בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
זה מכתב רשמי מהקבלן. לא אמורה להיות שום בעיה.
זה מכתב רשמי מהקבלן. לא אמורה להיות שום בעיה.
אולי @בית שמשניק יודע מה לעשות?אני קצת בלחץ.
זכיתי ברוך ה' בהגרלה האחרונה שהיתה בבית שאן, זכיה ממש שווה.
מתי שנרשמנו במחיר למשתכן היינו עדין מאורסים, וזה היה אחרי הרופרמה (גזירה) של ליברמן לגבי מי שאינו נשוי שלא יכול להיכנס להגרלה, אז נרשמנו בתור "זוג הידועים בציבור" ולא בתור נשואים, וזה עדיין עד עכשיו נשאר באותו סטטוס, אני חושש שיגידו לי שלא הייתי זכאי להגרלה כי לא עדכנתי בזמן את הפרטים האישים.
אשמח למישהו שיעזור לי...
לא אמורה להיות בעיה. תעדכן עכשיו שאתם נשואים.אולי @בית שמשניק יודע מה לעשות?
יש תשובות?איפה באתר של מחיר למשתכן יראו את הזכייה או האי זכייה?
או שאפשר לראות רק דרך ההודעת מייל שמשרד השיכון שולח?
עדיין לא.יש תשובות?
מידיעה ברורה שאין שום בעיהלא אמורה להיות בעיה. תעדכן עכשיו שאתם נשואים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: