מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

הרשל'ה רב'ה

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה

אברהם הכהן

משתמש רשום
רבותי!!! הזמן קצר...
תנו כמה מילים לטירון שקיבל רק אתמול תעודת זכאות ...
מה עושים???
להירשם להכל?
או רק לחלק?
או לחכות להגרלה הבאה?
מה השיקולים?
@ירמי וולדמן

עולם כמנהגו נוהג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
רבותי!!! הזמן קצר...
תנו כמה מילים לטירון שקיבל רק אתמול תעודת זכאות ...
מה עושים???
להירשם להכל?
או רק לחלק?
או לחכות להגרלה הבאה?
מה השיקולים?
@ירמי וולדמן
הרבה סייעתא דשמיא ראשית כל.

מומלץ לך להירשם לכלל הגרלות ההמשך חוץ מג'אסר א זרקא כי במילא לא יורד לך הסיכויים מלזכות בהגרלה הגדולה שעדיין לא קיבלו תשובות, ואחרי שתזכה באחד ההגרלות (כ0.03 אחוז סיכוי) אז תוכל לחשבן בנחת אם הזכיה שווה או שתבטלו ותחכה להגלות הגדולות הבאות.

בהצלחה

אברהם הכהן

משתמש רשום
תודה.
אגב בבאר שבע אני מוגדר כבן מקום.
כך שיש לי (לבינתיים) 1.75% זכיה.
אז אבקש מהציבור כשמזכירים את השם בתפילה (ושלא יהיה על חשבון אף יהודי ח"ו) לכוון על 'באר שבע'.

מימי אחת

משתמש רשום
תנו כמה מילים לטירון שקיבל רק אתמול תעודת זכאות
מומלץ לך להירשם לכלל הגרלות ההמשך חוץ מג'אסר א זרקא כי במילא לא יורד לך הסיכויים מלזכות בהגרלה הגדולה שעדיין לא קיבלו תשובות, ואחרי שתזכה באחד ההגרלות (כ0.03 אחוז סיכוי) אז תוכל לחשבן בנחת אם הזכיה שווה או שתבטלו ותחכה להגלות הגדולות הבאות
ומי שכן נרשם בהגרלה האחרונה??
ההגרלת המשך לפי ההיגיון תתקיים לאחר ההגרלה הקודמת (שהתפרסם שכבר התחיל התהליך של ההגרלות)
לכן הסיכון של לזכות במקום לא שווה הוא להפסיד את העמידה בתור ברשימת ההמתנה במידה ומישהו לא יזכה בהגרלה הקודמת אבל כן יהיה במקום ריאלי ברשימת ההמתנה
לכן הסיכון לא גדול אבל קיים אז לכאורה כדאי להירשם לכמה שיותר הגרלות חוץ מבמקום שבטוח לא שווה בגלל שהרווח אחרי החישוב לפי המחיר שכולל את המדד לא משמעותי ביחס למחיר שוק או שנשארו רק דירות גדולות

כאן אני רוצה לבקש את עזרת הציבור היקר
מי שיודע לאן לא כדאי להירשם שיעדכן כאן לטובת הציבור
תודה רבה

נעים זמירות

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
כדאי להירשם לעתלית?, במדלן הממוצע הוא 14,900 אבל מבדיקה מדוקדת זה נראה שלא פחות מ20,000, זה נכון?, והאם גם במקום של ההגרלה.,
אשמח למידע מהיר.

נעים זמירות

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
לגבי הרשמה לזכאות של זוג מאורס...
האם נכנס לתוקף התקנה החדשה שאי אפשר לעשות זכאות עד אחרי החתונה ?
אולי יש בכל זאת דרך לקמבן ?
ישנה אפשרות להירשם כידועים בציבור, למיטב ידיעתי הרבנים חלוקים בענין, האם זה מותר הלכתית, [בכמה נידונים, חילול ה', שקר וכו'].

ישראל אשר בך אתפאר

משתמש מקצוען
אשקלון שווה??
אני ראיתי שיש שם את מספר הנרשמים הכי גבוה אחרי ראשון לציון
זה נראה שאנשים חושבים שזה שווה
מישהו יודע??

נערך לאחרונה ב:

צחית

משתמש מקצוען
דחופ מה אומרים על מבשרת ציון שווה או לא
אם אני בבני ברק ברשימת המתנה מספר 33 כבן מקום
104 לא כבן מקום

נעים זמירות

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
אשקלון שווה??
אני יש שם את מספר הנרשמים הכי גבוה אחרי ראשון לציון
זה נראה שאנשים חושבים שזה שווה
מישהו יודע??
מבחינה רווחית אשקלון לא שווה, הממוצע שמה גבוה ממחיר למשתכן לא יותר מ5,000 במקרה הטוב, א םיש תוכנית לגור שמה, כמובן שיש מה לדון,
אנשים נרשמים נראה לי בגלל שיש שמה הכי הרבה סיכויים [כ300 דירותלכ23,000 איש] ולא בדיוק מחשבים מה שווה ומה לא,
דחופ מה אומרים על מבשרת ציון שווה או לא
אם אני בבני ברק ברשימת המתנה מספר 33 כבן מקום
104 לא כבן מקום
במבשרת ציון כבר כתב כאן שהממוצע עומד על 23,000 ככה שבכל מקרה זכייה שמה היא רווח של מיליון ומעלה, אם עדיין בני ברק הרווח יותר גדול, [וכמובן ניתן לגור שמה], יש על מה לדון, [הסיכוים במבשרת הינם לא ריאליים לעומת הסיכויים שלכם בבני ברק]

צחית

משתמש מקצוען
במבשרת ציון כבר כתב כאן שהממוצע עומד על 23,000 ככה שבכל מקרה זכייה שמה היא רווח של מיליון ומעלה, אם עדיין בני ברק הרווח יותר גדול, [וכמובן ניתן לגור שמה], יש על מה לדון, [הסיכוים במבשרת הינם לא ריאליים לעומת הסיכויים שלכם בבני ברק]

כדאי לכם להירשם כי הרווח לא פחות מבני ברק
כל ההגרלות של מבשרת ציון
שוות או רק חלק?
ואיזה סגנון ציבור גר שם?

צחית

משתמש מקצוען
יודעים גם כמה המחיר של מבשרת ציון
אחרי שצמוד למדד
כי כתוב שזה ללא הצמדה
כמה זה אחרי הרי הגרלה הראשונה הייתה לפני הרבה זמן

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה