בד"כ לוקח פחות, כמה ימים בודדיםגם אני נרשמתי רק עכשיו.
כתוב שתוך 10ימי עבודה יגיבו, קשה לי להאמין. לפחות להגרלות הבאות...
אבל אני לא מבינה, לא אמרו שבטלו את מחיר למשתכן?
בד"כ לוקח פחות, כמה ימים בודדיםגם אני נרשמתי רק עכשיו.
זוג ללא דירה יכולים באתר ללא טפסים.האם בשביל להירשם למשפרי דיור יש צורך להגיע לסניף או שאפשרי באופן מקוון?
גם לי זה היה ככה ודברתי איתם והם אמרו שהם מודעים לזה שנפתחו עכשיו הגרלות חדשות והם יעשו את כל המאמצים לזרז את זה, ובאמת ביום האחרון להרשמה ראיתי שאני יכולה להכנס להגרלותגם אני נרשמתי רק עכשיו.
אתם בטוחים שמשפרי דיור יכולים לשלוח במייל את הטפסים, ולא צריכים לגשת פיזית?זוג ללא דירה יכולים באתר ללא טפסים.
משפר דיור צריך לשלוח כמה טפסים במייל לחברות שרושמות להגרלות
מספר של חב' אלונים *8583 להרשמה
הבנתי שבגלל הקרונה לא צריך.אתם בטוחים שמשפרי דיור יכולים לשלוח במייל את הטפסים, ולא צריכים לגשת פיזית?
כי לפי מה שמופיע באתר של משרד השיכון, נראה שמשפרי דיור חייבים לגשת למשרדים של אחת החברות.
א. כאן ספציפית מדובר בהגרלות המשך שיהיו מוכנים עוד שנתיים (בבית שמש לדוגמא).אני מנסה להבין
לכאו' הדירות שעכשיו זוכים בהם יהיו מוכנים עוד כחמש שנים א"כ מה הרווח לזכות הרי בינתיים משלמים על שכירות במשך החמש שנים כמאתיים אלף שקל?
לא הבנתי מה זה נקרא משפרי דיור?זוג ללא דירה יכולים באתר ללא טפסים.
משפר דיור צריך לשלוח כמה טפסים במייל לחברות שרושמות להגרלות
מספר של חב' אלונים *8583 להרשמה
זה נועד עבור משפחה לדוג: עם 5 ילדים שגרים בדירת חדר וחצילא הבנתי מה זה נקרא משפרי דיור?
זוג שיש לו כבר דירה, למה שיתנו לו לזכות במחיר למשתכן?
מחיר למשתכן זה לא רק למי שאין לו דירה?
אם ככה כל מדינת ישראל יכולה להירשם ולזכות בדירות בזול, אז מה העניין?
לא צריך תקופה מסוימת אפשר להרשם למרות שהדירה על שמךאה עכשיו מובן..
כמה שנים צריך שלא תהיה רשומה עליך דירה בשביל שתוכל להירשם?
יש מצב שמשהו יאמר מנסיונו והבנתו איפה שווה?לא חייבים לקנות דווקא באזור חרדי, העיקר לקנות איפה שזול יותר משמעותית ממחיר השוק כך הזכיה שווה יותר,
וגם לבדוק שמחירי השכירות באותו מקום יפים ולא זולים.
שווה לפתוח יד 2 ולהשקיע שעה בחיפושים, וכך להירשם להגרלות השוות ולאו דווקא החרדיות.
כן 100% אפשראתם בטוחים שמשפרי דיור יכולים לשלוח במייל את הטפסים, ולא צריכים לגשת פיזית?
כי לפי מה שמופיע באתר של משרד השיכון, נראה שמשפרי דיור חייבים לגשת למשרדים של אחת החברות.
אם מבטלים את הזכיה מקבלים מיד זכות השתתפות בהגרלות הבאות או שזה לוקח זמן?אני חושבת שאין טעם להרשם למקומות שמלכתתחילה לא תלכו לגור שם
אני פעם זכיתי בנתיבות
ובגלל זה הוסרתי מכל ההגרלות שהיו בבית שמש וכו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: