סוף סוף איזה מבוגר אחראי שירגיע קצת את הבכיות כאן...ברכות לכל הזוכים הטריים - מזל טוב.
המלצה טובה לכל אלו שלא זכו בינתיים אבל הם קרובים: חכו עוד יום אחד עד שיעודכן "מיקומך בתור". הרבה מכם יתקדמו משמעותית, כי מסירים מהרשימה את כל הזוכים בכל ההגרלות האחרות. אבל כאמור, זה עדיין לא התעדכן.
לדעתי שווה מאד, כי גם ה5 חד' מאד זול. כך שבכל סוגי הדירות יש הנחה משמעותית.צפה בקובץ המצורף 1825062@בית שמשניק מה עם זה? זה שווה?
המיקום שלי ממש בסוף (65 מתוך 68)
וכן אשמח לדעת האם יש שם ביקוש לדירות וכו'
תודה רבה
עיין בטבלאות טל זכריה הנעוצות בראש פורום קורת גג - יש שם פירוט של המחירים בכל סוגי הדירות בכל ההגרלות.מישהו יכול לחשב לי את המחיר הסופי הצפוי לפרויקט שמחירו 14,644.89 ש"ח לפני הנחה?
וכמה משכנתא אוכל לקבל עליו ?
המחיר המוצג הוא לפני הנחה. סכום ההנחה במסלול זה עומד על הנמוך מבין אלה:
א. 25% ממחיר הדירה המוצג (כולל מע"מ)
ב. 600,000 ₪ (בהתאם ליישוב) ממחיר הדירה המעודכן בסך 18,360 ₪ (ללא מע"מ) למ"ר. בכל מקרה, מחיר הדירה לא יעלה על המחיר המוצג ללא הנחה
סיכוי לא מבוטל. חכה למחר, כנראה תתקדם עוד ברשימה.המיקום שלי בבית שמש הגרלה 2446 מספר דירות 422 ,מיקום 470 ,מה נראה לכם יש סיכוי??
חכה הם בריגושים עדיין מספרים לכל החברים שלהם מזל טוב לכל מי שזכה בקרוב אצלי ואצל כל מי שלא....נראה שאף אחד לא זכה בבית שמש... (או שפוחדים מעין הרע...)
אולי תוכל לכוון אותי מה לכתוב החיפוש או צירוף קישורעיין בטבלאות טל זכריה הנעוצות בראש פורום קורת גג - יש שם פירוט של המחירים בכל סוגי הדירות בכל ההגרלות.
אולי תוכל לכוון אותי מה לכתוב החיפוש או צירוף קישור
מה כ"כ מרגש בזה ?חכה הם בריגושים עדיין מספרים לכל החברים שלהם מזל טוב לכל מי שזכה בקרוב אצלי ואצל כל מי שלא....
שהם משלמים 1250000 על דירה חדשה 100 מטר בבית שמש זה קצת חלומי כזה....מה כ"כ מרגש בזה ?
בסוף צריך לשלם על הדירות האלו ...
אם אתה רוצה לוותר על הזכייה שלך בבית שמש - יש הרבה מאד זוגות (לפחות 28,000 שנרשמו לשם ולא זכו) שישמחו מאד להחליף איתך...מה כ"כ מרגש בזה ?
בסוף צריך לשלם על הדירות האלו ...
למה באמת ?אם אתה רוצה לוותר על הזכייה שלך בבית שמש - יש הרבה מאד זוגות (לפחות 28,000 שנרשמו לשם ולא זכו) שישמחו מאד להחליף איתך...
בכמה אפשר למכור שם דירה?
לדעתי שווה מאד, כי גם ה5 חד' מאד זול. כך שבכל סוגי הדירות יש הנחה משמעותית.
לגבי ביקוש, אני לא מספיק יודע, כי מדובר בשכונה חדשה. מה שכן, שכירות זה רלוונטי אולי לשנתיים, כי צריך להמתין לפחות 5 שנים עד המפתחות, ואחרי שנתיים נוספות אפשר כבר למכור. שוק למכירה תמיד יהיה, בפרט אם מורידים מעט את המחיר.
בהצלחה!
כי יש שם הנחות שנעות בין 650K ל900K - תלוי בגדול הדירות....למה באמת ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: