אני לא רואה כלל באתר הנ"ל שהוא מביא שיעור הנחה.
כשמקישים על המחיר למ"ר הכחול מופיע על המסך כיתוב בלוחית שחורההגרלות דירה בהנחה
באתר הנ"ל כן מופיעים גם שלש ערים אלו בהנחת רק 20% ולא 25%
אני לא רואה כלל באתר הנ"ל שהוא מביא שיעור הנחה.
כשמקישים על המחיר למ"ר הכחול מופיע על המסך כיתוב בלוחית שחורההגרלות דירה בהנחה
באתר הנ"ל כן מופיעים גם שלש ערים אלו בהנחת רק 20% ולא 25%
אז זה לא להיט בסופו של דבר
פלוס 5 שנים לחכות
לא מבין למה אתם תקועים עם המנטרה שאם צריך לחכות כמה שנים אז זה מוריד משווי הזכיהלא חושבת
כמה עולה היום דירה באלעד?
מחיר שכירות ל5 שנים
וכל זה בהנחה ובאמת נבנה ב5 שנים
לפי ההערכות יש כ120Kכמה בעלי זכאות להגרלה יש
וכמה מהם כבר נרשמו?
יש עדכונים על התקדמות ברשימות?מישהו מהזכאים יכול לעדכן אם אכן יש התקדמות ברשימות ההמתנה בימים האחרונים?
אני קורא בפורומים שונים המון תגובות של אנשים שזכו בהגרלת המענק לדירות יד שניה ורוצים לבטל את זכייתם.
זקוקים לייעוץ בנדל"ן,לא חושבת
כמה עולה היום דירה באלעד?
מחיר שכירות ל5 שנים
וכל זה בהנחה ובאמת נבנה ב5 שנים
נראה ככההמחיר המוצג הוא לפני הנחה. סכום ההנחה במסלול זה עומד על הנמוך מבין אלה:
א. 25% ממחיר הדירה המוצג (כולל מע"מ)
ב. 600,000 ₪ (בהתאם ליישוב) ממחיר הדירה המעודכן בסך 18820.52 ₪ למ"ר.
בכל מקרה, מחיר הדירה לא יעלה על המחיר המוצג ללא הנחה
זה מה שכתוב בהגרלות בקרית גת ולפי זה ההנחה בכל ההגרלות בקרית גת היא לפי סעיף ב'
מה שזה אומר שהמחיר שרשום באדום 12.729 ש''ח זה המחיר המלא ולא יהיה עליו הנחה של עשרים אחוז
ובעצם המחיר בקרית גת התייקר בהגרלות דירה בהנחה בעוד 250.000 ש''ח לפחות ויוצא שדירת 100 מ''ר יעלה 1.272.900 ש''ח ולא במחיר הקודם באזור המיליון
תתקנו אותי אם אני טועה...
הנתונים שאתה מציג נכונים בקרית גת צפון. אבל בקרית מערב הנתונים שונים. המחיר המוצג מעט נמוך יותר ועומד על 12,685 למ"ר. אבל עיקר ההבדל נעוץ בשומה העכשוית (סעיף ב). שם המחיר נמוך משמעותית ועומד על 16,399 למ"ר במקום 18,820 למ"ר. לכן בקרית צפון המחיר הסופי יהיה לפי סעיף ג - כמו שאתה אומר - דהיינו המחיר הרשום באדום ללא הנחה. מה שאומר שדירת 100 מ"ר תעלה כ1.375 (מחשבים עוד כמה מטרים למרפסת מחסן וחניה).המחיר המוצג הוא לפני הנחה. סכום ההנחה במסלול זה עומד על הנמוך מבין אלה:
א. 25% ממחיר הדירה המוצג (כולל מע"מ)
ב. 600,000 ₪ (בהתאם ליישוב) ממחיר הדירה המעודכן בסך 18820.52 ₪ למ"ר.
בכל מקרה, מחיר הדירה לא יעלה על המחיר המוצג ללא הנחה
זה מה שכתוב בהגרלות בקרית גת ולפי זה ההנחה בכל ההגרלות בקרית גת היא לפי סעיף ב'
מה שזה אומר שהמחיר שרשום באדום 12.729 ש''ח זה המחיר המלא ולא יהיה עליו הנחה של עשרים אחוז
ובעצם המחיר בקרית גת התייקר בהגרלות דירה בהנחה בעוד 250.000 ש''ח לפחות ויוצא שדירת 100 מ''ר יעלה 1.272.900 ש''ח ולא במחיר הקודם באזור המיליון
תתקנו אותי אם אני טועה...
בשביל הקבלנים שיקנו את הקרקע כל ההגבלות האלו מפיע כבר במכרז על הקרקע ולפי זה הקבלן ראה האם זהשווה לו לקנותאולי מישהו יכול להסביר לי סתם לשם ההשכלה, מי מרויח מכל ההגבלות על המחירים בתוכניות החדשות, לכאו' המדינה כבר מכרה את הקרקע במחיר X ונראה לי קצת מוזר שידאגו לקבלנים.
קובץ אקסל מסודר של 'מדלן'
עם אחוז ההנחה המשוער בכל עיר
אוף....בבקשה: (אחוז ההנחה ממחיר השוק מופיע לפני הסכום).
אילת - 600K 36%
אלעד - 28% 650K
אשקלון - 35% 600K
בית דגן - 48% 1.1 מיליון
בני עי"ש - 400K 20%
ירושלים - 900K 23%
מודיעין - 900K 30%
מעלות - 500K 39%
פתח תקווה - 900K 27%
צפת - 650K 41%
קריית גת - צפון - 25% 470K. מערב - 35% 650K
קריית מלאכי - 600K 33%
קריית עקרון - 900K 39%
קריית שמונה - 400K 33%
רחובות - קרית ההגנה - 23% 550K. קרית משה 33% 800K
רכסים - 500K 31%
האם חישבת את הנתונים לפי המחיר הכללי בעיר או לפי דירות חדשות? כי אני השתדלתי לפלח לפי דירות חדשות (שיקרות יותר), ולכן אחוז ההנחה בדר"כ מעט גבוה יותר אצלי.קובץ אקסל מסודר של 'מדלן'
האם חישבת את הנתונים לפי המחיר הכללי בעיר או לפי דירות חדשות? כי אני השתדלתי לפלח לפי דירות חדשות (שיקרות יותר), ולכן אחוז ההנחה בדר"כ מעט גבוה יותר אצלי.
הנה שיטת החישוב שלהם וזה כנראה הסיבה לפער:קובץ אקסל מסודר של 'מדלן'
אם תוכל לשלוח לי פניה באישי אני יעביר לךהקובץ פורסם באתר מדלן? או שמישהו חישב על פי מחירי מדלן? האם תוכל לתת קישור למקור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: