אצל כל אלה שרואים בתאריך הזה 'פתרון למצוקת הדיור החרדי'.= י"ז בתמוז
אנא לא לשכוח להתפלל על מצוקת הדיור שנמשכת כבר כמעט 2,000 שנה, הקב"ה מחפש דירה כמעט 2,000 שנה!
אצל כל אלה שרואים בתאריך הזה 'פתרון למצוקת הדיור החרדי'.= י"ז בתמוז
יהיה שם דירה בהנחה?זכו השבוע בעוד פרויקט גדול
המנצחת של מכרז קריית אתא: "זה יהיה המטרופולין החדש של הצפון" - מרכז הבנייה הישראלי nadlanews
מנכ"ל אשל הירדן גילעד קוגלמן, שזכה יחד עם חברה נוספת בשלושה מתחמים במכרז רמ"י, מדבר על הזכייה ב-1,100 יח"ד, מדוע פחות התמודדו הפעם וההצעות היו נמוכות יותר, וגם על מחירי הדירות הצפויים בפרויקטים שיבנה שם | ריאיוןnadlanews.co.il
@בית שמשניקיהיה שם דירה בהנחה?
אם כן מתי? בהגרלה הקרובה?
וכמה יחידות דיור יהיה בהגרלה?
גוש 5759 חלקה 3-4מה הגוש והחלקה בהגרלה 2364 באלעד שהתקיימה השנה ב-25/02/2024?
(מנסה לאתר מידע לגבי התקדמות היתר הבנייה ולא מצליח לזהות את המיקום)
תודה רבה
גם אני הסתבכתי אישית בכל הכאב ראש של הדירה בהנחה ומאד ממליץ על המחשבון שהוא בנה זה ממש הוריד לי אבן ענקית מהראש פשוט הקל לי על החיים משמעותית.... בזכותו נכנסתי לכמה הגרלות שאחרי זה דיברתי עם חבר שמאד מבין בזה הוא בדק את הנתונים שלי ואמר לי שהמחשבון נתן את התשובה המדויקת....לא הייתי פה כל הדיון, עברתי כעת מלמעלה ואני רואה שאנשים מסתבכים בשאלה איפה כדאי להירשם (זה מובן, צריך תואר שני במתמטיקה וסוציולוגיה כדי להגיע להחלטה שפויה, אני לא מבין מה היה הענין של משרד השיכון לסבך עד כדי כך...), ואני שם לב ש @בית שמשניק עובד קשה לעזור לאנשים ברוחב לב (גם קראתי מאמר מאוד מחכים שלו כאן בענין) אני אישית מתפרנס בס"ד מהשלב שאחרי, ולא מתיימר להבין בזה יותר מהממוצע, אבל מצאתי איזה מישהו ברשת שבנה מחשבון יפה לזה, והוא נותן רישיון שימוש תמורת כמה שקלים, להלן הקישור:
כמה דברים חשובים לאור ניסיון של מכרים שנעזרו בזה:השארת פרטים
אם מעניין אתכם לקבל פרטים נוספים על מחשבון דירה בהנחה מבית אקסלנט, מחשבון בו מציינים מס' פרטים על עצמכם (בני מקום, מגבלת הון עצמי, מס' מטרים רצוי, וכדו'), ומקבלים תוצאה של אזורים משתלמים, מספרי הגרלות, סיכויי זכייה, תוחלת רווח, ועוד, השאירו כאן פרטים ונשיב לך הודעת דוא"ל עם הפרטים בהרחבה.docs.google.com
המחשבון פונה לאנשים חרדים, ולא מחשב סיכויים לפי שירות מילואים אלא רק לפי בני מקום (הוא כן משקלל את זה בסיכויים, אבל הוא לא נותן פלט של זה).
המחשבון לא מביא בחשבון אזורים ערביים מתוך הנחה שציבור לקוחותיו לא לוקח את זה כאופציה, וגם לא את תל אביב וקרית ביאליק ששייכים לתכנית מחיר למשתכן ולא למחיר מטרה (הוא אמר שבלאו הכי הוא עשה חשבון שאין אפשרות שיהיה משתלם שם).
ציטוט ממייל שנשלח לכלל הזכאים -זכאי תוכנית דירה בהנחה, שימו לב!החל מיום חמישי, כ"ו תמוז התשפ"ד 1.8.2024 יעודכנו תעריפי הנפקת אישורי הזכאות להשתתפות בהגרלות דירה בהנחה, דירה להשכיר ומענקי יד שנייה ותעריפי החידוש לאישורי זכאות קיימים.
תעריף הנפקת אישור זכאות ירד ל-200 ₪.
תעריף הארכת זכאות, בתוך תקופת הזכאות, יעמוד על 50 ₪.
שימו לב, באפשרותכם לחדש את זכאותכם (כל עוד זכאותכם בתוקף) עד ה-31 ביולי 2024 ללא תשלום, דרך אתר ההרשמה להגרלות.להארכת הזכאות היכנסו לאתר עם שם המשתמש והסיסמה, לאחר מכן לחצו על "אזור אישי" וברשימה הנפתחת לחצו על "חידוש זכאות".
לחלופין, ניתן לפנות לחברות הסיוע בנושא.
יצוין כי הליך חידוש הזכאות יבחן מחדש את כל מרכיבי הזכאות לפי מצבם העדכני לרבות קביעת בן מקום, בחינת חייל מילואים ועוד.
בנוסף, לאור היערכות להתחלת עבודה לפי מכרז חדש לשיפור השירות, בימים 5-1 באוגוסט 2024 לא יתקיימו קבלת קהל ומענה טלפוני בחברות ההרשמה לסיוע בדיור, יופעל מוקד להשארת הודעות. בברכה,משרד הבינוי והשיכון
לפי מה שכתוב כן!ההגרלה התקיימה?
ההגרלה כן ,התוצאות עוד לא התפרסמוההגרלה התקיימה?
מה הצפי?ההגרלה כן ,התוצאות עוד לא התפרסמו
השבוע , לפי מה שאני הבנתי כבר מחר, גג מחרתיים (בלי אחריות)מה הצפי?
הבנתי שב 23/07/2024 שזה יוצא מחרהשבוע , לפי מה שאני הבנתי כבר מחר, גג מחרתיים (בלי אחריות)
כנראה שהבנת נכוןהבנתי שב 23/07/2024 שזה יוצא מחר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: