מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

מדבר נדל"ן

משתמש חדש
עוד שאלה
עד היום היינו במספרים של אלפים או עשרות אלפים בזכיה
עכשיו לפחות התקדמנו :)
ויש לנו מספר של עשרות...
מה זה אומר?
אנחנו מקום 110 בערך, ובהמתנה להגרלה מספר 53 נניח...(ז"א אם 54 יבטלו נוכל לזכות?)
יש סיכוי בבית שאן? עם 57 דירות?
מבחינה סטטיסטית (בלבד!) זה אולי מקטין את הסיכויים,
הסיכוי שפעם אחרי פעם תעלו במספרים האחרונים בגורל, שווה לסיכוי שתיזכו בגורל מספר פעמים רצוף.
בבית שאן היה מראש 1.6 אחוז זכיה, אתם לא מהם אבל כן מה-3.2 אחוז, 50% מהדרך כבר עשיתם.
אבל זה לא מספיק, כי כעת שלא זכיתם אבל כן ניצלתם את הזכות הסטטיסטית חזרתם אחורה לנקודת ההתחלה.
מצד שני, זה בעצם ההוכחה שרוב מוחלט של הנרשמים (בחוכמה) יזכו אחרי כמה הגרלות.

שלישי

משתמש חדש
בפרויקט של 114 דירות בבית שמש, זכייה במיקום בסביבות ה350 מקום בתור בסביבות ה230.
מישהו יודע מה הסיכוי שזה יתקדם לזכייה, וא"כ האם יש סיכוי לדירה נורמלית או רק לדירות האחרונות והלא מבוקשות.
וכמה זמן לוקח עד שאנשים מבטלים, שווה לחכות תקופה ארוכה, או להתייאש עכשיו ולחפש דירה?

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
בפרויקט של 114 דירות בבית שמש, זכייה במיקום בסביבות ה350 מקום בתור בסביבות ה230.
מישהו יודע מה הסיכוי שזה יתקדם לזכייה, וא"כ האם יש סיכוי לדירה נורמלית או רק לדירות האחרונות והלא מבוקשות.
וכמה זמן לוקח עד שאנשים מבטלים, שווה לחכות תקופה ארוכה, או להתייאש עכשיו ולחפש דירה?
אין סיכוי

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

בת מלך פנימה

משתמש חדש
שאלה מעניין לעניין באותו עניין
מי שזכה בהגרלות ורוצה לקנות דירה בטאבו משולש
האם יש סיכון שאחד מהשותפים ימכור את הדירה לשותף השני ואז אוטומטית נהיה רק שני שותפים
ואז אנחנו נחשב לבעלים בחמישים אחוז מהדירה או שמראש כתוב בחוזה שהזכות שלנו היא רק בשליש

אמת מארץ תצמח

משתמש מקצוען
שאלה מעניין לעניין באותו עניין
מי שזכה בהגרלות ורוצה לקנות דירה בטאבו משולש
האם יש סיכון שאחד מהשותפים ימכור את הדירה לשותף השני ואז אוטומטית נהיה רק שני שותפים
ואז אנחנו נחשב לבעלים בחמישים אחוז מהדירה או שמראש כתוב בחוזה שהזכות שלנו היא רק בשליש
ברור שהזכות רק שליש.

פרגר

משתמש רשום
אני בס"ד זכיתי בבית שמש במקום 236 מתוך 239 מה שאומר שכנראה יישארו לי רק הדירות הגדולות יותר או שאני טועה ויש יותר ביקוש לדירות גדולות למרות שהן לא זולות
השאלה היא על הצד שזכיתי כבן מקום יש למה לקוות שאם כמה בני מקום יבטלו אני אקפוץ כמה עשרות מקומות קדימה בתור הכללי לבחירת הדירות? או שכל בני המקום נמצאים בסוף ביחד או בהתחלה ולא זכיתי מצד הבן מקום
אשמח לתשובה מהמבינים כאן שעזרו לנו כ"כ הרבה עד כה ושיזכו לכל הברכות שבעולם!!!

{}

משתמש חדש
שלום וברכה,
זכינו ב"ה בהגרלה מספר 2432 ברכסים-בהגרלה קודמת
אשמח לדעת (מידע ולא השערות) האם זה
Screenshot 2024-11-19 205042.png
המחיר הסופי בצמוד למדד למטר או שהמחיר הוא צמוד למדד לפי זמן חתימת החוזה?
@בית שמשניק....
תודה

אמת מארץ תצמח

משתמש מקצוען
מצטער, אבל לא הבנתי את השאלה.
שלום וברכה,
זכינו ב"ה בהגרלה מספר 2432 ברכסים-בהגרלה קודמת
אשמח לדעת (מידע ולא השערות) האם זה
> צפה בקובץ המצורף 1825474 <
המחיר הסופי בצמוד למדד למטר או שהמחיר הוא צמוד למדד לפי זמן חתימת החוזה?

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
אני בס"ד זכיתי בבית שמש במקום 236 מתוך 239 מה שאומר שכנראה יישארו לי רק הדירות הגדולות יותר או שאני טועה ויש יותר ביקוש לדירות גדולות למרות שהן לא זולות
השאלה היא על הצד שזכיתי כבן מקום יש למה לקוות שאם כמה בני מקום יבטלו אני אקפוץ כמה עשרות מקומות קדימה בתור הכללי לבחירת הדירות? או שכל בני המקום נמצאים בסוף ביחד או בהתחלה ולא זכיתי מצד הבן מקום
אשמח לתשובה מהמבינים כאן שעזרו לנו כ"כ הרבה עד כה ושיזכו לכל הברכות שבעולם!!!
קשה מאד לדעת עכשיו אילו דירות יישארו בסוף (יש פרוייקטים שבחרו בתחילה בדירות הקטנות ויש כאלו שבחרו דוקא את הגדולות). תצטרכו כנראה להמתין עד זמן בחירת הדירות (בפרוייקט שלכם או בפרוייקט מקביל) לדעת יותר להיכן הרוח נושבת.

1 העם

משתמש פעיל
מבחינה סטטיסטית (בלבד!) זה אולי מקטין את הסיכויים,
הסיכוי שפעם אחרי פעם תעלו במספרים האחרונים בגורל, שווה לסיכוי שתיזכו בגורל מספר פעמים רצוף.
בבית שאן היה מראש 1.6 אחוז זכיה, אתם לא מהם אבל כן מה-3.2 אחוז, 50% מהדרך כבר עשיתם.
אבל זה לא מספיק, כי כעת שלא זכיתם אבל כן ניצלתם את הזכות הסטטיסטית חזרתם אחורה לנקודת ההתחלה.
מצד שני, זה בעצם ההוכחה שרוב מוחלט של הנרשמים (בחוכמה) יזכו אחרי כמה הגרלות.
כשל לוגי שידוע כ"כשל המהמר". כאמור, אין לכך כל משמעות סטטיסטית. הסיכויים הם בדיוק כמו כל אחד אחר.

1 העם

משתמש פעיל
אתה בטוח?
כי אחותי זכתה לפני כמה שנים במקום 2500 בפרויקט של 100 בירושלים, והיום היא גרה שם בדירה גדולה אבל ממש לא ענקית (125), והמחירים שם אז הם כמו בבית שמש היום. מה השתנה בשנים האחרונות?
מאד מאד מוזר. 2500 אנשים ביטלו???

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה