ישראל אשר בך אתפאר
משתמש מקצוען
ב
באיזה עיר מדובר?אני לא מכיר את העיר, ולא את מחיריה -
באיזה עיר מדובר?אני לא מכיר את העיר, ולא את מחיריה -
גם אני חושב שמשתלם ככה יצא לי בברורים שעשיתי לאחר שזכיתיאבל נראה מאד משתלם, למרות המחיר.
אמן![תתפלל שאזכה] .
כרמיאלב
באיזה עיר מדובר?
חלק מהאותיות זה בן ר.ב. בן ש.@ר.ב.ב.ש בן?...
הרבה סייעתא דשמיא ראשית כל.רבותי!!! הזמן קצר...
תנו כמה מילים לטירון שקיבל רק אתמול תעודת זכאות ...
מה עושים???
להירשם להכל?
או רק לחלק?
או לחכות להגרלה הבאה?
מה השיקולים?
@ירמי וולדמן
תנו כמה מילים לטירון שקיבל רק אתמול תעודת זכאות
ומי שכן נרשם בהגרלה האחרונה??מומלץ לך להירשם לכלל הגרלות ההמשך חוץ מג'אסר א זרקא כי במילא לא יורד לך הסיכויים מלזכות בהגרלה הגדולה שעדיין לא קיבלו תשובות, ואחרי שתזכה באחד ההגרלות (כ0.03 אחוז סיכוי) אז תוכל לחשבן בנחת אם הזכיה שווה או שתבטלו ותחכה להגלות הגדולות הבאות
ישנה אפשרות להירשם כידועים בציבור, למיטב ידיעתי הרבנים חלוקים בענין, האם זה מותר הלכתית, [בכמה נידונים, חילול ה', שקר וכו'].לגבי הרשמה לזכאות של זוג מאורס...
האם נכנס לתוקף התקנה החדשה שאי אפשר לעשות זכאות עד אחרי החתונה ?
אולי יש בכל זאת דרך לקמבן ?
מבחינה רווחית אשקלון לא שווה, הממוצע שמה גבוה ממחיר למשתכן לא יותר מ5,000 במקרה הטוב, א םיש תוכנית לגור שמה, כמובן שיש מה לדון,אשקלון שווה??
אני יש שם את מספר הנרשמים הכי גבוה אחרי ראשון לציון
זה נראה שאנשים חושבים שזה שווה
מישהו יודע??
במבשרת ציון כבר כתב כאן שהממוצע עומד על 23,000 ככה שבכל מקרה זכייה שמה היא רווח של מיליון ומעלה, אם עדיין בני ברק הרווח יותר גדול, [וכמובן ניתן לגור שמה], יש על מה לדון, [הסיכוים במבשרת הינם לא ריאליים לעומת הסיכויים שלכם בבני ברק]דחופ מה אומרים על מבשרת ציון שווה או לא
אם אני בבני ברק ברשימת המתנה מספר 33 כבן מקום
104 לא כבן מקום
גם בקריית ים נרשמו כ7,00 איש עם 0 סיכויי זכייה, מישהו יודע למה?אנשים נרשמים נראה לי בגלל שיש שמה הכי הרבה סיכויים [כ300 דירותלכ23,000 איש] ולא בדיוק מחשבים מה שווה ומה לא,
כדאי לכם להירשם כי הרווח לא פחות מבני ברקדחופ מה אומרים על מבשרת ציון שווה או לא
אם אני בבני ברק ברשימת המתנה מספר 33 כבן מקום
104 לא כבן מקום
משום שלא שמו לב שזה רק לבני מקוםגם בקריית ים נרשמו כ7,00 איש עם 0 סיכויי זכייה, מישהו יודע למה?
במבשרת ציון כבר כתב כאן שהממוצע עומד על 23,000 ככה שבכל מקרה זכייה שמה היא רווח של מיליון ומעלה, אם עדיין בני ברק הרווח יותר גדול, [וכמובן ניתן לגור שמה], יש על מה לדון, [הסיכוים במבשרת הינם לא ריאליים לעומת הסיכויים שלכם בבני ברק]
כל ההגרלות של מבשרת ציוןכדאי לכם להירשם כי הרווח לא פחות מבני ברק
רווח של חצי מיליון ש"ח !!!! לדירה של 100 מטרהממוצע שמה גבוה ממחיר למשתכן לא יותר מ5,000 במקרה הטוב,
יש שני הגרלותיודעים גם כמה המחיר של מבשרת ציון
אחרי שצמוד למדד
כי כתוב שזה ללא הצמדה
כמה זה אחרי הרי הגרלה הראשונה הייתה לפני הרבה זמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: