מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
@עו"ד נתן רוזנבלט יש לך שם קשרים.
אולי תסדר שיהיה כפתור שמאפשר הרשמה לכל ההגרלות בעיר מסויימת.
זה גם מעצבן לעשות הגרלה הגרלה, וגם אפשר בקלות לפספס הגרלה אחת.
זה לא רק שאפשר לפספס הגרלה, אלא יש גם כאלה שלא יודעים שאפשר להיכנס להגרלות בכל העיר וחושבים בטעות שאפשר רק להגרלה אחת (או לשלוש), וזו תופעה שחוזרת על עצמה הגרלה אחרי הגרלה, בכל הערים שיש בהן כמה הגרלות, ללא יוצא מן הכלל.
קח לדוגמא את בית שמש הפעם. בהגרלה 2447 נרשמו עד עתה 20,594 זכאים, ולעומת זאת בהגרלה 2460 נרשמו 19,924 בלבד - פער של 670 נרשמים. אין שום הסבר לפער הזה למעט בורות של אנשים, כי המחיר ב2 ההגרלות דומה, וגם את"ל שהקבלן ב2447 יותר מוצלח מב2460, זה ודאי לא סיבה לא לנסות להשתתף גם ב2460 ולהגדיל קצת את סיכויי הזכיה הנמוכים גם בלאו הכי.

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
טבלת משכנתאות והון עצמי ל4 חד' בהגרלות השונות.

קבצים מצורפים

• 463300773_1000872092052652_7405354770398096405_n.jpg
    463300773_1000872092052652_7405354770398096405_n.jpg
    KB 311.6 · צפיות: 6
  • 463414926_1000872212052640_1970340300334924840_n.jpg
    463414926_1000872212052640_1970340300334924840_n.jpg
    KB 298.8 · צפיות: 6

1 העם

משתמש צעיר
בלת"ק.
ב"ה יש לנו הון עצמי גדול יחסית (מעל מליון). איפה מומלץ להירשם?
תודה מראש!

נעים זמירות

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
בלת"ק
אם יש כאן מישהו שיכול להשאיר הודעה מסודרת איפה כדאי להירשם אחריי בית שמש,
נודה לו מאוד!
[מרוב עצים לא רואים את היער]

אבא מתקשר

משתמש צעיר
אשמח ליעוץ:
אני זכיתי במחיר למשתכן בבית שאן, בהגרלה האחרונה שהתקימה, במחיר של 6.750 למטר, במקום מספר 34, מתוך 96. (פלוס מענק של 40 אלף ש"ח)
אני בן מקום בבית שמש,
השאלה היא: אם שווה לי לוותר על הזכיה בבית שאן, ולהיכנס להגרלה בבית שמש, (שיש לי סיכוי זכיה מאוד גבוהים)
יש לציין: שבבית שאן כרגע אין סיכוי שאני יעבור לגור, אבל אם יהיה לי דירה בבית שמש יתכן שאני יעבור לגור בדירה,
ההון עצמי שלי גם לא מי יודע מה גבוה, אבל אני יכול לנסות לקרוע את עצמי לעוד בשביל בית שמש.

נערך לאחרונה ב:

יהודיפשוט

משתמש פעיל
זה לא רק שאפשר לפספס הגרלה, אלא יש גם כאלה שלא יודעים שאפשר להיכנס להגרלות בכל העיר וחושבים בטעות שאפשר רק להגרלה אחת (או לשלוש), וזו תופעה שחוזרת על עצמה הגרלה אחרי הגרלה, בכל הערים שיש בהן כמה הגרלות, ללא יוצא מן הכלל.
קח לדוגמא את בית שמש הפעם. בהגרלה 2447 נרשמו עד עתה 20,594 זכאים, ולעומת זאת בהגרלה 2460 נרשמו 19,924 בלבד - פער של 670 נרשמים. אין שום הסבר לפער הזה למעט בורות של אנשים, כי המחיר ב2 ההגרלות דומה, וגם את"ל שהקבלן ב2447 יותר מוצלח מב2460, זה ודאי לא סיבה לא לנסות להשתתף גם ב2460 ולהגדיל קצת את סיכויי הזכיה הנמוכים גם בלאו הכי.
אני פעם באלעד לא נרשמתי לחלק מההגרלות כי הפערים במחיר היו גדולים שכבר לא היו בתקציב שלי (המחיר למטר משתנה כמובן בין הפרוייקטים)

אבא מתקשר

משתמש צעיר
דברי נביאות ניתנה ל...........
שאלתי היא כמה רווחי יותר בבית שמש על פני בית שאן בהגרלה הקודמת
לדוגמה: דירה 100 מטר בבית שאן תעלה לי אחרי הנחה 625.000 ש"ח ותוכל להימחר אחרי 5 שנים בX, ודירה בבית שמש 100 מטר יעלה לי בערך 2, מליון ובמכה אני יוכל למכור אותו
בקיצור כמה האקזיט בבית שאן ל100 מטר וכמה לבית שמש על 100 מטר

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
אשמח ליעוץ:
אני זכיתי במחיר למשתכן בבית שאן, בהגרלה האחרונה שהתקימה, במחיר של 6.750 למטר, במקום מספר 34, מתוך 96. (פלוס מענק של 40 אלף ש"ח)
אני בן מקום בבית שמש,
השאלה היא: אם שווה לי לוותר על הזכיה בבית שאן, ולהיכנס להגרלה בבית שמש, (שיש לי סיכוי זכיה מאוד גבוהים)
יש לציין: שבבית שאן כרגע אין סיכוי שאני יעבור לגור, אבל אם יהיה לי דירה בבית שמש יתכן שאני יעבור לגור בדירה,
ההון עצמי שלי גם לא מי יודע מה גבוה, אבל אני יכול לנסות לקרוע את עצמי לעוד בשביל בית שמש.
המחיר בהגרלה הנ"ל הוא נמוך יותר, כי יש עליו עוד הנחה (מלבד מענק ה40K).
המחירים הצפויים שם (לא כולל המענק) הם :
3 חד' 80 מ"ר - 446K
4 חד' 100 מ"ר - 547K
5 חד' 120 מ"ר - 693K
ראה טבלת טל זכריה המצורפת למטה

מכיון שמדובר במחירים נמוכים מאד, ויש רווח גבוה יחסית למחיר השוק, וכל זה בהשקעה מאד נמוכה, לא הייתי מוותר על הזכיה הזו במצבך). כי רוב הסיכויים שלא תזכה בבית שמש (למרות היותך בן מקום).
על פי המצב כרגע - רק 1 מתוך 5 בני מקום יזכה, וזה ילך ויפחת לכיוון של 1 מתוך 6 או אפילו 1 מתוך 7.

קבצים מצורפים

• מאי 1.jpg
    מאי 1.jpg
    KB 308.3 · צפיות: 7

אבא מתקשר

משתמש צעיר
המחיר בהגרלה הנ"ל הוא נמוך יותר, כי יש עליו עוד הנחה (מלבד מענק ה40K).
המחירים הצפויים שם (לא כולל המענק) הם :
3 חד' 80 מ"ר - 446K
4 חד' 100 מ"ר - 547K
5 חד' 120 מ"ר - 693K
ראה טבלת טל זכריה המצורפת למטה

מכיון שמדובר במחירים נמוכים מאד, ויש רווח גבוה יחסית למחיר השוק, וכל זה בהשקעה מאד נמוכה, לא הייתי מוותר על הזכיה הזו במצבך). כי רוב הסיכויים שלא תזכה בבית שמש (למרות היותך בן מקום).
על פי המצב כרגע - רק 1 מתוך 5 בני מקום יזכה, וזה ילך ויפחת לכיוון של 1 מתוך 6 או אפילו 1 מתוך 7.
א' תודה רבה לך על האינפורמציה
ב' גילית לי עכשיו שהזכיה שלי היא בעצם הרבה יותר גדולה משחשבתי בהתחלה, אז קיימת מצוות ושימחת בחגך!!!
ג' כמה המחיר למטר בשוק החופשי היום בבית שאן?

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
א' תודה רבה לך על האינפורמציה
ב' גילית לי עכשיו שהזכיה שלי היא בעצם הרבה יותר גדולה משחשבתי בהתחלה, אז קיימת מצוות ושימחת בחגך!!!
ג' כמה המחיר למטר בשוק החופשי היום בבית שאן?
בשמחה.
לפי ההערכה הנוכחית של השמאות המחיר למ"ר בבית שאן בשוק החופשי הוא כ9.2K למ"ר. אבל במדלן נראה שהמחיר של דירות חדשות גבוה הרבה יותר ועומד על כ11K לפחות (רוב העסקאות שם מדירה בהנחה, אבל יש מיעוט של שוק החופשי וזה נראה טווח המחירים).

y t

משתמש פעיל
אשמח לתשובה ממי שיכול לענות,
ובהזדמנות זו, אודה מכל ליבי לבית שמשניק על השירות הנפלא בכל עת מכל הלב לחברי הפורום,
מי שיש לו זכיה בדימונה [אדני ארץ] בהגרלה הקודמת, והוא נמצא במקום 225 מתוך 268 [מקום די בסוף...],
האם שוה לבטל בשביל להכנס בהגרלות יותר אטרקטיביות שיש כעת?

זכויותינו

משתמש רשום
אשמח לתשובה ממי שיכול לענות,
ובהזדמנות זו, אודה מכל ליבי לבית שמשניק על השירות הנפלא בכל עת מכל הלב לחברי הפורום,
מי שיש לו זכיה בדימונה [אדני ארץ] בהגרלה הקודמת, והוא נמצא במקום 225 מתוך 268 [מקום די בסוף...],
האם שוה לבטל בשביל להכנס בהגרלות יותר אטרקטיביות שיש כעת?
אם מישהו מתחייב לך שאתה הולך לזכות באחת מההגרלות אז תעדכן אותנו
אחרת לא שווה לבטל מאות אלפי שקלים בשביל ספק.

נעמי ברג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שלום, שניים מבני משפחתנו זכו בחיפה בהגרלות 2180 ו- 2181.
אני רואה שבשתי ההגרלות טרם הוגשה בקשה להיתר. (ההגרלות היו לפני כמעט שנתיים).
נודה מאוד לעצות מהמבינים, האם כדאי לבטל את הזכייה ולנסות בהגרלה הנוכחית?

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
שלום, שניים מבני משפחתנו זכו בחיפה בהגרלות 2180 ו- 2181.
אני רואה שבשתי ההגרלות טרם הוגשה בקשה להיתר. (ההגרלות היו לפני כמעט שנתיים).
נודה מאוד לעצות מהמבינים, האם כדאי לבטל את הזכייה ולנסות בהגרלה הנוכחית?
מה פתאום לבטל?

ב2180 תהליך ההיתר בעיצומו.
ראו כאן באתר עיריית חיפה:

ב2181 נראה שיש עיכובים, וצריך לברר מדוע.
ראו כאן:

שלום וברכה,
זכינו ב"ה בהגרלה לא הכי ואוו אלעד 2415
מקום טוב אפילו ממש טוב ב"ה
(דירה להשקעה אין לנו קשר לעיר ולא נגור בה)
עכשיו מה עדיף דירה 3 חדרים עם אחזר די סביר של משכנתא
4 חדרים כנראה שהיה יכולת להגיע לסכום כסף הראשוני של 25 אחוז
5 חדרים
דירת גן/גג וכו וכו.
נשמח לעזרה יעוץ ונימוק
לא יודע אם זה בכלל המקום שבו רושמים את הדברים הללו
ולא עמכם הסליחה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה