מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

איש השלום

משתמש חדש
אדרבה תכתוב את המעלות
כי כאן באלעד עיר מגוריי. זכו כמה חברים. כשהגיעו לחתימת החוזה ובחירת דירה
היו נראים כמי שכפאו שד

smart guy

משתמש רשום
לכל הזוכים בבית שמש ,מחיר הדירה יהיה לפי מה שכתוב באתר לפני הנחה כיוון ששני האופציות של ההנחות 1. 25% ,
2. 600,000, לא רלוונטי ,אופציה 1 יותר נמוכה מאופציה 2 ואופציה 2 יותר גבוהה מהמחיר לפני הנחה,וזה גם בדירות קטנות של 80 מטר.

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
אדרבה תכתוב את המעלות
כי כאן באלעד עיר מגוריי. זכו כמה חברים. כשהגיעו לחתימת החוזה ובחירת דירה
היו נראים כמי שכפאו שד
המעלה היא המחיר. רווח בלתי נתפס שנע בין 650K בדירות הקטנות ל900K בדירות הגדולות. זה סכום שאנשים מתקשים לחסוך גם במשך 20 שנה...

אבא מלך העולם

משתמש חדש
@בית שמשניק
מהי המשמעות בזכייה בבני עיי"ש?
47 מתוך 106

1732020704243.png

זה מה שאני

משתמש פעיל

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
אני רשמתי שתי אנשים אחד בפעם הראשונה
ושתיהם זכו בבית שמש במקום ממש טוב

מנחם יעקובוביץ

משתמש צעיר
כן ב"ה זכיתי לחלוק קצת מהידע שלי עם אחרים ולסייע לרבים מהם לזכות בדירות, ועי"ז התפרסמתי קצת בציבור.
אם אתה רוצה לדעת. אז בסביבה הקרובה שלי (משפחה, חברים קרובים וכו') הרוב מודעים לכך שזה אני (אם כי לא כולם), אבל בציבור הרחב יותר כנראה שלא כל כך.
היתה לי לפני כחצי שנה אנקדוטה מעניינית (סיפרתי כאן בעבר עליה), שישבתי בחתונה בשולחן של אברכים צעירים, וזה היה בדיוק בתקופה של רישום להגרלה, והנושא בשולחן נסב על ההגרלה ועל כדאיות הרישום לכל הערים. כששאלתי את אחד האברכים מאיפה הבקיאות שלו הגדולה כ"כ בענין, הוא ענה לי בפשטות "מה זאת אומרת? 'בית שמשניק' כתב כך בפרוג בפירוש"....
אה זה אתה :)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה