הם מחלקים את המשכנתא למס' שנים שונה בכל אחד???מצרף כאן טבלאות שמצאתי ברשת לגבי משכנתאות צפויות והון עצמי.
ל3 חד' 4 חד' ו5 חד'. (לא באחריותי)
היום הכל עובד עם זיופים...כדי לקבל משכנתא בדירת 4 חדרים אני צריכה הכנסות של 24000? זה נראה בלתי מציאותי.
בדירה שמחיר השוק שלה מעל 1.8 לא מספיק 10%, אלא צריך 25%נו אז צריך להביא 10% , לא?!
ב3 חד' וה4 חד' חישבו לפי 20 שנה. וב5 חד' לפי 25 שנה (עקב הסכום הגבוה)הם מחלקים את המשכנתא למס' שנים שונה בכל אחד???
אם תביאו רק 100K הון עצמי ותקחו 1.3 מיליון ל20 שנה תצטרכו סכום כזה.כדי לקבל משכנתא בדירת 4 חדרים אני צריכה הכנסות של 24000? זה נראה בלתי מציאותי.
קלוש מאד. הייתי ממשיך לנסות במקומות אחרים.בית שמשניק מקום 17 מתוך 64 לא מבני המקום זה הגיוני ושווה לחכות לזה?
ואם כן מתי בערך נדע כזה דבר והאם שווה להיכנס להגרלות בפעם הבאה או שזה הורס לנו את הסיכויים לפעם הזאת.
וגם האם משהו מכיר את הקבלן רן אור הנדסה
כ600K לדירת 3-4 חד'מה הרווח הצפוי באלעד?
האם שאני נכנסת להגרלה אחרת אני מבטלת את זה?קלוש מאד. הייתי ממשיך לנסות במקומות אחרים.
לא כשאת נכנסת. אלא כשאת זוכההאם שאני נכנסת להגרלה אחרת אני מבטלת את זה?
כך זה פעם. אבל לדעתי יש היום יותר מודעות בציבור ואחוזי הביטול נמוכים בהרבהמעניין דיברתי עם עו''ד נתן רוזנבלט והוא טען ש25 אחוז לפחות מבטלים ויש סיכוי טוב
תוכלי להרחיב?מאד שווה!!
איך אפשר להשיג אתכם? אולי ננסה להתאגד?, והאמת, אולי שימי קורן יוכל לעזורגם אני זכיתי באותו הגרלה
תוכל להביא מישהו שעושה את זה דרך המייל???להצטרפות לקבוצות ווצאפ זוכים
יש לשלוח הודעה מסודרת עם שם מס' הגרלה ועיר
למספר 0526160995
ב3 חד' כן. אבל ב4 חד' יהיה צורך בהון עצמי גבוה יותר - בערך 300-350K
אם יש מישהו שמבין במשכנתא, למשכנתא של 730,000 (קרית גת מערב) ל20 שנה מחזירים 4,891? זה הגיוני?אם תביאו רק 100K הון עצמי ותקחו 1.3 מיליון ל20 שנה תצטרכו סכום כזה.
אבל יש אפשרויות אחרות:
1. להביא יותר הון עצמי.
2. לבחור דירה קטנה וזולה יותר.
3. לפרוס את המשכנתא ל25 או אפילו 30 שנה.
ביחס למחיר השוק. הרווח ברחובות גבוה מאד. אבל ההשקעה גם גבוהה וצריך יכולת כספית לא מבוטלת.תוכלי להרחיב?
ביחס למה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: