מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

תשפ"ה

משתמש חדש
זכיתי בהגרלה בקרית גת בפרויקט של דמרי, מי יכול לומר לי כמה הרווח [אני פשוט צריך לחשב אם זה שווה בגלל השכירות שאצטרך לשלם].

משפחה מאושרת

משתמש פעיל
מה שכואב לי, שהסיבה (אולי היחידה) שבגללה לא זכיתי בהגרלות הגדולות בבית שמש
מאוד מתסכל מה שאתה כותב, חיכית שיבוא תורך בסבלנות וכשהוא הגיע טרפו את כל הקלפים.
אבל עדין, אחרת בוודאות היית זוכה? הרי יחד אתך היו יכולים פוטנציאלית לזכות עוד סדרות... ויש אנשים מסדרה א' שלא זכו... אז מנין הבטחון? הרי כל הענין של סטטיסטיקה הוא פיקציה במציאות. בסוף אחרי שנפל הגורל לסטטיסטיקה אין משמעות. זה שהיה לך סיכוי גדול יותר לזכות לא היה עוזר לך אם לא היית זוכה.

1 העם

משתמש פעיל
זכיתי בהגרלה בקרית גת בפרויקט של דמרי, מי יכול לומר לי כמה הרווח [אני פשוט צריך לחשב אם זה שווה בגלל השכירות שאצטרך לשלם].
ראשית, זה שווה, בלי קשר לשכירות שתצטרך לשלם.
שנית, לפי הנתונים שהביאו פה זה חצי מ' בערך.

1 העם

משתמש פעיל
לדעתי יתכנו מקרים שלא כ"כ, במקרים שעלות השכירות בזמן ההמתנה תעקוף את סכום הרווח שבדירה המוגרלת, זה יתכן יותר כשההפרש נמוך מאוד, וביכולת הממתין לרכוש דירה בכניסה מיידית ללא המסלול.
בהגרלות המומלצות כאן הרווחים נעו בין 500-900K. גם במקרים הכי גרועים זה אמור להיות יותר משכירות.
מעבר לכך, לצורך החישבו יש לחשב את החיסכון העצום במשכנתא שזה בערך פי שניים מהמספרים לעיל (במשכנתא של 30 שנה).

בחור מזכרון

משתמש חדש
זכיתי בהגרלה בבית שמש, יש לי כרגע כ500000 ש"ח מזומן ורציתי לדעת אם יש מקום שאפשר להשקיע אותם עד שאצטרך לשלם, השאלה היא כמה זמן אני יכול לבנות שייקח עד שאתטרך להתחיל לשלם, ואיפה אפשר ומומלץ להשקיע את הכסף ביינתיים.
אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי.

1 העם

משתמש פעיל

מסכת מילים

משתמש רשום
אבל עדין, אחרת בוודאות היית זוכה?
נכון. לא התכוונתי בוודאות.
עם זאת מסכים שכך היה קצת נשמע מדבריי.
ויש אנשים מסדרה א' שלא זכו...
כמדומני שאת/ה טועה!
בזמנו, בהגרלה האחרונה שהייתה עדיפות לסדרה א' נרשמו כמה מאות מהם,
ואם אני לא טועה, דיברו אז שזה 100 אחוזי זכייה.

1 העם

משתמש פעיל
קרן כספית מכניסה רגיל יותר מפקם ואין מניעה למשוך את הכסף בכל זמן שהוא
בכל מקרה נראה לי שלא זה המקום לדון בזה
היא לא מומלצת במקרים שהריבית צפויה לרדת (כמו עכשיו), ומי שצריך את הכסף למל"מ אין לו בעיה לנעול את הכסף עם תחנות יציאה כל חצי שנה, נניח. הוא לא יצטרך את זה בעתיד הקרוב.

המצבר

משתמש חדש
היא לא מומלצת במקרים שהריבית צפויה לרדת (כמו עכשיו), ומי שצריך את הכסף למל"מ אין לו בעיה לנעול את הכסף עם תחנות יציאה כל חצי שנה, נניח. הוא לא יצטרך את זה בעתיד הקרוב.
מי גילה לך רז זה שעכשיו הריבית צפוייה לרדת?קרן כספית או ריבית קבועה למשך כמה שנים זה הימור לכל דבר אם הריבית תעלה קרן כספית עדיפה ואם תרד אז פקדון בריבית קבועה עדיף

Chaya L

משתמש חדש
שלום, זכיתי לפני כשנה וחצי בהגרלה מספר 2286 בצפת בפרויקט רמת רזים דרום,
האם יש למישהו מידע איפה הפרוייקט אוחז?
ואולי יש למישהו או לבית שמשניק מידע כמה הרווח שם והאם זה פרוייקט שווה?
תודה רבה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  67  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה