תודה רבה.מזל טוב, זה אומר שזכיתם.
אי אפשר לדעת כעת את גודל הדירה ומחירה, אלא רק בזמן בחירת הדירות (בדרך כלל לוקח כשנתיים)
ואחרי הבחירה, בד"כ כמה זמן עד שנכנסים בפועל לדירה?
תודה רבה.מזל טוב, זה אומר שזכיתם.
אי אפשר לדעת כעת את גודל הדירה ומחירה, אלא רק בזמן בחירת הדירות (בדרך כלל לוקח כשנתיים)
עוד כ3 שנים בממוצע.תודה רבה.
ואחרי הבחירה, בד"כ כמה זמן עד שנכנסים בפועל לדירה?
?אני במקום 47 מתוך 25 ברכסים יש סיכוי ש22 יבטלו או לא?
??האם בערים גדולות שהמחירים יקרים משמעותית כמו ירושלים, תל אביב וראשל"צ - יש יותר סיכוי לביטולים?
@בית שמשניק אשמח לדעת. תודה רבה !!הכי נמוך שרשום לי בתור, 92 בתור - מספר דירות בהגרלה - 263(קרית גת) הוי אומר - הפעם לא זכיתי בהגרלות?
אני טועה?
רוב הנרשמים יודעים למה הם נכנסים, ויש להם כנראה איך להשיג את המימון. אבל יש מיעוט שלא ממש מודע למה שהוא עושה ואולי אצלהם יש יותר ביטולים.
לא זכית הפעם. והסיכוי לזכות בהמשך נמוך מאד.@בית שמשניק אשמח לדעת. תודה רבה !!
מה זה אומר בהמשך?לא זכית הפעם. והסיכוי לזכות בהמשך נמוך מאד.
יש ביטולים, ומתקדמים כל הזמן ברשימת ההמתנה.מה זה אומר בהמשך?
אגב גם אני זכיתי שם מס' 35ברכסים - 92 מתוך 139
מה זה אומר? סיכויים ?
איך יודעים מה גודל הדירה? מה המחיר הסופי ?
רבץ נכסים - מישהו יודע משהו על הפרויקט הזה?
תלוי כמה הון עצמי יש לכםאני זכיתי באלעד בפרוייקט של אלקטרה מגורים מקום 158 מתוך 188
זו זכיה שווה או שכדאי לבטל?
אלקטרה זו ההגרלה היקרה יותר באלעד - 1.94M ל4 חד' 100 מ"ר.אני זכיתי באלעד בפרוייקט של אלקטרה מגורים מקום 158 מתוך 188
זו זכיה שווה או שכדאי לבטל?
הון עצמי סביבות 600,000 אלשח והמטרה היא להשקעהתלוי כמה הון עצמי יש לכם
והאם זה למגורים
יש לכם יכולת ליכנס לזה מבחינת ההון עצמיהון עצמי סביבות 600,000 אלשח והמטרה היא להשקעה
אבל באתר כתוב ש"מחיר הדירה לא יעלה על המחיר המוצג ללא הנחה" שזה 17,958.33 למ"ר אז 4 חדרים לא אמור להיות יותר מ1.8 לא?אלקטרה זו ההגרלה היקרה יותר באלעד - 1.94M ל4 חד' 100 מ"ר.
למגורים - שווה בהחלט
להשקעה - צריך לבדוק.
החישוב הוא לפי 108 מ"ר ולא 100 מ"ר עגול, בגלל המפרסת המחסן והחניה.אבל באתר כתוב ש"מחיר הדירה לא יעלה על המחיר המוצג ללא הנחה" שזה 17,958.33 למ"ר אז 4 חדרים לא אמור להיות יותר מ1.8 לא?
וכמה עולה דירה חדשה באלעד 100 מ"ר בשוק החופשי?החישוב הוא לפי 108 מ"ר ולא 100 מ"ר עגול, בגלל המפרסת המחסן והחניה.
תכפיל את המחיר שציינת ב108 וקיבלת כמעט 1.94
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: