מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

ש.ז.י.

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אנחנו ברשימת המתנה להגרלה מסוימת
שבוע שעבר היה בחירת דירות
לפי האתר נשארו 15 דירות
זה אומר שיש 15 ביטולים?
אנחנו בהמתנה והתור התעדכן רק ב5 מקומות מלפני הבחירת דירות
הגיוני?
יכול להיות עוד 10 ביטולים בבני מקום.

יעקב 11

משתמש פעיל

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
בחיפוש באתר העירייה לא מופיע היזם אי.אס.איי אחזקות בע"מ כמבקש היתר, כמו"כ לא מופיע מגרש 13/14 המופיעים בזכיה במכרז, מה יכול להיות הסיבה? ואיך אני יכול לקבל יותר מידע מה סטסוס היתר?
אכן לא מופיע שם.
אולי היזם מבקש שינוי תב"ע או תוספות בניה ולכן עדיין לא הוגשה בקשה להיתר (סתם מעלה השערה)

יעקב 11

משתמש פעיל
אכן לא מופיע שם.
אולי היזם מבקש שינוי תב"ע או תוספות בניה ולכן עדיין לא הוגשה בקשה להיתר (סתם מעלה השערה)
יכול להיות שיש שינוי במספר המגרש מהזכיה עד עכשיו?
(כי למשל ראיתי govmap.gov.il ובמפת הפרויקטים של מחיר למשתכן שלא מופיע המגרש הזה תחת סינון מחיר מטרה וכד')
או אולי היזם מבקש היתר תחת שם אחר?

מבאס לראות את כל היזמים מגישים בקשה להיתר וחלקם אפילו אושרו, ורק אי.אס.איי אחזקות בע"מ, לא הגיש בינתיים שום דבר

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
יכול להיות שיש שינוי במספר המגרש מהזכיה עד עכשיו?
(כי למשל ראיתי govmap.gov.il ובמפת הפרויקטים של מחיר למשתכן שלא מופיע המגרש הזה תחת סינון מחיר מטרה וכד')
או אולי היזם מבקש היתר תחת שם אחר?

מבאס לראות את כל היזמים מגישים בקשה להיתר וחלקם אפילו אושרו, ורק אי.אס.איי אחזקות בע"מ, לא הגיש בינתיים שום דבר
לא חושב שיכול להיות שינוי
בכל מקרה, מדובר בקבלן מאד טוב (עקיבא זורייבין) שבונה ברמה גבוהה ביותר ובקצב מהיר, כך שאני משער שבסופו של דבר הוא ימסור את הדירות לפני האחרים (כך היה בבית שמש - שהוא היה אחד מראשוני המוסרים ברמה ד3).
כאן מצאתי משהו בנוגע לתכנון במגרשים הנ"ל

יעקב 11

משתמש פעיל
לא חושב שיכול להיות שינוי
בכל מקרה, מדובר בקבלן מאד טוב (עקיבא זורייבין) שבונה ברמה גבוהה ביותר ובקצב מהיר, כך שאני משער שבסופו של דבר הוא ימסור את הדירות לפני האחרים (כך היה בבית שמש - שהוא היה אחד מראשוני המוסרים ברמה ד3).
כאן מצאתי משהו בנוגע לתכנון במגרשים הנ"ל
השאלה מתי התחיל להגיש בקשה להיתר בבבית שמש? יכול להיות שכן התחיל לפני כולם גם בבקשה להיתר
אגב מומוחית של ממש למצוא כך את החברה המטפלת בבקשת ההיתר
איפה אני יכול לראות תסריט איפה בדיוק ממוקם המגרש של אי.אס.איי אחזקות בע"מ?

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
מי שכותב שזכה שיכתוב גם איפה
אנחנו מפרגנים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכ

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה