בחתימת חוזה צריך להביא אישור זכאות בתוקף.שאלה: האם אחרי זכיה מיד אפשר לקנות דירה נוספת או שצריך להמתין לחתימת חוזה (שאם אין היתר יכול לקחת הרבה זמן ו"לתקוע" את העסק
תודה לכל העונים
בדר"כ חודש/חודשיים לפני.וחתימת חוזה זה רק אחרי היתר, נכון?
טוב, אחרי הרבה מלל וחלומות בעניין של תל אביב ושאר הרווחים הגדולים, ננסה לעשות קצת סדר אם יורשה לי.
אמנם דיברו על זה כמה פעמים בעבר, אבל ראוי לחזור ולחדד ו(לנסות) להסביר בצורה מיטבית.
יש מושג בעולם ההסתברות והסטטיסטיקה שנקרא "הגרלה הוגנת", וכוונתו הוא שאחוזי הזכיה שווים לאחוז שהכסף שאני משלם להיכנס להגרלה מהסכום המוגרל ההגרלה משתלמת.
למשל-שילמתי 10 ש"ח על הגרלה של 100 ש"ח ויש 10 אנשים בהגרלה. כמה פשוט ככה קל.
ספוילר- אין הגרלה כזו בעולם כי פשוט לא משתלם לעורכי ההגרלה לערוך אותה - הם לא מרוויחים כלום...
זה קיים יותר בעולם ההימורים או בסתם אנשים שרוצים להמר בהגרלה מדי פעם ולקבל כסף בעצמם.
איך כל זה קשור אלינו?
אם ניתנת לנו זכות להיכנס להגרלה על 500 אלף ש"ח, ניקח את סיכויי הזכיה ונחלק את סכום הרווח בין כולם, ניקח למשל את דימונה שהסיכויים אחד ל-25 בערך וקיבלנו סכום הזוי של 20,000 ש"ח במתנה ממשרד השיכון, הסכום הזה נטען כביכול בגיפטכארד למימוש בהגרלה.
סקופ - ההגרלה תהיה "הגרלה הוגנת" כמו שביארנו.
לעומת זאת אם ניקח את תל אביב וניתן לזה רווח של 2 מיליון ש"ח אבל נחלק את זה בסיכויי הזכיה של אחד לשבע מאות, נקבל פחות מ 3000 ש"ח...
ז'תומרת במילים אחרות החלפנו 20,000 ש"ח ב 3,000 ש"ח קצת פחות מפתה...
וגם את תאמרו שווה לי את הפנטזיה של ה2 מיליון תחשוב שאתה שם על זה 17,000 ש"ח ותדבר אחרת...
וממש במקרה בכל הערים עם הרווחים הגבוהים סיכויי הזכיה נמוכים...
למעשה יוצא, שההגרלה הנחשקת בתל אביב מאוד טובה לנו אבל לא להיכנס אליה אלא לשלוח לשם אנשים שלא חשבו יותר מדי, ולהוריד לנו אותם מההגרלות המשתלמות וסיכויינו עולים בהתאמה...
מסקנה למי שארוך לו מדי (מבין בהחלט) - להיכנס לתל אביב זה לשלם המון המון כסף על חלום רחוק, להיכנס לק"ג, דימונה ושאר המומלצים פה, זה לקבל 60,000 ש"ח (הכפלנו ב-3) למימוש ישיר בהגרלות, וליהנות מהפירות.
בהצלחה לכולם!!! (לא הגיוני, אבל תמיד טוב לאחל)
חזק, אהבתי!בהצלחה לכולם!!! (לא הגיוני, אבל תמיד טוב לאחל)
לא.
איך אני יכול לזכור? יש גבול לכמות הג'יגה בייט. נכנסים לאתר שלהם ורואים.ר' נתן
רציתי להודות לך על ההדרכה להרשם ללוד
ורציתי לשאול בפרויקט של אהרוני כמה דירות יש שלוש וכמה של ארבע ושל חמש
כדי שאני יוכל לדעת בערך האם יישאר לי מה שאני רוצה
והאם יש חניה אחת או שתים לדירת ארבע חדרים
שכויעח
סליחה שלא התעמקתי מאודלא.
אני אחמיר הרבה יותר.
מידיעה אפשר להירשם במקרה שבן הזוג אינו אזרח, לא צריך לחכות לגיל 35אני חושב שענו על זה כבר בעבר והתשובה היתה שהוא יכול להיכנס רק מגיל 35 כמו הזכויות של רווק
זה לא רמות החרדי אלא יותר קרוב להר חוצבים והאזור המתפתח שםכמדומני שהמחירים באיזור הם בסביבות 31K למ"ר
בדירות מעל מחיר שוק של 1.8M יש צורך ב25% הון עצמילמה כתוב בטבלה של טל זכריה שההון העצמי הנדרש בירושלים הוא 445k לדירת שלושה חדרים שעולה 1800000 זה לא אמור להית עשר אחוז מהדירה?
יש שם היום דירות גם ב 28 29 למטר , יש כמובן הצמדה מחתימת החוזה או ההיתר ,וגם חלק מהדירות שם לא משהו ויהיו כנראה שוות פחות מדירה מקבילה בשוק החופשי,ועדיין יש שם רווח מטורף!כמדומני שהמחירים באיזור הם בסביבות 31K למ"ר לדירה ממוצעת של כ100 מ"ר (בדירות קטנות המחיר למ"ר גבוה יותר).
כך שדירת 100 מ"ר אמורה לעלות בשוק החופשי כ3.1M. לעומת זאת המחיר בהגרלה לדירה דומה צפוי להיות כ1.42M, כך שבהערכה גסה יש כאן רווח בלתי נתפס של כ1.7M!
תמהני עליך גדול מחשבי הפורוםהחישוב מאד מסובך אז שאלתי את כ"ק CHATGPT וזה אשר השיבני: 3.23% (הסיכוי הכולל לזכות באחת מ4 ההגרלות הנ"ל),
כאן זו באמת התוצאה. אבל זה לא תמיד כך.תמהני עליך גדול מחשבי הפורום
החישוב הוא הכי בסיסי שיש
0.58+0.38+0.25+0.18 = % 1.39
ברור שכן.כאן זו באמת התוצאה. אבל זה לא תמיד כך.
הרי אם אני נרשם ל2 הגרלות שבכל אחת יש 50% זכייה, ברור שאין לי 100% זכייה...
ברור שלא.ברור שכן.
אבל 100 אחוז זכיה זה עדין רק סטטיסטית.
אם ניכנס אני ואתה (רק שנינו) לשתי הגרלות, לכל אחד יש מאה אחוזי זכיה.
הלא כך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: