התוצאות יתפרסמו בעז"ה (אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון) ב- 23/7 ט.ל.ח.
מקור?התוצאות יתפרסמו בעז"ה (אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון) ב- 23/7 ט.ל.ח.
= י"ז בתמוזהתוצאות יתפרסמו בעז"ה (אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון) ב- 23/7 ט.ל.ח.
מקור?= י"ז בתמוז
מקור?
אמר לי את זה מישהוא שבהגרלה הקודמת צדק לגבי הפרטים שנתן לי ,וזה התאריך שהוא אמר לי שיתפרסמו התוצאות ,כמובן שזה הצפי של משרד השיכון כרגע ויתכנו שינויים,בקיצור-נחכה לראות אם גם הפעם הוא צדק........מקור?
מה תוכן ההודעה?גם אני קיבלתי בשעה 22 בלילה , צריך לעשות עם זה משהו?
הזיה מהלכתאיזה הזוי........קיבלתי הרגע (1 בלילה)צינתוק ממשרד השיכון על עדכון פרטים .
מתוך שינה שמעתי שמחיר הוצאת זכאות ירדגם אני קיבלתי את ההודעה ב1:15
תכלס היה שם מידע חשוב???
החלק הראשון נכון המחיר ירד ל 200 במקום 240מתוך שינה שמעתי שמחיר הוצאת זכאות ירד
וכן המשך זכאות ירד ל-50 ש"ח (אחרי ששילמנו 180 אם זכור לי טוב...)
כמובן שאם ממשיכים זכאות לפני שהיא נגמרת זה בחינם
זהו שכבר לאכמובן שאם ממשיכים זכאות לפני שהיא נגמרת זה בחינם
בטוחזהו שכבר לא
השבוע נחתמו סוף סוף היתרים ראשונים בשכונה. צריך לבדוק לגבי ההגרלה הספיציפית שלכם.רציתי לשאול, זכיתי בהגרלת מחיר למשתכן בדרום חיפה בהגרלה שהתקיימה ב2023\05\14, ומאז לא קיבלתי שום מידע,
מס' ההגרלה 2241 ושם הקבלן ''אשל הירדן יזום'', לפי המפה המקום שם נקרא ''יצחק נבון'' וזה נמצא מתחת לאצטדיון סמי עופר באזור הכרמל בחיפה. למי שיש איזה שהוא מידע האם מדובר באזור ששווה עדין להמתין, וכן על התקדמות כל שהיא בהיתרי הבניה שם והצפי לזמן האכלוס, וכן על הקבלן - האם הוא אמין וכו', או שיודע לומר לי איך אפשר לברר על זה, אודה לו מאוד.
רציתי לשאול, זכיתי בהגרלת מחיר למשתכן בדרום חיפה בהגרלה שהתקיימה ב2023\05\14, ומאז לא קיבלתי שום מידע,
מס' ההגרלה 2241 ושם הקבלן ''אשל הירדן יזום'', לפי המפה המקום שם נקרא ''יצחק נבון'' וזה נמצא מתחת לאצטדיון סמי עופר באזור הכרמל בחיפה. למי שיש איזה שהוא מידע האם מדובר באזור ששווה עדין להמתין, וכן על התקדמות כל שהיא בהיתרי הבניה שם והצפי לזמן האכלוס, וכן על הקבלן - האם הוא אמין וכו', או שיודע לומר לי איך אפשר לברר על זה, אודה לו מאוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: