@בית שמשניק היום עלה עוד מכרז של 1,000 דירות.
כרגע עדיין כתוב לא רלוונטי - אולי משם תבוא ישועתינו כבני מקום"מיקומך בתור כבן מקום" (העמודה האחרונה), או שעדיין כתוב "לא רלוונטי"?
לבית שמש?היום עלה עוד מכרז של 1,000 דירות.
ודאי שלא.לבית שמש?
ויספיקו להכניס את זה להגרלה הבאה?
יש כאן כאלה שכותבים שמכירים בני מקום שזכו...מה זה אומר שעדיין לא היה ההגרלות לבני מקום
אני מכיר 4 לבינתייםיש כאן כאלה שכותבים שמכירים בני מקום שזכו...
כל ההגרלות התקיימו, אבל המיקום בתור של בני המקום עדיין לא עודכן.לי עדיין כתוב לא רלוונטי
מה זה אומר שעדיין לא היה ההגרלות לבני מקום?
(בהתחלה לא היה רשום כלום רק - כמו בהגרלות שאני לא בן מקום ועכשיו כתוב לא רלוונטי)
יצא למכרז, אבל עדיין לא פורסמה חוברת. כנראה שזה יקח עוד זמן.
להיכנס בחלונית גלישה בסתר.אני מנסה להכנס לאתר ללא הצלחה.
הת"ז תקינה והסיסמא אבל כותב שמשהו שגוי.
מה אפשר לעשות?
לא עוזר.....להיכנס בחלונית גלישה בסתר.
סיכוי כמעט לא קיים.רציתי לשאול אם כתוב שאני בתור במקום 30 כשיש באותו הגרלה 81 דירות האם יש לי עדיין משהו סיכויים
בתודה מראש!
יכול להיות שזכו גם לא בהגרלה של בני מקום, לא?יש כאן כאלה שכותבים שמכירים בני מקום שזכו...
חישוב קצת מסובך.תסבירו לי שנייה איך עובד ההנחה
ומה זה האופציה של 600 אלף ש"ח לפי מחיר למטר 91אלף?
צפה בקובץ המצורף 1825520
בקצרה:אם זכיתי בהגרלה, מה קורה הלאה?
צריך לקרוא 639 עמודים של פרוג?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: