משלש חודשים לפני החתונה אפשר להירשם כידועים בציבור ובאלונים יש אפשרות מהירה דרך האתרמשהו יודע האם זוג מאורסים יכול להירשם?.
וא"כ מה התהליך?
משלש חודשים לפני החתונה אפשר להירשם כידועים בציבור ובאלונים יש אפשרות מהירה דרך האתרמשהו יודע האם זוג מאורסים יכול להירשם?.
וא"כ מה התהליך?
אני הוצאתי באלונים מאד קל דרך האתראני זוג צעיר, רוצה להוציא אישור זכאות, לאיזו חברה להוציא?
המכרז פורסם לראשונה אתמול. תאריך הפתיחה הוא ב31/12/23 ותאריך הסגירה הוא 19/2/24. אבל כמעט תמיד יש דחיות, כך שזה ענין של כמה חודשים מינימום.יש צפי מתי יפתחו? כמה זמן זה לוקח?
יש שמועות סותרות בענין. נמתין ונראה.לא יהיו בהגרלה הנוכחית דירות בק"ג?
או שנדע רק כשתיפתח ההרשמה בשבוע הבא?
ההגרלה הספציפית הזו תהיה פתוחה למשך זמן ארוך יותר מהנורמה - 6 שבועות. התשובות מתקבלות בדרך כלל אחרי כ3 שבועות מסיום ההרשמה.מבררת בשביל אחד הילדים,
שכרגע מתלבטים בשבילו על כמה אופציות,
מישהו יודע תוך כמה זמן יודעים את התשובות להגרלות?
לא יהיו בהגרלה הנוכחית דירות בק"ג?
או שנדע רק כשתיפתח ההרשמה בשבוע הבא?
קרית גת רק עכשיו נסגרו המכרזים אז זה לא יהיה בהגרלה הקרובה.
אלו תגובות שעלו לפני זה על שאלה דומהחלק מהמתחמים בקרית גת (בעיקר במכרז לציבור הכללי) נסגרו כבר לפני כמה חודשים, ולכן תיאורטית ניתן להכניס אותם להגרלה
זה אכן כך, אבל רק בדירה עד מחיר מסויים [אולי 1.9 מיליון?].בכל ההגרלות של דירה בהנחה זה כך
איפה אפשר לראות שזה כך?
פשוט יש לי ויכוח עם מישהוא
תיכנסי לאזור האישי באתר ההגרלות ותבדקי שהזכאות שלך בתוקףאיך טני יכולה לראות שאני אכן רשומה והכל מעודכן???
משהו יודע האם זוג מאורסים יכול להירשם?.
וא"כ מה התהליך?
ידועים בציבור זה רק אם החתונה היא מעבר לשלושה חודשיםמשלש חודשים לפני החתונה אפשר להירשם כידועים בציבור ובאלונים יש אפשרות מהירה דרך האתר
איך??תיכנסי לאזור האישי באתר ההגרלות ותבדקי שהזכאות שלך בתוקף
יש לך סיסמה?איך??
גם אני מצתרף להנ"ל אחי מתחתן עוד מעט אני רוצה לעזור לו אם מישהו יודע איך? תודה !דרך מי נרשמים להגרלות?? איזה מספר?
ותכלס איך זוג מאורס נרשם להגרלות? (אם אפשר שיהיה ברור לאן לפנות/להתקשר/מה לעשות
מגיל 35רווק באיזו שהוא צורה יכול להירשם למחיר למשתכן?
איפה אפשר לראות שזה כך?
פשוט יש לי ויכוח עם מישהוא
רק אחרי שההגרלה נפתחת אפשר לדעת בוודאות מה ישאיפה אפשר לדעת באיזה ערים הולך ליהות הגרלה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: