מניסיון שלי עדיף להירשם למקומות עם סיכויי זכיה סבירים, ולא להסתנוור יותר מידי מהרווחים הצפויים במקומות שהזכייה בהם כמעט ואינה ריאלית...אני רוצה להירשם עכשיו- לא הולך לגור בשום מקום שאזכה
שלוש אופציות
בית שמשניק
פסוק לי פסוקך
1?
2?
3?
בהומור: הסתנוורת בסוף, הלכת לאיפה שהזכייה גדולה - קרית עקרון, ולא איפה שהסיכויים גדולים - בני עי"ש...מניסיון שלי עדיף להירשם למקומות עם סיכויי זכיה סבירים, ולא להסתנוור יותר מידי מהרווחים הצפויים במקומות שהזכייה בהם כמעט ואינה ריאלית...
לכן בשני המקומות הראשונים הייתי בוחר בקריית גת (כרגע 10.31%) ובאלעד (5.44%), ובמקום השלישי הייתי מתלבט בין בני עי"ש (6.01%) לקרית עקרון (3.88%), כשאני מאמין שבסופו של דבר הייתי בוחר בקרית עקרון עקב הרווח הצפוי הגבוה שם משמעותית.
הלוואי. יש רק כ5,000 אחרי זכייה במכרז.
לא ידוע לי.יש לטל זכריה טבלאות כאלו גם להגרלות קודמות?
לדעתי עדיין שווה, בגלל סיכויי הזכיה הגבוהים משמעותית ממקומות אחרים.@בית שמשניק אם הרווח הצפוי על קריית גת צפון - 430K הוא יחסית נמוך לעומת שאר המקומות
עדיין שווה להירשם לקרית גת?
ע"י 3 צעדיםאיך אפשר לדעת כמה אנשים כבר נרשמו בסך הכל, כדי לדעת עד היכן יגיעו אחוזי הזכייה???
להלן טבלת אקסל המבוססת על הנתונים הנ"ל |
לפי מס' ההגרלהמישהו יודע מה סדר ההגרלות בתוך כל עיר בין הפרוייקטים השונים (משנה לגבי קרית גת בין האזור החרדי לחילוני)
אבל פחות ריבית של כמה שניםלא חושבת
כמה עולה היום דירה באלעד?
מחיר שכירות ל5 שנים
וכל זה בהנחה ובאמת נבנה ב5 שנים
2365, 2367, 2370נראה לי שישמחו לקבל פה פירוט של הפרוקיטים באלעד עם בעית הקיר אקוסטי
(וגם אני בניהם)
לפי סדר מס' ההגרלה.וכ"כ אשמח לדעת מה סדר ההגרלות בתוך היישוים עצמם
לפי סדר עולה או יורד2365, 2367, 2370
לפי סדר מס' ההגרלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: