מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

שמואל הגבר

משתמש רשום
זכיתי בבני עייש
תודה רבה ל @בית שמשניק
מה הסיכוי שאני יוכל לבחור דירה שהיא 3-4 חדרים?

1732027978432.png

עיין

משתמש רשום
בית שמשניק@האם תוכל לומר לי האם יש לי סיכוי ומה לא רלוונטי במיקום זכיה לבן מקום כשאני בן מקום
סתם ככה מענין שאתה גר ברמה א' בית שמש ואני גם כן גר שמה ונראה לי שמהיום אני יתחיל לחשוב בכל אדם שהןא בית שמשניק וכן כבר יש לי חשד על מישהו
1732028719090.png

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
בית שמשניק@האם תוכל לומר לי האם יש לי סיכוי ומה לא רלוונטי במיקום זכיה לבן מקום כשאני בן מקום
סתם ככה מענין שאתה גר ברמה א' בית שמש ואני גם כן גר שמה ונראה לי שמהיום אני יתחיל לחשוב בכל אדם שהןא בית שמשניק וכן כבר יש לי חשד על מישהו
צפה בקובץ המצורף 1825311
העמודה האחרונה היא "מקומך בתור כבן מקום", ונראה שהיא עדיין לא עודכנה. מעניין מאד מה יתעדכן שם. מה שבעיקר מעניין זה כמובן הגרלה 2446 (האחרונה בעמוד) שאתה די קרוב שם לזכיה.

עיין

משתמש רשום
העמודה האחרונה היא "מקומך בתור כבן מקום", ונראה שהיא עדיין לא עודכנה. מעניין מאד מה יתעדכן שם. מה שבעיקר מעניין זה כמובן הגרלה 2446 (האחרונה בעמוד) שאתה די קרוב שם לזכיה.
אתה צודק ואני רואה שם כבר ביטול אחד מה שבהגרלות אחרות בבית שמש כבר ראיתי ביטולים לפי התקדמותי בתור של 10-15 איש ומה נראה לך סיכויי שם יש על מה לבנות מה שלי נראה שמאד שעכשיו כבר רואים קצב ביטולים משביע רצון (תלוי למי) אבל יכול להיות שזה רק כאלו שכבר התייאשו בגלל המספר הרחוק שלהם

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
אני באמת שואלת....
שאלה טובה
אני חושב שעיקר הנקודה זה לעקוב אחרי זה כל הזמן
יש לי שתי אנשים שכבר נרשמים 5 שנים
מה שראיתי שבשניהם היה להם כמה פרויקטים שהיה שם חידוש הרשמה ולא ידעו על זה כי לא מקבלים על זה מייל ופשוט נפלטו מזה

b.d

משתמש חדש
בהמתנה של 115 לפני שנה בחיפה
והיום זה כבר 52, לפני היתר עדיין (הגרלה של 325 דירות)
יש סיכוי?

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה