בתקופות כאלו שיש מקסימום 20 א' דירות בשנה בהגרלה, מה שיקרה שבהתחלה סדרה א' יהיו 2-3 שכבות גיל ובהמשך יתווספו לתור עוד ועוד שכבות והתור יתארך עד שאנשים יתייאשו ויבינו שזה לא ריאלי (כמו זכאי דיור ציבורי...).
יהי' לזה חיסרון של עליית מחירי הדירות ויתרון שזו"צ ינתחו את מצבם בצורה יותר ריאלית והפריפריה תתחיל לפרוח.
יובהר: במצב העכשוי שאכן יש איזה סיכוי לכ"א אולי כן ההמלצה להמתין קצת, מה שכתבתי זה לגבי מצב תיאורטי.
אתה יודע מה הבעיה אבל
ברגע שיש חלק שזוכים זה נותן אשליה לכולם
מזכיר לי חבר שלא קנה בירושלים לפני 6 שנים כי היה אז הגרלה ברשות השידור
וכבר 6 שנים מחכה לזכות ובינתיים המחיר בירושלים הכפיל את עצמו

100לפת

משתמש פעיל
לא דיברתי להמשיך עם התוכנית של הסדרות שממש לא הוכיחה את עצמה.
אלא פתרון פשוט:
כמו שאחוזים מסוימים מיועדים רק לבני מקום,חיילי מילואים,נכים
שיהיו אחוזים מסוימים לממתינים הרבה שנים.
ודאי יותר הגיוני מההטבה לבני מקום
שמשום מה על זה אין טענות לאף אחד.

לא דיברתי להמשיך עם התוכנית של הסדרות שממש לא הוכיחה את עצמה.
אלא פתרון פשוט:
כמו שאחוזים מסוימים מיועדים רק לבני מקום,חיילי מילואים,נכים
שיהיו אחוזים מסוימים לממתינים הרבה שנים.
ודאי יותר הגיוני מההטבה לבני מקום
שמשום מה על זה אין טענות לאף אחד.
למצב הקיים זה אכן פתרון עם הרבה הגיון וצדק, אך חלקיק של פתרון חלקי בלבד, פלסטר לדימום מסוכן...
עיקר כוונתי להסביר שהפתרון זה הגדלה היצע הדירות בהגרלות (אולי אם יוגדל ההיצע לא יהי' צורך בהגרלה...),
ולא כל הפתרונות שהם גשר מתחת לבי"ח.

המצבר

משתמש חדש
לא מדובר על החודשים הקרובים אלא על שנתיים קדימה. אחרי המלחמה לפי רוב ההערכות הריבית צפויה לרדת (למעשה יתכן שגם לפני). בכל אופן זה באמת לא המקום לכך.
איזה הערכות?לצפות אם הריבית תעלה או תרד ועוד לדעת שנתיים קדימה זה הימור לכל דבר
תשאל את כל האנשים פה בפורום שלקחו משכנתאות בפריים בעידן של ריבית אפסית כי יהיה בסדר ובטח הריבית לא תעלה ועכשיו זה מתפוצץ להם בפרצוף

שואף לגבהים

משתמש פעיל
אוטומציה עסקית
שאני יבין
אני זכיתי בבני עייש
אני חייב להמשיך לחדש את הזכאות עד לחתימת החוזה
אם לא, אפסיד את הזכיה ?

משפחה מאושרת

משתמש פעיל
וכפי שברור לכולם שיש עדיפות לבני מקום, חיילי מילואים, נכים.
מדוע שייגרע חלקם של הממתינים כבר שנים???
בני מקום בעיני סביר רק כשמדובר בפריפריה. הגיוני שאנשים שגרים בפריפריה והם המנוע של הקידום שלה זכאים לפני משקיעים מהמרכז, אגב, בעיני אמור להיות קדימות לתושבי פריפריה בפריפריה, ולא דוקא לתושבי אותו ישוב. לא אמוריפ לגרוע את חלקם של בני ישובים אחרים שלא נפל בחלקם הגרלות בישובם.
בכל מקום אחר אני לא רואה מקום לתת קדימות לבני מקום. וגם לא רואה הגיון בקדימות למי שמחכה הרבה שנים. אולי מכסה קטנה כדי לעשות להם טוב על הלב.
ולגבי מאורסים - זה רק קצה הקרחון של תופעות שלמות. זה לא קשור לכללי התוכנית, זה קשור לאלו שעושים את זה בעוד כל כך הרבה מקומות על חשבון כל הציבור. כמי שמשלמת ביטוח לאומי כל חודש ושומעת על אנשים שמצליחים להוציא קצבאות זה ממש חורה לי. מה שמגיע לך - מותר לך לקבל על פי חוק.

תצחק

משתמש רשום
ב"ה זכיתי בבית שמש בפרויקט של שי חי מספר הגרלה 2446 מקום לבחירה 420 מתוך 422!
אם למישהו יש מידע על הפרויקט שיואיל בטובו לעלותו או לפתוח אשכול לזוכים בהגרלה זו
ובהזדמנות זו נודה להשי"ת ולכל שליחיו ובראשם @בית שמשניק היקר שמתמסר לעניין בצורה יוצאת מהכלל

בת מלך פנימה

משתמש רשום
רוב הזוכים שאני מכירה חולמים לקנות דירת 5 חדרים.
גם לאלה שאין יכולת.
הם פשוט יעבדו קשה להשיג הלוואות להון עצמי,
ולאחר מכן הם מתכננים לפצל את הדירה לדירת 3.5 חד'+יח"ד.
בבית שמש מאוד שווה להשקיע ביח"ד.
זה מתקרב ל-4,000 ש"ח
וזה כמעט יכסה להם את כל המשכנתא.
כמובן שזה לא מתאים לכולם.
משפחות ברוכות ילדים צריכות דירת 4 חד' ואז זה לא מתאים.
עדיין מוקדם לקבוע מה יהיה,
אך הרבה מאוד אנשים רוצים לקנות דירת 5 חד' ולא 3-4.
בגלל התשואה הגבוהה של השכירות בבית שמש.
לא נראה לי שבעוד שבע שנים עדיין מחירי השכירות בבית שמש יעלו הסיבה שעכשיו המחירים שם יקרים משום שיש הרבה פרוקטים שלא נבנו שמחכים להם

אבא מתקשר

משתמש פעיל
לא נראה לי שבעוד שבע שנים עדיין מחירי השכירות בבית שמש יעלו הסיבה שעכשיו המחירים שם יקרים משום שיש הרבה פרוקטים שלא נבנו שמחכים להם
הלוואי וזה נכון
למרות שלדעתי המחירים רק יטפסו כי זה נהפך לעיר ואם מבוקשת בישראל, עיין ערך ירושלים או בני ברק, המחירים נעצרו? ממש לא גם בשכירות המחירים רק עולים ועולים
ימים יגידו...

בת מלך פנימה

משתמש רשום
הלוואי וזה נכון
למרות שלדעתי המחירים רק יטפסו כי זה נהפך לעיר ואם מבוקשת בישראל, עיין ערך ירושלים או בני ברק, המחירים נעצרו? ממש לא גם בשכירות המחירים רק עולים ועולים
ימים יגידו...
נכון מאד אבל העלייה הדרסטית שיש בבית שמש במיוחד לכאורה תעצר אבל כפי שכתבת ימים יגידו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  76  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה