סקרנות - כמה זמן חיכיתם?תודה רבה לבורא עולם ולשליחיו הרבים-בית שמשניק היקר וכל המסייעים.
אין יאוש בעולם, הסבלנות משתלמת
סקרנות - כמה זמן חיכיתם?תודה רבה לבורא עולם ולשליחיו הרבים-בית שמשניק היקר וכל המסייעים.
אין יאוש בעולם, הסבלנות משתלמת
30% ביטולים בבית שמש - סיכוי נמוך עד קלוש.הגרלה 2454 בבית שמש
מקום 139 מתוך 114
יש סיכוי?
תבדוק את מיקומך בתור ואז תדע אם זכית או שאתה ברשימת המתנה ואלי יבטלו כמות של אנשים וככה תיכנס לרשימת הזוכים.'מקומך בתור' או 'מיקום זכיה' ??? איך אני בודק איפה אני בהמתנה???
('מקומך בתור' עדיין לא מופיע בהגרלות האחרונות)
תודה רבה.
לא כתוב את המיקומים בתור. (כרגע.)במקרה שלא זוכים בודקים את מקומך בתור שזה אומר שאתה ברשימת המתנה ואלי יבטלו כמות של אנשים וככה תיכנס לרשימת הזוכים.
מיקום זכיה זה המונח שמשתמשים בו לכולם. אם הוא נמוך ממס' הדירות=זכיה.מיקום זכיי'ה זה אומר שזכית השאלה באיזה מיקום
אם כתוב לך את זה כנראה שזכית רק תבדוק איזה מיקום ביחס לכמות ההגרלות
במקרה שלא זוכים בודקים את מקומך בתור שזה אומר שאתה ברשימת המתנה ואלי יבטלו כמות של אנשים וככה תיכנס לרשימת הזוכים.
השי"ת יעזור לכולם
נחמת שוטיםצרת רבים חצי נחמה...
אולי אילת, תלוי בנתונים שם.בס"ד
אשמח לדעת אם משהו פה אקטואלי.
תודה!
שנהסקרנות - כמה זמן חיכיתם?
שזה פחות מעשירית ממה שהיה הפעם, והסיכויים כנראה יהיו שקולים ללוטו....מעל 200 דירות ברמה ה'2
תוקןמיקום זכיה זה המונח שמשתמשים בו לכולם. אם הוא נמוך ממס' הדירות=זכיה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: