100,000 ש"חמה מתוך זה צריך להיות במזומן?
אם מחיר הדירה בשוק החופשי הוא יותר מ1.8 מיליון, המשכנתא תהיה עד 75% ממחיר הדירה בשוק החופשי או מחיר הרכישה הגבוה מביניהם.
100,000 ש"חמה מתוך זה צריך להיות במזומן?
בערים זולות שה100 אל"ש הוא פחות מ10%, את הבקשה למשכנתא צריך להגיש בין החתימה ל45 יום אחרי?
בכל מקרה צריך לשלם 100 אל"ש גם בדירה זולה ש100 אל"ש הוא יותר מ10% ממחיר הדירה.בערים זולות שה100 אל"ש הוא פחות מ10%, את הבקשה למשכנתא צריך להגיש בין החתימה ל45 יום אחרי?
כאןמה המקור של הקובץ שהעלת
לא בהכרח, אבל זה הרעיון.האם הסדר התשלומים זהה בכל הפרוייקטים?
גם אני ראיתי כזה דבר, אבל לדעתי או שזה טעות או שפעם זה היה כך (או שאני טועה)זכור לי שראיתי פעם שהתשלום השני 45 יום מהחתימה הוא 20% נוספים על ה7 הראשונים
אין עדיין רשימה סופית.
קודם כול תבדוק את הפער כבר עכשיו בין השוק החופשי למחיר שאתה תשלם, גם בזה יש הרבה הפתעות...זכינו בהגרלה האחרונה במגדל העמק מס' 2425 במקום 63 מתוך 65 ואנחנו לא מתכוונים לגור שם אלא להשקיע, האם יש שם סבירות לעלייה רצינית של מחירי הדירות בשנים הקרובות וכדאי להמשיך או שאין לזה כדאיות כלכלית כל כך (גם מבחינת המיקום בבחירת הדירה) ועדיף לחפש בשוק הפרטי או לנסות הגרלה נוספת?
חסר סיכוי לכאורה להיכנס להגרלה הקרובה, או שאני טועה?מחר אמורים להיסגר 4 מכרזי מחיר מטרה מעניינים:
ירושלים (גילה) - 232 יח"ד לזכאים
יהוד - 166 יח"ד
אשקלון - 104 יח"ד
רחובות - 34 יח"ד
אם הכל ייסגר בהצלחה יתווספו עוד 536 יח"ד למאגר.
להגרלה הקרובה? או לזו שאחריה?מחר אמורים להיסגר 4 מכרזי מחיר מטרה מעניינים:
יהוד - 166 יח"ד
אשקלון - 104 יח"ד
רחובות - 34 יח"ד
אם הכל ייסגר בהצלחה יתווספו עוד 536 יח"ד למאגר.
לא ייכנס לקרובה, אבל יוכל להיכנס לזו שבדצמברחסר סיכוי לכאורה להיכנס להגרלה הקרובה, או שאני טועה?
@בית שמשניק
מה יצא ? יש זוכים?מחר אמורים להיסגר 4 מכרזי מחיר מטרה מעניינים:
יהוד - 166 יח"ד
אשקלון - 104 יח"ד
רחובות - 34 יח"ד
אם הכל ייסגר בהצלחה יתווספו עוד 536 יח"ד
סליחה על ההתערבות@בית שמשניק אשמח לדעתך
מי שבן מקום בצפת והוא רוצה לזכות בצפת אם הוא נכנס ל3 ערים נניח - צפת, בית שמש, ירושלים, וההגרלה של בית שמש התקיימה לפני ההגרלה של צפת והוא זכה בה, אז הוא לא יזכה בצפת, נכון?
א"כ מה עדיף לו, להירשם רק לצפת [שהוא רוצה ובן מקום] או להירשם ל 3 מקומות?
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: