בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
אחרי שמתקבל היתר הבניה, הקבלן מזמן את הרוכשים לחתימה ומאז צריך להתחיל לשלם לפי התקדמות הבניה.
אחרי שמתקבל היתר הבניה, הקבלן מזמן את הרוכשים לחתימה ומאז צריך להתחיל לשלם לפי התקדמות הבניה.
אני אשמח שתעזור לי, אם המקום שאני הכי רוצה זה צפת, לאן כדאי לי עוד להירשם כדי שיהיו לי יותר סיכויים לזכות שם??אחרי שמתקבל היתר הבניה, הקבלן מזמן את הרוכשים לחתימה ומאז צריך להתחיל לשלם לפי התקדמות הבניה.
כדי לא לפגוע בסיכויים בצפת כדאי לך להירשם לעוד 2 ערים קטנות יותר שמוגרלות אחרי צפת.אני אשמח שתעזור לי, אם המקום שאני הכי רוצה זה צפת, לאן כדאי לי עוד להירשם כדי שיהיו לי יותר סיכויים לזכות שם??
תודה!
תודה ותזכו למצוות!!כדי לא לפגוע בסיכויים בצפת כדאי לך להירשם לעוד 2 ערים קטנות יותר שמוגרלות אחרי צפת.
המקומות האפשריים הם: קרית מלאכי, קרית שמונה, מעלות, רכסים, קרית עקרון, בית דגן ובני עי"ש.
2 הערים עם הסיכויים הכי טובים מהרשימה הנ"ל הן: בני עי"ש וקרית עקרון.
תודה רבה.אחרי שמתקבל היתר הבניה, הקבלן מזמן את הרוכשים לחתימה ומאז צריך להתחיל לשלם לפי התקדמות הבניה.
?עוד משהו קטן, על איזה הגרלות באלעד דובר שיש בהם בעיה בירוקרטית עם הקיר האקוסטי שהעירייה צריכה לעשות?
קצת מגוחך, כי זה הולך להיות שכונה חדשה.אוקי יש לי באמת משהו שמציק לי
האם נכון השמועות שהדירות של הדירה בהחה באלעד
נמצאות באזור דתי מסורתי?
אין שום משמעות לסדר ההרשמה לא בתוך העיר עצמה וגם לא בין הערים השונות.רק שאלה קטנה האם יש משמעות לאיזה הגרלה אני נכנסת קודם בתוך העיר עצמה - כמו בסדר ההרשמה לערים השונות?
דובר פה באריכות באשכול והרב @בית שמשניק ג"כ האריך ע"ז.תכלס מישהו יכול לומר לאיזה פרויקטים באלעד לא שווה להיכנס?
זה אני יודעת =לא יוכל לזכות בעיר השביעית.
לא נכון.אבל משום מה הבנתי שזה שאני ירשם קודם לעיר זו או אחרת זה יעזור לי כן לכוון את הזכיה שלי
אין שום הבדל לאיזה הגרלה נרשמתי קודם, לעניין קבלת המפתחות!בקבלת המפתחות!!!
עד עתה נרשמו לפחות 73K. לפי ההערכות שניתנו בתחילת ההגרלה צפויים להירשם כ100K פחות או יותר.הרב @בית שמשניק
במחילה
תוכל להעלות לטובת הציבור את הנתונים כמה אנשים כבר נרשמו להגרלות, ומהו הצפי לכמות הנרשמים?
ייש"כ.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: