יכול להיות עוד 10 ביטולים בבני מקום.אנחנו ברשימת המתנה להגרלה מסוימת
שבוע שעבר היה בחירת דירות
לפי האתר נשארו 15 דירות
זה אומר שיש 15 ביטולים?
אנחנו בהמתנה והתור התעדכן רק ב5 מקומות מלפני הבחירת דירות
הגיוני?
יכול להיות עוד 10 ביטולים בבני מקום.אנחנו ברשימת המתנה להגרלה מסוימת
לפי האתר נשארו 15 דירות
זה אומר שיש 15 ביטולים?
הגיוני?
אנחנו גם בני מקום ועדיין היו רק 5 ביטולים בכללי (ו 1 בן מקום)יכול להיות עוד 10 ביטולים בבני מקום.
אתה מדבר על רמות?אנחנו ברשימת המתנה להגרלה מסוימת
לפי האתר נשארו 15 דירות
זה אומר שיש 15 ביטולים?
הגיוני?
כןאתה מדבר על רמות?
לפי האתר הרשמי של דירה בהנחה - בימים הקרובים.אז מתי התוצאות?
איפה מפורסם ברשת?לפי האתר הרשמי של דירה בהנחה - בימים הקרובים.
לפי השמועות ברשת - מחר.
בקבוצות שונות של דירה בהנחה.איפה מפורסם ברשת?
בחיפוש באתר העירייה לא מופיע היזם אי.אס.איי אחזקות בע"מ כמבקש היתר, כמו"כ לא מופיע מגרש 13/14 המופיעים בזכיה במכרז, מה יכול להיות הסיבה? ואיך אני יכול לקבל יותר מידע מה סטסוס היתר?
אכן לא מופיע שם.בחיפוש באתר העירייה לא מופיע היזם אי.אס.איי אחזקות בע"מ כמבקש היתר, כמו"כ לא מופיע מגרש 13/14 המופיעים בזכיה במכרז, מה יכול להיות הסיבה? ואיך אני יכול לקבל יותר מידע מה סטסוס היתר?
יכול להיות שיש שינוי במספר המגרש מהזכיה עד עכשיו?אכן לא מופיע שם.
אולי היזם מבקש שינוי תב"ע או תוספות בניה ולכן עדיין לא הוגשה בקשה להיתר (סתם מעלה השערה)
לא חושב שיכול להיות שינוייכול להיות שיש שינוי במספר המגרש מהזכיה עד עכשיו?
(כי למשל ראיתי govmap.gov.il ובמפת הפרויקטים של מחיר למשתכן שלא מופיע המגרש הזה תחת סינון מחיר מטרה וכד')
או אולי היזם מבקש היתר תחת שם אחר?
מבאס לראות את כל היזמים מגישים בקשה להיתר וחלקם אפילו אושרו, ורק אי.אס.איי אחזקות בע"מ, לא הגיש בינתיים שום דבר
השאלה מתי התחיל להגיש בקשה להיתר בבבית שמש? יכול להיות שכן התחיל לפני כולם גם בבקשה להיתרלא חושב שיכול להיות שינוי
בכל מקרה, מדובר בקבלן מאד טוב (עקיבא זורייבין) שבונה ברמה גבוהה ביותר ובקצב מהיר, כך שאני משער שבסופו של דבר הוא ימסור את הדירות לפני האחרים (כך היה בבית שמש - שהוא היה אחד מראשוני המוסרים ברמה ד3).
כאן מצאתי משהו בנוגע לתכנון במגרשים הנ"ל
כאןאיפה אני יכול לראות תסריט איפה בדיוק ממוקם המגרש של אי.אס.איי אחזקות בע"מ?
לא רואים בדיוק את המגרש של זורבין, רורים שם את התוכנית הכוללת, השאלה איפה אני יכול לראות את המגש של זורבין בדיוק?
איפהקיבלתי הודעת זכיה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: