לדעתי לאצפה בקובץ המצורף 1825386יש לי למה לצפות ?
כמה שאני מבין זה לא ביטולים, המערכת פשוט מעדכנת ומורידה את אלו שזכו בהגרלות אחרות.אתה צודק ואני רואה שם כבר ביטול אחד מה שבהגרלות אחרות בבית שמש כבר ראיתי ביטולים לפי התקדמותי בתור של 10-15 איש ומה נראה לך סיכויי שם יש על מה לבנות מה שלי נראה שמאד שעכשיו כבר רואים קצב ביטולים משביע רצון (תלוי למי) אבל יכול להיות שזה רק כאלו שכבר התייאשו בגלל המספר הרחוק שלהם
אתה בטוח שזה יעודכן? אתה יודע אם בהגרלות הקודמות גם כבו מקודם ככה?העמודה האחרונה היא "מקומך בתור כבן מקום", ונראה שהיא עדיין לא עודכנה. מעניין מאד מה יתעדכן שם. מה שבעיקר מעניין זה כמובן הגרלה 2446 (האחרונה בעמוד) שאתה די קרוב שם לזכיה.
קלוש אבל קייםמקום בתור 95 בהגרלה בבית שמש בה היה 422 דירות מה הסיכוי שלי. @בית שמשניק @ירמי וולדמן וכל מי שרק מוכן ליזרוק
אנחנו זכינו בהגרלה הקודמת בבני עי"ש, אם יש פה עוד זוכים יהיה מעניין להתארגן יחד.זכיתי בבני עייש
תודה רבה ל @בית שמשניק
מה הסיכוי שאני יוכל לבחור דירה שהיא 3-4 חדרים?
צפה בקובץ המצורף 1825301
41% ביטולים. לא ריאלי.מקום בתור 110 בהגרלה בבית שמש בו היו 78 דירות מה הסיכוי?
כן.טוב קיבלנו עכשיו תשובות...
ידוע מתי ההגרלה הבאה? דצמבר?
סופי??...41% ביטולים. לא ריאלי.
הקובץ לא קשוריש לי למה לצפות ?
לא נכון צריך 53 ביטוליםמה זה חידוש הרשמה? אחרי ההגרלה יש חידוש?
אכן, ארבע ביטלים ואתה הזוכה המאושר בעז"ה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: