סתם מעניין איך יודעים את זהיש שני הגרלות
אחת בערך 12 וחצי אל"ש
והשניה בערך 14 וחצי אל"ש
סתם מעניין איך יודעים את זהיש שני הגרלות
אחת בערך 12 וחצי אל"ש
והשניה בערך 14 וחצי אל"ש
כאןסתם מעניין איך יודעים את זה
גם באתר של מחיר למשתכן זה מופיע, אבל אתה צודק שרק חרדים מבררים טוב טוב, או מתיעצים בפרוג....משום שלא שמו לב שזה רק לבני מקום
הבנתי שהאתר הזה עם הטבלה של כל הנתונים חרדי עשה את זה וזה מסתובב בעיקר אצל החרדים
לדעתי שווה בהחלטמה לגבי עתלית???,
[ממוצע השכירות הוא 6,000 יכול להיות שזה שווה בגלל זה, זה מכסה משכנתא בקלות, ולא צריך למכור בקומבינות לפני הזמן]?
בטח שכןהסיכון שלי בלהירשם להגרלות שלא שוות באופן משמעותי
זה שנרשמתי בהגרלה הקודמת לירושלים בית שמש ואלעד (אני מאמין שההגרלה זאת תתקיים לפני ההגרלת המשך)
ואם לא אזכה שם אבל אני כן יהיה במקום ריאלי ברשימת ההמתנה ואז אני אזכה באשקלון לדוגמה אז אני יצא מהרשימת המתנה בבית שמש
מה אתם אומרים? זה שיקול?
תודה
1 אני עדיין לא זכיתי בבית שמש אני רק מפחד שאם אני יזכה במקום קרוב ואז אזכה במקום אחר אצא מהרשימת המתנהבטח שכן
היה לי חבר שבטעות זכה
בעמנואל ולא שיש לו מה לעשות שם
רק קנה כי כבר לא היה לו כוח לחכות
רווח של כ600 אל"ש לדירת 100 מטרמה עם אריאל?
צריך גם לחשבן שאם אתה לא זוכה1 אני עדיין לא זכיתי בבית שמש אני רק מפחד שאם אני יזכה במקום קרוב ואז אזכה במקום אחר אצא מהרשימת המתנה
2בעמנואל אני יודע מחבר שהרווח לדירת מאה מטר היה כ800 אל"ש ככה שזה בכלל לא רע
מתוך הבקשה שלא יהיה על חשבון יהודיתודה.
אגב בבאר שבע אני מוגדר כבן מקום.
כך שיש לי (לבינתיים) 1.75% זכיה.
אז אבקש מהציבור כשמזכירים את השם בתפילה (ושלא יהיה על חשבון אף יהודי ח"ו) לכוון על 'באר שבע'.
למהאם אתה מעונין ברווח בשביל דירה זה לא שווה
אם נרשמים תמיד לכל הדברים הריאלים זה מצטבר לסיכויים גדולים מאוד, וכמובן זה רק סיכויים בהגרלה, שזה לא בדיוק משהו אמיתי אלא חלום מתוק
הסיכון שלי בלהירשם להגרלות שלא שוות באופן משמעותי
זה שנרשמתי בהגרלה הקודמת לירושלים בית שמש ואלעד (אני מאמין שההגרלה זאת תתקיים לפני ההגרלת המשך)
ואם לא אזכה שם אבל אני כן יהיה במקום ריאלי ברשימת ההמתנה ואז אני אזכה באשקלון לדוגמה אז אני יצא מהרשימת המתנה בבית שמש
מה אתם אומרים? זה שיקול?
תודה
זה שנרשם בעמנואל וזכה עשה עיסקה טובה, ולא הפסיד שום דבר חוץ מחלומותבטח שכן
היה לי חבר שבטעות זכה
בעמנואל ולא שיש לו מה לעשות שם
רק קנה כי כבר לא היה לו כוח לחכות
אגב בתור באר שבעים אתם מכירים את הפרויקט שבהגרלה?מתוך הבקשה שלא יהיה על חשבון יהודי
ניכר שבאר שבעי אתה או לשעבר
ברוך ד' שזכינו לגור במקום כזה.
באיזה שכונה הפרויקטאגב בתור באר שבעים אתם מכירים את הפרויקט שבהגרלה?
נראה לכם שזה משמעותי יותר זול במחיר מאשר בשוק החופשי?
מאוד מעניין אותי לדעת
תודה רבה
לא יודע מה שם השכונה כתוב באתר שכונה 01באיזה שכונה הפרויקט
בעזה שתזכה במקום הטובבכל מקרה נסגרו ההגרלות
נמתין בסבלנות להגרלה הבאה. [אלא אם כן נזכה הפעם]
בהצלחה לכולנו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: