אם כן למה אלעד שווה יותר מקרית גת מערב@בית שמשניק
הרווח בקרית מערב הוא באמת מעל 600K?
לכאורה לא.
לכאורה כן.@בית שמשניק
הרווח בקרית מערב הוא באמת מעל 600K?
מי אמר שהיא שווה יותר? היא אולי שווה יותר מקרית גת צפון, אבל מי שזכה במערב לכאורה הרויח יותר.אם כן למה אלעד שווה יותר מקרית גת מערב
תודה רבה אז סתם הייתי מאוכזב שזכיתי בקרית גת מערב ולא באלעדלכאורה כן.
3 חד' ב815K ו4 חד' ב1.2 מיליון משקפים הנחה של מעל 600K.
מי אמר שהיא שווה יותר? היא אולי שווה יותר מקרית גת צפון, אבל מי שזכה במערב לכאורה הרויח יותר.
כ450K@בית שמשניק כמה הרווח על קרית גת צפון?
הזכיה שמה שווה?
קשה מאוד לדעת.כמה הרווח בבני עייש
מישהו יודע?
היי גם אנחנו זכינו שם איך קוראים לקבלן שלכם?לא כ"כ הבנתי באיזה אזור באלעד זכיתי, כתוב לי אתר A הרחבה מזרח
מישהו יודע איזה אזור זה ? עליון? תחתון? ליד איזה רחובות זה ?
איפה כתוב אם הזכיה היא במערב קרית גת או בצפון?תודה רבה אז סתם הייתי מאוכזב שזכיתי בקרית גת מערב ולא באלעד
בהגרלות במערב מופיע בהערה שמדובר לציבור החרדי, אם לא זה בצפון.איפה כתוב אם הזכיה היא במערב קרית גת או בצפון?
ואני זוכרת שכשנרשמנו היה כתוב אם זה פרויקט לחרדים. ועכשיו לא כתוב. איפה אפשר לדעת?
למה זכיה במערב משתלמת יותר?בהגרלות במערב מופיע בהערה שמדובר לציבור החרדי, אם לא זה בצפון.
כי המחירים שם זולים יותר בכ170K לדירה. עיין בטבלאות של טל זכריהלמה זכיה במערב משתלמת יותר?
דווקא אמרו לי שדירה באזור החילוני שווה יותר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: